Bayramda köye gitme sorunu ?

Eşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
Bayramda ailelere gidilir gidin. Tek başınıza yemek yaptırmazlar size herhalde. Yıllık izninizde de tatile gidersiniz. Eşiniz de garip ne yapıyorsan orda da yap ne yaa. Bu erkekler neden kadıno malı gibi görüyor..kendisi sizin eve gelince yapıyor mu iş. Allah bilir ben sıkıldım deyip ikinci gün gidelim diyordur. Bı dursun yeni evlisiniz aile ile vakit geçirin ısının. Eşinizin zorlaması ve şunu yap demesi de saçma sizin gitmekte direnmeniz de saçma. Bu işler kendiliğinden olur. Gidin aileyle vakit gećirin bir yasanmışl8k birikmesidir insanları birbirine bağlayan. İlerde çocuklaronız olur onlara babaanne dede diyecekler. Bu kadar ayrıkbaş olmaya da gerek yok. Bir kötülük de yapmamıslar. Evi de bir zahmet karı koca alın. Bir evi olan zengin sayılıyor şu devirde

Yedi yıllık evlilikten bildiriyorum, hala evimiz yok. Kayınbabamın maddi destek verecek durumu olmasına rağmen. 🤣
14 yıldan bildiriyorum, bizim de yok. Memlekette ki evi saymazsak, o da bize ait değil zaten🙁
El yükseltiyorum ve 20 diyorum! Kp emlak zengini biz kiradayız. Tapusunda adımız yazan bir ev yok. Ama kusura bakmayın bana tak dedi çilem bitti bence :) Ben yeterince sabrettim kayışı kopardım.

El yükseltiyorum ve 20 diyorum! Kp emlak zengini biz kiradayız. Tapusunda adımız yazan bir ev yok. Ama kusura bakmayın bana tak dedi çilem bitti bence :) Ben yeterince sabrettim kayışı kopardım.
Bu konu niye hortladı. Artık evim var. 😂

Back
X