• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorcam bu gebelik testlerinde sonrada n 2. Çizgi çıkarsa geçersiz mi oluyor dün akşam ilk baktığımda tek ti testi atmadım sabah 2. Çizgi belirmiş ama yanılgıdır değil mi ?

Canım zaten belirtiler icin cok erken daha. Suan döllenme olsa bile daha embriyo rahimde bile degildir yani.. Belirtilere bu kadar takılma. Kac gunun var adete :) ilk catlama ignesi tedavin mi
Evet canım ilk çatlatma iğnem..
Adetim normalde 28 günde bi oluyor. Ayın 28 haziranda olmam lazım ama bundan önceki adetim 2 ay gecikmeli geldi :(
Oyüzden gecikir mi bilemem ama ben yinede 28 haziran olarak hesaplıyorum.. 8 gün var..

Kızlar bişey sorcam bu gebelik testlerinde sonrada n 2. Çizgi çıkarsa geçersiz mi oluyor dün akşam ilk baktığımda tek ti testi atmadım sabah 2. Çizgi belirmiş ama yanılgıdır değil mi ?
Evet canım yanılgı.. testin üzerinde de yazar 5 dk sonra sonuç belli olur diye.. saatler geçmiş seninkinin üzerinden.. 1 hafta geçsin canım sonra tekrar dene.. belki geç döllenmedir... inşallah öyledir :)

Evet canım ilk çatlatma iğnem..
Adetim normalde 28 günde bi oluyor. Ayın 28 haziranda olmam lazım ama bundan önceki adetim 2 ay gecikmeli geldi :KK43:
Oyüzden gecikir mi bilemem ama ben yinede 28 haziran olarak hesaplıyorum.. 8 gün var..
Benimde 29haziran kuzum .. Beraber bekleyelim hayirli haberler alalim ins :)

Back
X