- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi dertlisezen
-
Bizde kural bellidir mesela. Bir bayram bir yere gidilecekse, kesinlikle diğer bayram da diğer tarafa gidilir. Ayrı ayrı memleketler olduğu için aynı bayramda ikisine de gitmek imkansız. Böyle alıştılar. Yazın tatilde de, 1 hafta bir yere, 1 hafta diğer yere. Kimse kırılmasın gücenmesin. Bu sene hiç birine gitmeyeceğiz mesela. İki bayramda evdeyiz. Gelmek isteyen bize gelecek. Ayrım yapmayı hiç sevmem, ama kararlarımıza karışıldı mı deli olurum.
Herkes kendı ıstedıgı olsn ıstıyo arada hep ben kalıyorum,ıkısı telefonda konusuyo telefon kapanınca esım bana dert yanıyo dıger gun annem arayıp bana soylenıyo bıktım artık ya.Keske uzak bı yerlerde yasasak da bu kadar sorun olmasa.Bu halımle hem esımın hem de annemın gonlunu almaya calısıyorum.Tum bayram burnumdan gelecek. Kurban bayramında hıcbıryere gıtmıcem oturcam evımde. IKı hafta sonra dogum yapıcam yola cıkamam dıcem.Isteyen gelsın ıstemeyen gelmesın ısteyen el versın ıstemeyen vermesın.Kımseyı zorlamıyorum ben.
annen abartmışş niye bukadar zora sokuyorki olayı
Bizde kural bellidir mesela. Bir bayram bir yere gidilecekse, kesinlikle diğer bayram da diğer tarafa gidilir. Ayrı ayrı memleketler olduğu için aynı bayramda ikisine de gitmek imkansız. Böyle alıştılar. Yazın tatilde de, 1 hafta bir yere, 1 hafta diğer yere. Kimse kırılmasın gücenmesin. Bu sene hiç birine gitmeyeceğiz mesela. İki bayramda evdeyiz. Gelmek isteyen bize gelecek. Ayrım yapmayı hiç sevmem, ama kararlarımıza karışıldı mı deli olurum.
Hep diyorum diyeceğim.Öncelik sıran eşindir senin.
Lütfen eşinle kötü olma hazır anlaşmışken.Annende maşallah yani:bbo:
valla bence en güzeli, herkeste bu kuralı bildiğinden sorun çıkmıyodur kimsenin tadı tuzu kaçmıyodur
bence sıraya bindirmek en iyisi bu tip durumlardakaydirigubbakcemile5
Aynen canım, tam dıyorum hersey yolunda esımle duzeldık pat bısı cıkıyo ılla.Olmadı sancım var agrım var falan dıcem artık nabıyım artık onlar benı bunu yapmaya zorluyolar artık.Tek bayram degıl olmadık kısılerın dugunu mevlıtı oluyo onda bıle kac gun arıyo gelcenmı dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?