Bayramda Nişanlı kıza ziyaret sorunsalı

Kendimle gurur duydum çünkü bana çok fazla altin takildiği halde ayni dönemde evlenen.kizlar üzülüp hem.kendini değersiz hissetmesin hem de kıskanip da Allah'a isyan etmelerine BELKİ sebep olurum diye...ben hic takmadim altin.Kasaya koydum

Ayip be hediye face koyulmaz.Ne aoframi cekerim ne hedite bilmem ne....olan var olmayan var

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler sayenizde problemimi çözdüm konunun kapanmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim

"Ben ögretmenim o kadar şey yapıldı sen doktorsun bir ziyarete gelmediler."
Hmm.. Üniversite mezunu olmayan mesleği olmayanlara hiçbirşey yapılmamalı çünkü eve para getirmicek nasılsa? Yengenizin ne garip bir düşünce tarzı varmış.Ben doktorum senden daha çok kazanıyorum benim dediğim olmalı vs.. de dersiniz bu düşünce tarzıyla.
Nasılsa sevgi yok herşey para,çıkar ilişkisi...Böyle düşünen hep bir hesap içinde olan insanlar nasıl sağlıklı kalabiliyolar.
Dolduruşa gelmeden olgun düşünmeye çalışın.. tabi sizinde düşünceleriniz bu yöndeyse birşey diyemem şimdi olmasa ilerde ayrılırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…