Bayramda kayinvalidemler geliyor

İşte gerçek gelin :KK70: Tebrikler başkan valla :KK70:
Beceriksiz bir gelin olarak taktik veriyorum hazır mısın ?? :KK70: :KK70:
ilk gün karnı yarık ve tavuk gibi zor görünen ama kolay yemekleri yaptımm ve masayı öyle bi donattım ki turşular patlıcanlı kırmızı biberli mezeler filan öfff diyorum masaya bakan doyar :KK70: :KK70: ( Abartmış olabilirim ilk defa yaptığım için)
3-4 Çeşit içecek çerezdi tatlıydı şuydu buydu derkeennnn ilk gün bitti :KK70:
2.gün kayınvalideciim sağolsun mutfağa girdi kontrol ona geçti gerisini hatırlamıyorum :KK70:
Harikasin :KK50::KK48: muhtemelen bizde de oyle olacak :) kayinvalidem cok beceriklidir :):KK36:

Bol bol gezecekseniz sürekli dışarıda olacaksaniz kahvaltilara
çok özenin
Ayrıca nereyi hangi gün gezdireceksiniz
dışarı çıkışa Nerede yemek yenilecek vs.hepsini planlayin
eğer plan yapılmazsa kalabalık da olunca iyice karışık oluyor kimse ne yediğini ne gezdiğini anlıyor

Arkadaslar mrb 7 aylik evliyim. Kayinvalidemler 6 kisiler bu bayram bizim oldugumuz sehre gelicekler yani bize kalmaya gelecekler. ve bayrami birlikte geciricez insaallah.. ben davet ettim esimde cok mutlu oldu. Nasil guzel agirlayabilirim neler yapabilirim . Oneri ve fikirlerinizi bekliyorum tesekkur ederim.
Önden biraz hazırlık yapardım ben olsam. Börek sarıp, köfte yapıp falan buzluga at bence. Geldiklerinde bütün gününü mutfakta geçirme. Önceden alışverişi tamamla. Zaten bayram temizliği yapacaksındır, ekstra bir şeye gerek yok. Geldiklerinde çok panik yapma, iyi agirlayacagim diye kendini germe, rahat ol, gerekirse birlikte yaparsınız bazı şeyleri.

Gerçekten içten gelerek birbirini davet eden, seven gelin-kvalide gördükçe imreniyorum ne yalan söyleyeyim...
Maşallah..

Güzel yaptığınız yemekleri yaparsınız, kahvaltılara biraz daha özenirsiniz.
Bir gün de kayınvalidenizi mutfağa sokarsınız, şöyle özel, zahmetli yöresel bir yemek yapması için.. Güzel olur..

Gezersiniz, akrabaları veya şehirde görülecek yerleri..

Çay kahve yanında atıştırmalık hazır birşeyler bulundurabilirsin şimdiden.
Börek, kek, kurabiye...
Zaten yaz, dondurma karpuz da bulundurun..

Tatlı dil güleryüz de oldu mu, tamamdır :KK54:

Gerçekten içten gelerek birbirini davet eden, seven gelin-kvalide gördükçe imreniyorum ne yalan söyleyeyim...
Maşallah..

Güzel yaptığınız yemekleri yaparsınız, kahvaltılara biraz daha özenirsiniz.
Bir gün de kayınvalidenizi mutfağa sokarsınız, şöyle özel, zahmetli yöresel bir yemek yapması için.. Güzel olur..

Gezersiniz, akrabaları veya şehirde görülecek yerleri..

Çay kahve yanında atıştırmalık hazır birşeyler bulundurabilirsin şimdiden.
Börek, kek, kurabiye...
Zaten yaz, dondurma karpuz da bulundurun..

Tatlı dil güleryüz de oldu mu, tamamdır :KK54:
Cook tesekkur ederimmm guzel onerileriniz ve yorumunuz icin :)

Önden biraz hazırlık yapardım ben olsam. Börek sarıp, köfte yapıp falan buzluga at bence. Geldiklerinde bütün gününü mutfakta geçirme. Önceden alışverişi tamamla. Zaten bayram temizliği yapacaksındır, ekstra bir şeye gerek yok. Geldiklerinde çok panik yapma, iyi agirlayacagim diye kendini germe, rahat ol, gerekirse birlikte yaparsınız bazı şeyleri.
Dikkate,alicam tesekkur ederim :)

Evliligin hayirli olsun simdiden de iyi bayramlar;)
Ben olsam guzel bir menu hazirlarim
Hangi gune napicam diye. Sonra buna gore alisveris listemi olustururum
Sonra her gune ne yapilacak vs planlarim
Goturulecek yerler konusunda onceden program yaparsaniz hem daha az yorulursunuz hem de zamandan tasarruf edersiniz

kahvaltılıkları bol tutun belkı arabanız varsa mangala goturun son gun evdede hazır buzluğa atılmış boreklerınız olsun ohhh daha ne...

Arkadaslar mrb 7 aylik evliyim. Kayinvalidemler 6 kisiler bu bayram bizim oldugumuz sehre gelicekler yani bize kalmaya gelecekler. ve bayrami birlikte geciricez insaallah.. ben davet ettim esimde cok mutlu oldu. Nasil guzel agirlayabilirim neler yapabilirim . Oneri ve fikirlerinizi bekliyorum tesekkur ederim.
kahvaltıyı çok güzel hazırla dışarda brunch felan guzel olur

Back
X