- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
suclu degil kadinBence şuan önemli olan eşinizle olan problemlerinize çözüm bulmanız. Eski konunuzu hatırlamıyorum ama kv nizde suçlu ise aramamanızı kafaya takmayın, herkes hak ettiği muameleyi görür.
ya simdi eski.konularimi bilenler bu konuyu es gecip hala mi.bosanmadin dicekler alakasiz yotum yapacaklar o yuzden dedimKadının umurunda bile değilsindir.
Evliligindeki sorunların yaninda kaynananın aranma mevzusu çerez.
Sen boşver onlari.
Zaten eşinle aran öyle de kötü böyle de.
Ciddiye almayacaksan konu açma ayrıca.
Kimse sana ah vah canım demez.
En azından aramanız gerekiyodu. Eşinizle sorunlarınız olmuş. Kv ye ayıp etmişsiniz.cunku esimle sorunlarim vardi hala var.bayramdan once beni aramisti gel demisti tamam demistim.o ara bayramda ben.hasta oldum esimle kavgalar derken.koye gitmedim annesinin yanina.
kadini aramadim da.esim her kavgamizi ailesine anlatti onlarla dedikodumu yapti.cok zoruma gitti benim de sogudum onlardan da.keske arkamda dimdik dursaydi guvenli olsaydi onunla kavgalarimizi eksik olumsuz yonlerimi ailesine anlatmasaydi.sogutttu beni.iste.
simdi bu sartlarda kayinvalideyi aramamakla cok mu ayip ettim sizce?
not bosan bosanmadin mi hala tarzi yorumlari ciddiye almicam.sadece anlattigim konuda yardimlarinizi yorumlarinizi bekliyorum.hepinize sevgiler
Suçu yoksa arayabilirdiniz, içiniz çok rahat değilse bir ara arayıp sizinle problemim yok, iyi hissetmiyorum kendimi o yüzden arayamadım kusura bakmayın dersiniz.suclu degil kadin
İşte madem boşanmayacaksın suçsuz insanlara niye tavır alıyorsun kadının bayramını kutlamayınca evliliğin mi düzelecek?ya simdi eski.konularimi bilenler bu konuyu es gecip hala mi.bosanmadin dicekler alakasiz yotum yapacaklar o yuzden dedim
icimden gelmiyor aramakŞimdi arayabilirsiniz.
O zaman aramayın,ayıp olmasını öğrenmekte amaç. Aranız normalde iyiyse ayıp olmuş evet.icimden gelmiyor aramak
ama o surecte iste kavgaliydik esimle. sen ev bul diyordu vss canim burnumdaydiO zaman aramayın,ayıp olmasını öğrenmekte amaç. Aranız normalde iyiyse ayıp olmuş evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?