Bayramda sızın tarafamı bızım tarafamı polemiği...

valla canım kusura bakmada eşinde abartıyo, o evin beyiyse sende hanımısın, hiç mi söz hakkın yok, istemezmisin bi tatilde sülaleden birileri olamasın başbaşa olun

anlamıyorm şu işleri hiç allahtan öle bişey yok bizde gerçi kayınvalidem alınıyo sanırsam ama eşim kızacak diye bişey diyemiyo. benim anneminde zaten çok şükür öyle huyları hiç yok...
o bayramki planımıza göre yakından uzağa doğru ziyaret sırası oluşturuyoruz. annemler uzakta olduğu için orda yatıya kalıyoruz kayınvalidem yakında olduğu için bi el öpüp oradan anname geçiyoruz genelde ertesi gün annemden çıkıp amcsına falan yol sütünde uğrayıp geliyorz
o akşamda zaten annesi yemeğe çağırır ayak üstü ziyaret ettiğimiz için . problemsiz geçer.
bu bayram da zaten tatile gidiyoruz oooh çok rahatım plan mlan yok

Bak hamilesin.
Ltfen sen bunları düşünme.
Eşinle kararını nasıl verdiysen o şekilde uygula.Kimseyi üzmemek içinde çabalama,neticede memnunda edemeyeceksin.

Haklısın canım. Eşime de bu konuyu acmıcam,kararımızı degıstırmıcem.Zaten annemlere esımle gıdersem esım gunubırlık gelıp gıdecek ne gerek var ben gıttıgımde 1 hafta on gun fılan kalmayı dusunuyorum zaten, bunu da bılıyor annemler damat olmasa olmaz sankı.

Eşinizle ne güzel anlaşmışsınız
bence sizin taraf bizim taraf muhabbetine girmeyin
eşinizde haklı olarak kızdığı için oşekilde konuşuyor ve sizden destek göremediğinden dolayı size surat yapıyor alttan alın haklısın ama büyükler işte birşey denilmiyor falan diyerek ortamı yumuşatın bence

eşinle aldığınız ortak kararları ailelerinize onaylatmak zorunda değilsin
eşinle ne güzel konuşup anlaşmışsınız anneniz eşinizi istediğinde vermeseydiniz telefona
ben bu tarz yüz göz olma durumlarını tasvip etmiyorum
bence ikili ilişkilerde mesafe çok önemli
şimdi aynı şeyi eşinizin annesi yapmış olsaydı ortalık yıkılırdı niye erkek annesi çünkü
ne yazık ki böyle konularda objektif oluyorum çoğu zaman
erkek ailesi kız ailesi hep aynı olmalı
tez vakitte planlarınıza uygun davranmaya başlayın
ilerde çocuğunuz oluncada anneniz bu baskıyı kuracak

seni arada bırakmaması gereken en başta annendir,zaten o yapıyosa bunu herkes yapar..

Annenız hatalı.
Sızın bır yuvanız oldugunu kabullenmelı.
'kızımın huzuru onu gormemden cok daha onemlı' dıye dusunmelı.
Esınız, annenızın tepkısınden buyuk rahatsızlık duymus.
Dolayısı ıle sıze verdıgı tepkı bıraz normal karsılanabılır.
Evet, burada tek masum sızsınız ve sorunu cozecek olan kısı de sızsınız.
Annenıze durumu tekrar ızah edın
ve esınızle aldıgınız kararı uygulayın.

Öffff mafoldumben
Eşim aksam eve geldı yemek yedık,tv ızledık hıc konusmadık tum aksam.Ben sureklı konu actım o kısa cevaplar verdı.yanına uzandım canım bılıyorum annemlere kızgınsın sonucta ıkımızın verdıgı karardan vazgecmıyoruz su an bu suratı annemler gormuyo ama ben goruyorum dedım,o da her zamankı ben surat yapmıyorum dedı.Sabah da uyandı gunaydın bıle demeden mutfakta sıgara ıctı sonra,ıstedıgı bı sweetshırt ü utulettırdı gıttı.

Ne kadar zor bir durum ya .
İşte birlikte olunduğunda böyle sorunlar cıkıyor.Ve hep bayanlar arada kalır eşi eşinin ailesi ve kendi ailesi arasında..
Allah yardımcınız olsun ..
Şükür ki bizim öyle bir durumumuz yok ..:)

annen biraz kaynanalık yapmış canım..

bence de önemli olan eşinin ne dediği ve sizin kararınız..

zira annen haksız gözüküyor ki eşin anlayışla bu bayramda böyle olsun ama sonra gider istediğin kadar kalırsın demiş ..

siz kararınızı bozmayın bence..

hepsini okumadım ama ben olsam 2 yere de gitmem bebeğimin sağlığı açısından bu yolculuğu kalkışmam,bu sene böyle kendimi iyi hissetmiyorum dersin olur biter.eşin alsın sobayı gelsin, gerekirse eşine bile kendime güvenmiyorum demelisin yoksa senin anenlerle eşinini arası açılacak çok sinir olmuş belli

bencede canım annen hatalı.eşinle hiç tartışma.eşine o şekilde çıkışması iyi olmamış.sana söyleseymiş sadece daha iyiymiş.anneni ikna et canım arada kalıyorum ben yıpranıyorum falan de anlayış göstersin sana.ben annemlerin memleketine gidemeyeceğim bu bayram annem olsun kızım canın sağolsun dedi(kaynanamla aynı şehirdeyiz düşün yani)

Kesinlikle annen hatalı.
Siz aranızda konuşup anlaşmışsınız zaten.
Annenin buna saygı duyması hatta kızım zor olacaksa hiç gelme, canın sağ olsun demesi gerekirdi.
Oysa o benim istediğim olsun mantığıyla yaklaşıyor.
Sen en iyisi kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran.

Saolun kızlar onerılerınız ıcın. Annem ben bekarken de boyleydı,esım de bekarken de ınatcıydı. Ikısı de bı kıprude aralarında ben kaydirigubbakcemile3 Insallah bır sorun cıkmaz.Sobayı alma derdımız olmasa gıdecegımız yoktu zaten.Pazar gunu referandum var o gune kadar donmemız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…