- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
ben de annesinin sen gibi bir gelin alsam her şeyi yapardım demesine bakakaldım.insanlığa değil kariyere maddi duruma göre bir değerlendirme var burda. bulunmaz hint kumaşı misaliEvet bir kız annesi nasıl öz evladının mutluluğuna Gölge düşürüyor bunu izliyoruz maforum...
Ben bu arada gercekten meslekleri merak ettim.
Tamam meslek olarak daha iyi konumda olabilirsiniz ama size diyeceğim şu daha 1 ay nişanlıyken bukadar karşılaştırma yapılıyorsa cevrenizde vallahi evlilik alışverişinde falan ipler kopar ,yine söylüyorum ama bu benim yazdiklarinizdan çıkardığım yorum sizin iliskinizde gelecek yok çünkü siz çok fazla herseyden etkilenen bir insansıniz açıkçası nişanlının yerinde olmak istemezdim evlilik emek ister mesleğin iyiymiş geleceğin parlakmis tamam bunlar güzel şeylerde sırf erkek tarafı buyuzden daha mı fazla yapmalı birşeyleri sizde daha çok tartışma çıkar çokPara
Para anlamında ondan daha iyi kazanıyorum demedim şu anda o benden azıcık daha çok kazanıyor ama meslek olarak ondan biraz daha iyi dedim sosyal statü bakımından 3-4 sene kadar sonra muhtemelen daha fazla kazanacağım ondan ama bunu ben hiç sorun yapmadım ailem de yani iyi bir kızı veriyoruz mesleki iyi geleceği parlak onlar da yapmalı bi Şeyler dedi mesela annem benim oğlum böyle biz alsa ben her şeyi Yaparım diyor
Yani mesleki olarak aramızda çok uçurum yok ben doktorum o öğretim görevlisi bi Üniversite'de ama işte bilirsiniz gerçi artık doktorluğun eskisi kadar çok sosyal Statüsü olmasa da ki bana göre artık hiç yok aileler doktor çocukları oldu mu çok önemser kimselere veremez her şeyin en iyiydi olsun der yengem de hani ben öğretmenim bana o kadar şey yapıldı sen doktorun bi ziyarete gelmediler demeye getirdi biraz ama tabi böyle şeyleri bence meslekle alakası yok zaten olmamalı ama gel de bunu insanlar anlat ben yine söylüyorum onlar gelmediler diye değil bunu söyleyince nişanlım aşırı tepki gösterdi diye olay çok Büyüdü ben de çok daha fazla sinirlendimEvet bir kız annesi nasıl öz evladının mutluluğuna Gölge düşürüyor bunu izliyoruz maforum...
Ben bu arada gercekten meslekleri merak ettim.
Kusura bakmayin ama doktor oldugunuz hiiic inandirici gelmedi . Bi insanın lafiyla doluyorsaniz gaz aliyorsaniz yazik sizin hastalara. En iyisi nişan atin . Abdullah Gül un diger oglunu alın :))) bizde uni okuduk calisiyoruz . Bizde bu yollardan gectik. Ama okurken offf dedim. Bide sesli olsa tahammül edilemzYani mesleki olarak aramızda çok uçurum yok ben doktorum o öğretim görevlisi bi Üniversite'de ama işte bilirsiniz gerçi artık doktorluğun eskisi kadar çok sosyal Statüsü olmasa da ki bana göre artık hiç yok aileler doktor çocukları oldu mu çok önemser kimselere veremez her şeyin en iyiydi olsun der yengem de hani ben öğretmenim bana o kadar şey yapıldı sen doktorun bi ziyarete gelmediler demeye getirdi biraz ama tabi böyle şeyleri bence meslekle alakası yok zaten olmamalı ama gel de bunu insanlar anlat ben yine söylüyorum onlar gelmediler diye değil bunu söyleyince nişanlım aşırı tepki gösterdi diye olay çok Büyüdü ben de çok daha fazla sinirlendim
