- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
Canimm akrabalarimiz bizim oldugumuz sehirde. Osebepten :) evim 6 ksi agirlayabilecek buyuklukte hamdolsun rahatca kalirlar :)
O zaman şimdiden kolay gelsin canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm akrabalarimiz bizim oldugumuz sehirde. Osebepten :) evim 6 ksi agirlayabilecek buyuklukte hamdolsun rahatca kalirlar :)
Harikasinİşte gerçek gelinTebrikler başkan valla
![]()
Beceriksiz bir gelin olarak taktik veriyorum hazır mısın ??![]()
ilk gün karnı yarık ve tavuk gibi zor görünen ama kolay yemekleri yaptımm ve masayı öyle bi donattım ki turşular patlıcanlı kırmızı biberli mezeler filan öfff diyorum masaya bakan doyar![]()
( Abartmış olabilirim ilk defa yaptığım için)
3-4 Çeşit içecek çerezdi tatlıydı şuydu buydu derkeennnn ilk gün bitti![]()
2.gün kayınvalideciim sağolsun mutfağa girdi kontrol ona geçti gerisini hatırlamıyorum![]()
Harikasinmuhtemelen bizde de oyle olacak :) kayinvalidem cok beceriklidir :)
![]()
Önden biraz hazırlık yapardım ben olsam. Börek sarıp, köfte yapıp falan buzluga at bence. Geldiklerinde bütün gününü mutfakta geçirme. Önceden alışverişi tamamla. Zaten bayram temizliği yapacaksındır, ekstra bir şeye gerek yok. Geldiklerinde çok panik yapma, iyi agirlayacagim diye kendini germe, rahat ol, gerekirse birlikte yaparsınız bazı şeyleri.Arkadaslar mrb 7 aylik evliyim. Kayinvalidemler 6 kisiler bu bayram bizim oldugumuz sehre gelicekler yani bize kalmaya gelecekler. ve bayrami birlikte geciricez insaallah.. ben davet ettim esimde cok mutlu oldu. Nasil guzel agirlayabilirim neler yapabilirim . Oneri ve fikirlerinizi bekliyorum tesekkur ederim.
Cook tesekkur ederimmm guzel onerileriniz ve yorumunuz icin :)Gerçekten içten gelerek birbirini davet eden, seven gelin-kvalide gördükçe imreniyorum ne yalan söyleyeyim...
Maşallah..
Güzel yaptığınız yemekleri yaparsınız, kahvaltılara biraz daha özenirsiniz.
Bir gün de kayınvalidenizi mutfağa sokarsınız, şöyle özel, zahmetli yöresel bir yemek yapması için.. Güzel olur..
Gezersiniz, akrabaları veya şehirde görülecek yerleri..
Çay kahve yanında atıştırmalık hazır birşeyler bulundurabilirsin şimdiden.
Börek, kek, kurabiye...
Zaten yaz, dondurma karpuz da bulundurun..
Tatlı dil güleryüz de oldu mu, tamamdır![]()
Dikkate,alicam tesekkur ederim :)Önden biraz hazırlık yapardım ben olsam. Börek sarıp, köfte yapıp falan buzluga at bence. Geldiklerinde bütün gününü mutfakta geçirme. Önceden alışverişi tamamla. Zaten bayram temizliği yapacaksındır, ekstra bir şeye gerek yok. Geldiklerinde çok panik yapma, iyi agirlayacagim diye kendini germe, rahat ol, gerekirse birlikte yaparsınız bazı şeyleri.
kahvaltıyı çok güzel hazırla dışarda brunch felan guzel olurArkadaslar mrb 7 aylik evliyim. Kayinvalidemler 6 kisiler bu bayram bizim oldugumuz sehre gelicekler yani bize kalmaya gelecekler. ve bayrami birlikte geciricez insaallah.. ben davet ettim esimde cok mutlu oldu. Nasil guzel agirlayabilirim neler yapabilirim . Oneri ve fikirlerinizi bekliyorum tesekkur ederim.
7 aylık evlisin daha kaynananlar 6 kişi size geleceğine, siz gitseydiniz keşke, cicim aylarınız yahu :)