- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Evet hic bakılmadı canım en azindan bisey varsa bile erkenden tedavi olur.Eşine hiç bakilmadi mi canım. Baktirmakta fayda var en azindan için rahat eder. Bende bebek olmayinca eşimden mi kaynaklaniyo diye hep düşünürdüm sonra test yapıldı fazlasi var eksiği yok yani en azindan içim rahat etti. Ama şimdide kendimi sorumlu tutuyorum işte
Öyle canım herşey Allah ın taktiri.. ama bende öyleyim yeter ki bi yere gidiyim hemen bebek soruyolar bazen tersleyesim geliyo evden çıkmak istemiyorum. Zaten ben üzülüyorum bide onların sormalari beni daha da üzüyor. Çok dua ediyorum inşallah bu ay ikimiznde tutar ilac kullanmak iğne olmak daha da stres oluyoruz zor yaaEvet hic bakılmadı canım en azindan bisey varsa bile erkenden tedavi olur.
Kendini sorumlu tutma canim hersey Allahin emri. Hz.meryem bile kısır bir kafin oldugu halde hamile kalmis. Allah ol deyince olur. Tedavilerin hepsi birer vesile. Bizde vesile arıyoruz işte kendimize.
Çok kahroluyorum artık öyle zayıf noktam olmuş ki artık kimsenin hic bir lafını kaldıramaz hale gelmisim....
Maddi manevi insan çökuyo canim yaÖyle canım herşey Allah ın taktiri.. ama bende öyleyim yeter ki bi yere gidiyim hemen bebek soruyolar bazen tersleyesim geliyo evden çıkmak istemiyorum. Zaten ben üzülüyorum bide onların sormalari beni daha da üzüyor. Çok dua ediyorum inşallah bu ay ikimiznde tutar ilac kullanmak iğne olmak daha da stres oluyoruz zor yaa
Aynen öyle canım ilk aylarda hemen hamile kalanlara çok özeniyorumMaddi manevi insan çökuyo canim ya
Ilk geceden hamile kalan arkadaslarim var. Bende cok imreniyorum .sAynen öyle canım ilk aylarda hemen hamile kalanlara çok özeniyorum
Nasıl yumurtluyolarsa artık hemen tutuyoIlk geceden hamile kalan arkadaslarim var. Bende cok imreniyorum .s
Arkadaş düğün gecesi hamile kaldıIlk geceden hamile kalan arkadaslarim var. Bende cok imreniyorum .s
Canim cok sukur rabbime hic bole kist olayim olmadi insallahta olmazBende igne kist yapmis 32 mm . benim gibi sorun yasayan varmi
Bnm yumurta catlamamis o yuzden kist olusmus . dr degistrmeyi dusunuyrmCanim cok sukur rabbime hic bole kist olayim olmadi insallahta olmaz
Hadi bakalim inşallah bu ay olur bende ayin 14 ünde gidecemceylin-46 canim bana da tekrar klomen verdi. Yarin baslayacam kullanmaya. Ayin 17sinde tekrar cagirdi
Ben bu ay catlatma ignesi vurulmak istemiyorum. O igne mahvediyo beni yaBende klomene başladım...
Geçen ay 10 iğne ve çatlatma iğnesi kulladım çatladı ama tutmadı
Bu ayda klomen verdi dr yarın tekrar kontrole gidecem inşallah bi an önce çatlatmaya geçeriz..
Benide öyle yapiyo ama mecburuz canım ilk kullananlarda çok ağrı yapiyomuş ama ikincide o kadar olmuyo diye duydumBen bu ay catlatma ignesi vurulmak istemiyorum. O igne mahvediyo beni ya
Sen ne kadara aliyosun cnm igneyiBenide öyle yapiyo ama mecburuz canım ilk kullananlarda çok ağrı yapiyomuş ama ikincide o kadar olmuyo diye duydum
Ama çatlamadan da olmuyor ki canımBen bu ay catlatma ignesi vurulmak istemiyorum. O igne mahvediyo beni ya
80 ya da 85 di galiba canımSen ne kadara aliyosun cnm igneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?