- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Bu açıklamayı ona yap,ben bosandigimda bile kvdemi bayramda aramıştım. Hep kötü geçmedi ya.İyi günlerin hatrina.ama o surecte iste kavgaliydik esimle. sen ev bul diyordu vss canim burnumdaydi
cok sagol canim yorumun icin.arayip demicem ama bir sekilde bu durumu yuzume vururlarsa senin dediklerini dicemBosanıyorsun ev tutmustun dıye bı konunu gormustum sabahyanı herkesn dedıgı gıbı zaten bosanmayı kafana koymussun kım ne demıs kımı aramıssın kim sana destek olmamıs salla gıtsın. Cok takıyorsan kafana kayımvalıdeni ara bız ne zaman tartıssak sızı arayıp bemı kotuluyor sıze enm dedıkodumu yapıyor babam sıze boyle bısey yapsa sızle her tartıamsını anasına babasına anlatsa sızı kltulese ona ne dusunurdunz ne yapardınz de. Oglunzda sureklı kendı hatalarını gormeden benı sıze kotuledıgı ıcın aman zaten benı kotu bılıyolar dıye artık hakkımda kım ne demıs umursayamıyorm sıızi benden sogutmaya calısyoe oglunuz. De.oyuDen aramaya elım varmaz oldu kendı aılemle bıle bukonuları oturuo konusmamısım onları bıle arayamıyorum cunku pglun kendıne bakmadan benı herkese kotuluyor vs de. Yanı acık acık konus.bu sbebeten bayram seyran artık bılmez oldum kımseyle gorusmedm de
Yok. Tedavi olup, takıntılarınızdan kurtulup, gerçek hayata merhaba dediğinizde sizinle konuşacak çok şeyimiz olabilir. Ama algılarınız kapalı, 1 bardak suda yüzüp okyanusu yok sayıyorsunuz.baska yorumu olan var mi
Bak şimdi cok ayıp ettinEski konularınızı biliyorum neden hala boşanmıyorsunuz?
cunku esimle sorunlarim vardi hala var.bayramdan once beni aramisti gel demisti tamam demistim.o ara bayramda ben.hasta oldum esimle kavgalar derken.koye gitmedim annesinin yanina.
kadini aramadim da.esim her kavgamizi ailesine anlatti onlarla dedikodumu yapti.cok zoruma gitti benim de sogudum onlardan da.keske arkamda dimdik dursaydi guvenli olsaydi onunla kavgalarimizi eksik olumsuz yonlerimi ailesine anlatmasaydi.sogutttu beni.iste.
simdi bu sartlarda kayinvalideyi aramamakla cok mu ayip ettim sizce?
not bosan bosanmadin mi hala tarzi yorumlari ciddiye almicam.sadece anlattigim konuda yardimlarinizi yorumlarinizi bekliyorum.hepinize sevgiler
olur4 Eylül'de boşanma mahkemeniz olduğunu biliyordur,bu nedenle sizin kadar dert etmemiştir.
Terapi alın artık,aklinizi kaçıracaksınız.
nerden biliyorsunkadinin senin aramadigini farkettigini bile dusunmuyorum :)) aklina bile gelmemissindir yani. keyfine bak.
Dava acilmis orda esinle seni bekliyor, sen hâlâ kayinvalideye ayip olmus mudur'un derdindesin.. Sen ogluyla bu sıkıntıları yaşarken dedikodunu yapmak dışında bi hareketi oldu mu? Mesela, kucuk bebek torunu ile alakadar olmak, seni arada yoklamak arayip sormak gibi?cunku esimle sorunlarim vardi hala var.bayramdan once beni aramisti gel demisti tamam demistim.o ara bayramda ben.hasta oldum esimle kavgalar derken.koye gitmedim annesinin yanina.
kadini aramadim da.esim her kavgamizi ailesine anlatti onlarla dedikodumu yapti.cok zoruma gitti benim de sogudum onlardan da.keske arkamda dimdik dursaydi guvenli olsaydi onunla kavgalarimizi eksik olumsuz yonlerimi ailesine anlatmasaydi.sogutttu beni.iste.
not bosan bosanmadin mi hala tarzi yorumlari ciddiye almicam.sadece anlattigim konuda yardimlarinizi yorumlarinizi bekliyorum.hepinize sevgiler
Boşanmadın mı hâlâcunku esimle sorunlarim vardi hala var.bayramdan once beni aramisti gel demisti tamam demistim.o ara bayramda ben.hasta oldum esimle kavgalar derken.koye gitmedim annesinin yanina.
Neden bugün aramayı düşünmüyorsunuz?baska yorumu olan var mi
Sarımanolyam türevleri çoğalmaya başladı. Kafalarındaki hayatı yaşıyorlar, gerçekle bir bağları yok. O an bir şey takıntı haline getiriliyor, gözlere perde iniyor ve geri kalan gerçekler görünmüyor.Aramak içimden gelmiyor yazmışsınız.
Daha neyi soruyorsunuz?
Aramayın.
Ayıp mi, evet ayıp.
Ama istemiyorsanız kim ne diyebilir?
Zaten boşanıyorsunuz, her şey bitti bu nu kaldı mesele edilecek.
Kimse ayrılık aşamasındaki gelinine niye beni aramadın demez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?