Yani mesleki olarak aramızda çok uçurum yok ben doktorum o öğretim görevlisi bi Üniversite'de ama işte bilirsiniz gerçi artık doktorluğun eskisi kadar çok sosyal Statüsü olmasa da ki bana göre artık hiç yok aileler doktor çocukları oldu mu çok önemser kimselere veremez her şeyin en iyiydi olsun der yengem de hani ben öğretmenim bana o kadar şey yapıldı sen doktorun bi ziyarete gelmediler demeye getirdi biraz ama tabi böyle şeyleri bence meslekle alakası yok zaten olmamalı ama gel de bunu insanlar anlat ben yine söylüyorum onlar gelmediler diye değil bunu söyleyince nişanlım aşırı tepki gösterdi diye olay çok Büyüdü ben de çok daha fazla sinirlendim
Para
Para anlamında ondan daha iyi kazanıyorum demedim şu anda o benden azıcık daha çok kazanıyor ama meslek olarak ondan biraz daha iyi dedim sosyal statü bakımından 3-4 sene kadar sonra muhtemelen daha fazla kazanacağım ondan ama bunu ben hiç sorun yapmadım ailem de yani iyi bir kızı veriyoruz mesleki iyi geleceği parlak onlar da yapmalı bi Şeyler dedi mesela annem benim oğlum böyle biz alsa ben her şeyi Yaparım diyor
Yahu birde okumuş görmüş insanlarsınız kırın artık şu zincirlerinizi, bu nasıl bir kafa yapısı. İsterseniz ordinaryus olun ne alaka yani. Yengeniz de değişikmiş. Aileleri her şeyin içine bu kadar sokarsanız mutlu olma şansınız düşük. İkinizde iyi kötü meslek sahibisiniz, böyle şeylere ihtiyacınız mı var? şu alınmış bu takılmış buraya gidilmiş burdan gelinmiş off valla benm buradan içim şişti. Birde herkesten bu kadar etkilenmeyin, kendinize ait bir duruşunuz olsun.Yani mesleki olarak aramızda çok uçurum yok ben doktorum o öğretim görevlisi bi Üniversite'de ama işte bilirsiniz gerçi artık doktorluğun eskisi kadar çok sosyal Statüsü olmasa da ki bana göre artık hiç yok aileler doktor çocukları oldu mu çok önemser kimselere veremez her şeyin en iyiydi olsun der yengem de hani ben öğretmenim bana o kadar şey yapıldı sen doktorun bi ziyarete gelmediler demeye getirdi biraz ama tabi böyle şeyleri bence meslekle alakası yok zaten olmamalı ama gel de bunu insanlar anlat ben yine söylüyorum onlar gelmediler diye değil bunu söyleyince nişanlım aşırı tepki gösterdi diye olay çok Büyüdü ben de çok daha fazla sinirlendim
Tatbiki de denk gelecek denk gelmediği Zaman'ları diyor zaten tüm bayram nöbetçi olamam ya bir gün olur en fazlaSiz şimdiden benim kazancım şöyle olursa daha yüksek vs demeye başlamışsınız .. Bazı seyler hep batacak gözünüze bu belli..
Siz şimdiden kendinizi mutsuz etmeye başlamışsınız ..
Bi dk ya doktor biri ile nasıl bayram pazarlığı yapılır? Nöbetin hastanın ihtiyacı vs hiç mi denk gelmez?
daha önce belirttim ben saati aldım ama anneler takma istemedi bizde takılmaz dedi ben de Kalsın o zaman düğünde takarız dedim hatta o da bana niye takmadılar diyince ben de annem bizde öyle bi adet yok dedi Israr ettim ama takmama dedi ben de ama istersensana yine vereyim benim Nişan hadisem olsun dedim baskül etmedi Nişanda takınmalıydı dediAyrica doktorsun bi saat alip takamadin mi adama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?