Eşimde bayramda hep birlikte olalım istiyor oraya da birlikte gidelim aileme de birlikte gelelim.Sizde küçükbaş kesin kendi ailenizle ?
Yada eşiniz uğraşıyosa siz annenize gidin eşinizde kesime kesim bitince kalkar gidersiniz kvye
Kesime yardım etmediğinize göre kv ile kös kös oturmanın anlamı yok
Bilmem üzülüyorlarsa da, bana söylemiyorlar sanırım.ailelerle bayramlaşmıyor musunuz? ne bileyim bizim kültürümüzde küçükler imkan varsa büyükleri ziyaret eder, yoksa telefonla ararlar. üzülmüyorlar mı?
anladım. bizde de o televizyonlarda gördüğün bayramlar oluyor işte. herkes babannemin evinde kahvaltıda toplanıyor, tatlı bir telaşe. güzel oluyor yaniBilmem üzülüyorlarsa da, bana söylemiyorlar sanırım.
Bi bayram mı var kız, kaynanamla ömür billah görüşmem.
Annem de görmek istiyorsa gelsin işte.
Böyle el öpme sohbet etme falan beni çok geriyor biliyor musun, forumda da bak bazıları hiç istemediği halde ne ortamlara giriyor.
Ama böyle bazen reklamlarda çıkıyor ya geniş aileler, buuuuuuuugün baaaaaaaayram erken kalkın çocuklar havasında bir bayram geçirmedim ben hiç.
Belki de ondandır. :)
Eşimde bayramda hep birlikte olalım istiyor oraya da birlikte gidelim aileme de birlikte gelelim.
Ramazanda aileme kahvaltıya geliriz mesela ben annemlere gidiyorum kahvaltıya sen burada kal demez hiçbir zaman.
Zaten kesim yapılırken biz kadınlarla oturuyoruz çocuklar falan birlikte daha sonra hemen pişiriyorlar derken zaman geçiyor aslında.
Küçükbaş hayvanı da eşim ve ben hiç yemediğimiz hatta kokusu rahatsız ettiği için kesmek istemiyoruz.
Aslında bir bayram önce ailemde bir bayram onun ailesindeyiz tek sorunum ailemle aynı sitede olup kurban bayramında sabahtan uğrayamamak. Ailem bu konuda birşey demese de aklıma takılır hep onlar da zaten hergün görüşüyoruz diyorlar ama işte bir de bana sor.
İlk bayramlarda böyle yapıyorduk, çocuk olunca durumlar değişti ama bu bayram da öyle yapmayı düşünüyorum inşallah.Yani canım aynı sitede oturuyosanız erkenden gidin ailene oturmaya vakit olmasa bile (kurbandan dolayı ) ellerini öp öyle gidin
Eşin bayram namazına gidiyosa sende ailene geç dönünce alsın seni
İlk bayramlarda böyle yapıyorduk, çocuk olunca durumlar değişti ama bu bayram da öyle yapmayı düşünüyorum inşallah.
Canim ya benim kaynanam cok iyidir ama ,eşimin kardesleri ve eşleri de öyle zaman nasil geciyor anlamiyoruz bile. İnan otursak hic durmadan da konusuruz sukur hepsi kendi kardesim gibidir. Kaynanamin da kotulugunu gormedim hic. Zaten ayni sehirdeyiz ayda bir gideriz cok gorusmeye eşimin işlerinden dolayi zaman olmuyor aksamlari falan onlar da rahatsiz etmek istemez en cok bayramda gorusulur yani birinci gunu ozellikle sonra daha cok benim ailemle geciririz akrabalari dolasiriz.Şahsen kvmle ve ekürileriyle asla başbaşa oturmam neolursa olsun !
Senin durumunda olsam ailemle geçiririm bayramı kurban kesimi bitince giderim
Konuşucak nebuluyosunuz ?
Canim ya benim kaynanam cok iyidir ama ,eşimin kardesleri ve eşleri de öyle zaman nasil geciyor anlamiyoruz bile. İnan otursak hic durmadan da konusuruz sukur hepsi kendi kardesim gibidir. Kaynanamin da kotulugunu gormedim hic. Zaten ayni sehirdeyiz ayda bir gideriz cok gorusmeye eşimin işlerinden dolayi zaman olmuyor aksamlari falan onlar da rahatsiz etmek istemez en cok bayramda gorusulur yani birinci gunu ozellikle sonra daha cok benim ailemle geciririz akrabalari dolasiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?