bayramda kayinvalideyi aramadim....

off kimmis bu sari manolya gelse de kizin gunahini almayin dese de rahatlasam

4 eylulde bosanicam diye heryerde söylüyorsun,bosanicagin adamin annesini aramamak neden sana dert oldu. Hala nasil ailesini esini sahipleniyorsun hayret dogrusu.

Hala arayabilirsin zaman geçmiş olabilir ama telafisini yapabilirsin eşin anlattığı konuları eşinin sorunu unutma elinde her zaman piyon olsun böyle yaparsan kaybedersin birazda sen mazlumu oyna

erteleyelim dedi cunku bosanmayi

adam dedi ki boşanalım, ev tuttum ayrılıyorum.
adam dedi ki erteleyelim, vazgeçtim bosanmiyorum.
valla konularına bundan sonra yazmayacağım dedim kendi kendime ama o kadar üzülüyorum ki sana. keşke sen de biraz acısan kendine.
keşke biraz kendine saygı duysan.

daha farklı şeyler de söylerdim ama banlanırım. allah akil fikir versin sana.

amin canim sagol.Allah sana da akil fikir versin insallah.

Kendimi gördüm bir an
Bizde eşimle çok büyük kavgalar ettik ve oda gidip annesne anlattı bir suçum olmadığı halde beni şikayet etti şu an boşanmadık ama ayrıyız
Bende aramadım iyide yaptım oğlu benim annemi arafı mı hayır
Senin anneni eşin aradı mı

Yanlış anlamayın sizi kırmak istemiyorum. Lütfen bı tedavi olun. Böyle olmaz. Siz kendi kendinizi üzüyorsunuz.
Her şey ortada.
Kv nizi aramamanız kadının hiç ama hiç umrunda dahi değildir.
Evladını bırakıp sizi asla ve asla tutmaz.
Unutmayın evlatlar ebeveynlerinin yansımasıdır.

kaynanayla fiilen bir kotuluk olmasa da adamin annesine kotulemesinde gelin kaynanasindan karini kotuleme sozu beklemis olabilir. adam karisini birakip annesinde gece yattiysa gelin kaynanasindan karini birakip burda yatma demesini beklemis olabilir. muhakkak surec icinde kaynanadan bir rahatsizligi olmustur diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…