• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda ne giysek:S

Ebruli84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
261
0
96
İstanbul
slm kızlar sositososito bayramda ne giymeyi düşünüyorsunuz CADIARZU ben bu konuda kararsızım sizlerin düşücelerini öğreneyim dedim sengözlerimebaksanab:1hug:a.s.

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- bende hiiiiiiiiiiiiiç bilmiyorum ne giyeceğim -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

kotonda bi elbise gördüm
japon tarz, diz altında çok hoş
onun üstüne uzun hırka alicam düğmesiz
üstüne rugan kalın kemer
altına bilekte wintage modeli yarım bot almayı düşünüyorum ya yine de belli olmaz :delphin:

batikten uzun kapri yarasa kol tarzı belden lastikli kalın kemeri olan düğmesiz hırka aldım
altınada tüzünden sütlü kahve renk dar paçaya yakın bir pantolon aldım
içine ve ayakkabıyı ise evden kombine ediceğim :utangac:
:

Dizden biraz yukarida turkuaz düz bi elbise....
Elbisenin üzerinede siyah ya gögüs alti kalin kemer
yada belime kalin kemerim takarim....
Siyah bileklik, siyah küpe, siyahda bi kolye tarzi bisey takarim...
Elbisenin altina siyah corap ve yine siyah ya yarim yada normal cizme

Böyle diye düsünüyorum ama her an degisebilir...:icecream:

ben siyah boydan elbise giyicem dipleri mmmm nasıl desem şalvar modeli degişik bişey parcalı gibi.üzerinede kırmızı, badi tarzı bir çeket siyah dügmeleri olan.kırmızı, siyah, grili de eşarp ve botlarım.

batikten uzun kapri yarasa kol tarzı belden lastikli kalın kemeri olan düğmesiz hırka aldım
altınada tüzünden sütlü kahve renk dar paçaya yakın bir pantolon aldım
içine ve ayakkabıyı ise evden kombine ediceğim :utangac:
:
semihim hırkayı ben de batikten begendim
aynı hurka sanırım pişti olucaz :roflol:

kırmızı beyaz fırfırlı gömlek lcw dan aldım.altınada eşimin tüm karşı koymasına rağmen kadife bordo kapri alıcamkötükedihüso.altına çizme ya yeni alıcam ya da eski çizmeyi giyecem:sm_confused:

semihim hırkayı ben de batikten begendim
aynı hurka sanırım pişti olucaz :roflol:

kız kemeride rugan evet ama çok güzel duruyo demi hemde indirimdeydi diğerlerine nazaran ee sen daha almamışsın ben çoktan aldım çok güzel duruyo ben siyahını aldımsengözlerimebaksanab
kahve krem ve grisi vardı bide sanırsam
pişti gurbaa ve semih :roflol:

Bende ipekyoldan kırmızılı siyahlı desenli bir elbise aldım onu giyicem altına ten rengi çorap ve bilekte botlarım,saçlarımı açık bırakıp bide güzel makyaj yaptımmı çekilin ben geliyorum anacım:sm_cool:

kız kemeride rugan evet ama çok güzel duruyo demi hemde indirimdeydi diğerlerine nazaran ee sen daha almamışsın ben çoktan aldım çok güzel duruyo ben siyahını aldımsengözlerimebaksanab
kahve krem ve grisi vardı bide sanırsam
pişti gurbaa ve semih :roflol:

semihim ya sen kaça aldın?
benim gordugum 59muydu neydi sanırsam
yada 49 CADIARZU

Bende ipekyoldan kırmızılı siyahlı desenli bir elbise aldım onu giyicem altına ten rengi çorap ve bilekte botlarım,saçlarımı açık bırakıp bide güzel makyaj yaptımmı çekilin ben geliyorum anacım:sm_cool:
oh oh maşallah güle güle giyinin:lepi:

Back
X