Bayramda Nişanlı kıza ziyaret sorunsalı

Ayrica sana sunu da soyleyeyim bana hersey yapıldı aklina ne gelirse kurban mi dersin bilezik mi dersin. Eşyalarımi onlar aldi. Ben sadece yatak odasi aldim. Yengem ona bile kulp buldu. Erkek tarafi bizi de giydirsin dedi. Hadi ordan be dedim :) yengen senjn dostun degil canım. Otur nişanlina sahip çık! !!.

Çok abartmissiniz. Nisanliniz haklı her şeyi ona yansitmamaniz lazım. Ayrıca ne saçma adetler bunlar bırakın artık bu işleri. İnsanlar size nisanda takı takmış, bayramda bilezik takmış yetmedi şimdi yine bilezik bekliyorsunuz güzel ismis yani ayrıca o kadar yolu nasıl gelsinler insanların da bayram telaşı vardir. Bi de sen tutarlı bi insan değilsin sanırım önce gelmemelerini normal karşıladım yol uzundu diyorsun sonra yengenin doldurusuyla nisanlina bagiriyorsun. Her şeyden önce bi duruşun olsun karakterin belli olsun.
Adet falan deyip de kavga etmeye gerek yok oluru var mi diye bi düşünün önce yoksa siz daha çok kavga edersiniz.

Evet bir kız annesi nasıl öz evladının mutluluğuna Gölge düşürüyor bunu izliyoruz maforum...

Ben bu arada gercekten meslekleri merak ettim.
ben de annesinin sen gibi bir gelin alsam her şeyi yapardım demesine bakakaldım.insanlığa değil kariyere maddi duruma göre bir değerlendirme var burda. bulunmaz hint kumaşı misali

Nisanlin kabul etse olay bitcek mi yani. Bir kabul ediyorum lafina tav mi olucaksin. Ayrica bunlari konusmak ne kadar basit ne kadar avam. Inanamiyorum gercekten.

Tamam meslek olarak daha iyi konumda olabilirsiniz ama size diyeceğim şu daha 1 ay nişanlıyken bukadar karşılaştırma yapılıyorsa cevrenizde vallahi evlilik alışverişinde falan ipler kopar ,yine söylüyorum ama bu benim yazdiklarinizdan çıkardığım yorum sizin iliskinizde gelecek yok çünkü siz çok fazla herseyden etkilenen bir insansıniz açıkçası nişanlının yerinde olmak istemezdim evlilik emek ister mesleğin iyiymiş geleceğin parlakmis tamam bunlar güzel şeylerde sırf erkek tarafı buyuzden daha mı fazla yapmalı birşeyleri sizde daha çok tartışma çıkar çok

bu ne arkadaşım...kaçıncı yüzyılda nasıl hayatlar yaşıyorsunuz....o onu yapmadı ben bunu dedim o şunu dedi...yazık çok yazık...
önce o abuk subuk sayfaları okuyup kendini ne güzel doldurmuşsun...onun nişanlısı şunu yapmış buna bu alınmış size ne....sonra -gerçekten nişanlın haklı- nişana bile gelmeyen yenge çok fena doldurmuş...

bence de nişanlına iyilik yap o atmazsa sen son ver bu işe...

Evet bir kız annesi nasıl öz evladının mutluluğuna Gölge düşürüyor bunu izliyoruz maforum...

Ben bu arada gercekten meslekleri merak ettim.
Yani mesleki olarak aramızda çok uçurum yok ben doktorum o öğretim görevlisi bi Üniversite'de ama işte bilirsiniz gerçi artık doktorluğun eskisi kadar çok sosyal Statüsü olmasa da ki bana göre artık hiç yok aileler doktor çocukları oldu mu çok önemser kimselere veremez her şeyin en iyiydi olsun der yengem de hani ben öğretmenim bana o kadar şey yapıldı sen doktorun bi ziyarete gelmediler demeye getirdi biraz ama tabi böyle şeyleri bence meslekle alakası yok zaten olmamalı ama gel de bunu insanlar anlat ben yine söylüyorum onlar gelmediler diye değil bunu söyleyince nişanlım aşırı tepki gösterdi diye olay çok Büyüdü ben de çok daha fazla sinirlendim

Kusura bakmayin ama doktor oldugunuz hiiic inandirici gelmedi . Bi insanın lafiyla doluyorsaniz gaz aliyorsaniz yazik sizin hastalara. En iyisi nişan atin . Abdullah Gül un diger oglunu alın :))) bizde uni okuduk calisiyoruz . Bizde bu yollardan gectik. Ama okurken offf dedim. Bide sesli olsa tahammül edilemz

Geçen gün adetler güzeldir tatlı anılar toplanır demiştim ya hepsini geri alıyorum. Hatta bu tip gelinlerle gönlünüzce dalganızı da geçin ağzımı açmayacağım artık. Facebook kullanmadığımdan gruplarda neler olduğundan da haberim yoktu birbirlerini çatlatma grubu imiş!
Adamın burnundan getirmişsin adet de adet diye. Adetlerin sende kaldın da koca gözünü açmış canım kusura bakma....

