- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
off kimmis bu sari manolya gelse de kizin gunahini almayin dese de rahatlasamDiğer konuda boşancam kesin diyosun. Burda da kaynanami aramadigini dert ediyorsun. Bosayacagin adamın annesinden sanane ki artık?
Bence uzman birinden yardım al.
Ayrıca bu konular çok tanıdık da yeni bir oyuncu eklenmiş kayinvalide
erteleyelim dedi cunku bosanmayi4 eylulde bosanicam diye heryerde söylüyorsun,bosanicagin adamin annesini aramamak neden sana dert oldu. Hala nasil ailesini esini sahipleniyorsun hayret dogrusu.
Nasıl erteliyor ya? Sen kesin bosancam yazmışsın diğer konuda. Daha iki gün geçmemiş üstünden.neysee..erteleyelim dedi cunku bosanmayi
krese gitmiyor 6 aylik henuz adam dedi erteleyelim diye ben ev tutmustumNasıl erteliyor ya? Sen kesin bosancam yazmışsın diğer konuda. Daha iki gün geçmemiş üstünden.neysee..
Çocuğun krese gidiyor mu peki sen çalışıyor musun
calisiyorum babutsaNasıl erteliyor ya? Sen kesin bosancam yazmışsın diğer konuda. Daha iki gün geçmemiş üstünden.neysee..
Çocuğun krese gidiyor mu peki sen çalışıyor musun
erteleyelim dedi cunku bosanmayi
amin canim sagol.Allah sana da akil fikir versin insallah.adam dedi ki boşanalım, ev tuttum ayrılıyorum.
adam dedi ki erteleyelim, vazgeçtim bosanmiyorum.
valla konularına bundan sonra yazmayacağım dedim kendi kendime ama o kadar üzülüyorum ki sana. keşke sen de biraz acısan kendine.
keşke biraz kendine saygı duysan.
daha farklı şeyler de söylerdim ama banlanırım. allah akil fikir versin sana.
aleykum selam canim konussaydik .neyse gorusuurz inşallahBir selam verip gidiyorum. Başka bir konuda görüşmek üzere
Her hafta yeni bir konuda görüşüyoruz zaten. Çok düşüncelisin hiç özletmiyorsun kendini.aleykum selam canim konussaydik .neyse gorusuurz inşallah
dur seni biraz arastiracamHer hafta yeni bir konuda görüşüyoruz zaten. Çok düşüncelisin hiç ozleymiyorsun kendini.
Her hafta yeni bir konuda görüşüyoruz zaten. Çok düşüncelisin hiç özletmiyorsun kendini.
canim Rabbim sana tez zamanda bebek nasip etsin hayirlisiylaHer hafta yeni bir konuda görüşüyoruz zaten. Çok düşüncelisin hiç özletmiyorsun kendini.
Suclu degilmi?suclu degil kadin
gorumce:))))))kadinin senin aramadigini farkettigini bile dusunmuyorum :)) aklina bile gelmemissindir yani. keyfine bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?