Bayramda Nişanlı kıza ziyaret sorunsalı

Çok fazla o şunu yapmış bu bunu yapmış muhabbetlerine giriyorsunuz, yok efendim ben para anlamında ondan daha iyi kazanıyorum bu hareketlerle bir yere varamazsiniz ve işin sonu nişan atmaya kadar gider siz biz olamiyorsunuz bir gelecek göremedim sizin iliskinizde

1000 km yol az değil. 3 hafta önce gelmisler şimdi gelmeleri gerekmez aynı şehir değil 1000 km bu .siz onlari ziyarete gittiniz mi nişanlinin ailesi gelmiş 3 hafta önce sizinde onlara gitmeniz gerekti.

Geçen sene 1000 km yola gittim hem de kısa sürede 2 kere ilkinde uçakla gidip geldim rahatti 1.5 saat sürdü .
2.sefer gittiğim de ise otobüsle gittim çünkü bayrama denk geldi otobüs buldum 15 saati buldu tabi ben pert oldum sis bacaklar kollar vs.fakat kısa sürede 2 sefer gidince bayagi bir maddiyat olarak döndü bana.
Nisanliniz haklı.

Ev aile kurduğunuza şükredin herkese nasip olmuyor.Zaten paraniz varmis.Eh önemsenmek herkes ister....Nişanlınız dertlenip ailesini ararsa ve anlatirsa ne kötü bir durum olur sizin için.Ayrica nişan atilsa o yengen teselli etmez haberin ola.....

Nişanlım ne yazık ki ailesine fazlaca bağlı yani ailesinin de ondan beklentileri fazla yani maddi olarak değil ama sürekli yanımıza gelsin evimizin işini Görsün örneğin evi boyayacaklar 3 ay nişanlımın gelmesini beklediler er seni niye bekliyorlar boyansınlar diyorum altı üstü boyacı çağıracaklar yok onun gitmesi gerekiyor ben de bunu daha önce söyledim sen çok bağlısın onlara ilerde bizim ikinci planda kalmamızdan korkuyorum dedim ama o yok şimdi bekarım diye böyle evlenince onlar da beklemez artık dedi ama yine de korkuyorum ailesini benle kuracağı aileden daha Öne geçirecek diye

Erkek tarafi tabi ki gelmeli. Ama nisanda saat alsaydiniz suya sabuna dokunmayip emri vaki yapmak neyin kafasi?? Elalem hersey der. Sen başkasının lafiyla konusursannn ohoo. . .

Ben burada ogrendim 8 senelik gelinim bir de.Hatta kiza bayramlik alindigini bile bilmiyordum da esim bayram alisverisine goturunce cok garipseyip utanmistim gerci ucuza kapamis isi bir kocla bir bilezik alacagim var
ozaman boynuzlarına bilezik takıl mış bir koçta sana gelsin

Yengenin bile lafina bakan sen mi diyosun ailesine bağlı diye

Olamazzz bayram bileziği detayini da yeni gördüm. Ben olsam utancimdan yerin dibine girer ve asla kabul etmezdim. Bu resmen şey.. neyse söylemeyeyim. Iyyyyy igrenc yaaaaaaa.

Para

Para anlamında ondan daha iyi kazanıyorum demedim şu anda o benden azıcık daha çok kazanıyor ama meslek olarak ondan biraz daha iyi dedim sosyal statü bakımından 3-4 sene kadar sonra muhtemelen daha fazla kazanacağım ondan ama bunu ben hiç sorun yapmadım ailem de yani iyi bir kızı veriyoruz mesleki iyi geleceği parlak onlar da yapmalı bi Şeyler dedi mesela annem benim oğlum böyle biz alsa ben her şeyi Yaparım diyor

Bu konuları okudukça nerede yaşıyorum diyorum. Bir benim cevremde yok sanırım hediyelerini facede paylasan nişanlı hatunlar.
Bence adam hakli.
Hele nisana bile gelmeyen yengenin yorumuna verdiği cevap kapak olmuş.
Alttan alıp konuyu kapatın , çok haksızsınız.

1000 km yolda 2 gün senin Ailenin yanında 2 gün benim ailemin yanında olayı pek uygun olmaz bence.
1 bayram erkek tarafının ailesinin yanında 1 bayram kız tarafının ailesinin yanında olması daha uygun olur evlenince.

aileniz sizi veriyormu? bu nasıl bir mantık yahu.. siz sevdiğiniz adamla evlenmiyormusunuz?
geleceği parlak işçi veriyorlar sanki.. ilerde daha da değerleneceksiniz yani..

A
rkadaşlar burda bi yanlış anlaşılma var sanırım benim öyle çok bi param yok yani evet maaşım iyi ama araba aldım mesela onun kredisi zaten maaşımın yarısını alıyor yani geçim sıkıntım var ama yine de her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum beni çok zorluyor ama yine de yapıyorum

3 4 yıl sonra hayatta olacağımiz belli değil , bunun hesabını yapmayın bence. Ailenizde çok fazla cinsiyet ayrımı var ve siz bunu normallestirmissiniz. Aslında temelde sorun bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…