Gelini ziyarete gelmek, kurban getirmek, altın takmak, bayramlık bohça yapmak...
Kendinizi erişilmez sanmayın, Brunei Sultanının karısı mısınız? Ne bu masraf çıkarma çabası?
Ben böyle saçma şeyler beklemiyorum, inşallah abimin karısı bu kadar maddiyattan ve geleneklerden gözü dönmüş bir insan olmaz.
(Maddiyat konusundan konu sahibesini tenzih ederim.)

E madem aileler çok önemser seninkiler neden önemsemiyo seni, erkek kardeşine neden şimdiden altın düzülüyor

Siz şimdiden benim kazancım şöyle olursa daha yüksek vs demeye başlamışsınız .. Bazı seyler hep batacak gözünüze bu belli..

Siz şimdiden kendinizi mutsuz etmeye başlamışsınız ..

Bi dk ya doktor biri ile nasıl bayram pazarlığı yapılır? Nöbetin hastanın ihtiyacı vs hiç mi denk gelmez?

Annenin şu tavrını hiç begenmedim resmen gaza getiriyor seni.
Sen ona fazlasın sanki de oda senin her dediğini yaparak seni hediyelere boğarak bunun karşılığını vermeli gibi bi hava yaratmış sizde böyle düşünüyorsunuz bence ama eğer bu fikrinizden vazgeçmezseniz kaybeden siz olursunuz bide çok cabuk başkalarının laflarindan etkilenen bi yapiniz var bence..
İnşallah mutlu olursunuz ama ben sonunuzu böyle devam ederseniz hiç parlak görmedim evlenseniz bile adamın başına sürekli sen bi piremsesle evlendin bana nasil yan baktın diyecek gibisiniz.

Neyse arkadaşlar herkese Cevapları için teşekkürler vakit ayırdınız emek verdiniz evet yapı olarak biraz fazla dolduruşa geliyorum ki ailem,n nişanlımı kabul etmesi zor oldu ilk başta istemediler 2 yıl kadar önce bi konu daha açmıştım bununla ilgili ben de nişanlımın ne kadar iyi biri olduğunun aileme ve akrabalarıma kanıtlanmak istiyorum sanırım hep buna dair çabalarım var ve en ufak bi kazan Çokça etkileniyorum bundan dolayı nişanlımı daha önce de kırdım ama çok şükür o biraz daha sakin biri ve alttan Aldı hep onu seviyorum ona değer veriyorum ve onu kaybetmek istemiyorum nişanlıma konuştuk sorunumuzu hallettik çabuk etkilenme sorunuyla yıllardır uğraşıyorum ama ne Yazımı ben de elalere göre yaşayan insanlardansınız Hayatım boyunca hep en iyiy olmak istedim her konuda evlilik konusunda da sanırım en iyiy olmak istiyorum ama bunun çok yanlış olduğu biliyorum kendimi düzeltmeye çalışıyorum ama yine de ara ara böyle Şeyler oluyor sonradan pişman oluyorum buraya konu açmamadaki neden gerçekten rahatlamak istememdi kendi çevremden birine anlatsam herkes beni gaza getirecekti sen Haklısın diyecekti ve belki Nişan atacaktım buraya açtım ki tarafsız kişiler yorum yapsın ben de gerçekleri göreyim diye herkese çok teşekkürler

Yahu birde okumuş görmüş insanlarsınız kırın artık şu zincirlerinizi, bu nasıl bir kafa yapısı. İsterseniz ordinaryus olun ne alaka yani. Yengeniz de değişikmiş. Aileleri her şeyin içine bu kadar sokarsanız mutlu olma şansınız düşük. İkinizde iyi kötü meslek sahibisiniz, böyle şeylere ihtiyacınız mı var? şu alınmış bu takılmış buraya gidilmiş burdan gelinmiş off valla benm buradan içim şişti. Birde herkesten bu kadar etkilenmeyin, kendinize ait bir duruşunuz olsun.

Tatbiki de denk gelecek denk gelmediği Zaman'ları diyor zaten tüm bayram nöbetçi olamam ya bir gün olur en fazla

Daha ön
Ayrica doktorsun bi saat alip takamadin mi adama ?
daha önce belirttim ben saati aldım ama anneler takma istemedi bizde takılmaz dedi ben de Kalsın o zaman düğünde takarız dedim hatta o da bana niye takmadılar diyince ben de annem bizde öyle bi adet yok dedi Israr ettim ama takmama dedi ben de ama istersensana yine vereyim benim Nişan hadisem olsun dedim baskül etmedi Nişanda takınmalıydı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…