- 23 Mayıs 2017
- 22
- 7
- 86
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke canım ya ne zaman anne olcaz bizYapma canim ya belirtilerimiz ayni bnde umutluydum senin cikarsa benimde cikar diyordum![]()
Evet canım ilk çatlatma iğnem..Canım zaten belirtiler icin cok erken daha. Suan döllenme olsa bile daha embriyo rahimde bile degildir yani.. Belirtilere bu kadar takılma. Kac gunun var adete :) ilk catlama ignesi tedavin mi
Evet canım yanılgı.. testin üzerinde de yazar 5 dk sonra sonuç belli olur diye.. saatler geçmiş seninkinin üzerinden.. 1 hafta geçsin canım sonra tekrar dene.. belki geç döllenmedir... inşallah öyledir :)Kızlar bişey sorcam bu gebelik testlerinde sonrada n 2. Çizgi çıkarsa geçersiz mi oluyor dün akşam ilk baktığımda tek ti testi atmadım sabah 2. Çizgi belirmiş ama yanılgıdır değil mi ?
Aynı canım değişen bişey yok... sende durumlar nasıl??Kızlarrr napıyosunuz ne durumdasınız :)
Bendede bi değişikli yok canımAynı canım değişen bişey yok... sende durumlar nasıl??
Benim son 6 :)KIZLARR!!!
Adet gününüze kaç gün kaldı??? :)
Benimde 29haziran kuzum .. Beraber bekleyelim hayirli haberler alalim ins :)Evet canım ilk çatlatma iğnem..
Adetim normalde 28 günde bi oluyor. Ayın 28 haziranda olmam lazım ama bundan önceki adetim 2 ay gecikmeli geldi
Oyüzden gecikir mi bilemem ama ben yinede 28 haziran olarak hesaplıyorum.. 8 gün var..
Ayy inşallah canım ya amin.. :))Benimde 29haziran kuzum .. Beraber bekleyelim hayirli haberler alalim ins :)
Benim 8 :)))Benim son 6 :)
Bugünü saymazsak 6 :)KIZLARR!!!
Adet gününüze kaç gün kaldı??? :)
bence bekle canım adete kadarTest yapsammı yarın diyorum,sonra da korkuyorum
Kaçıncı günün canım..??Test yapsammı yarın diyorum,sonra da korkuyorum
Inşallah canım.. ilk denemede tutmuş olur :))))Çok heyecanlı inşallah hepimiz hamileyizdir bayram şekerlerimiz gelir :)