Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hic bakılmadı canım en azindan bisey varsa bile erkenden tedavi olur.
Kendini sorumlu tutma canim hersey Allahin emri. Hz.meryem bile kısır bir kafin oldugu halde hamile kalmis. Allah ol deyince olur. Tedavilerin hepsi birer vesile. Bizde vesile arıyoruz işte kendimize.

Çok kahroluyorum artık öyle zayıf noktam olmuş ki artık kimsenin hic bir lafını kaldıramaz hale gelmisim....

Öyle canım herşey Allah ın taktiri.. ama bende öyleyim yeter ki bi yere gidiyim hemen bebek soruyolar bazen tersleyesim geliyo evden çıkmak istemiyorum. Zaten ben üzülüyorum bide onların sormalari beni daha da üzüyor. Çok dua ediyorum inşallah bu ay ikimiznde tutar ilac kullanmak iğne olmak daha da stres oluyoruz zor yaa

Maddi manevi insan çökuyo canim ya

Kizlar benim annemde kiz kardesimde sadece 1 kere bosalmasi icin izin verince bebek oluyo yani tek atista hamile kaliyorlar ve ben annemin kizi kiz kardesin 4 yas buyuguyum ama benim koca bisaliyo bosaliyo tik yok yani aileye bile benzemiyo insan anlamiyorum

Bende klomene başladım...
Geçen ay 10 iğne ve çatlatma iğnesi kulladım çatladı ama tutmadı
Bu ayda klomen verdi dr yarın tekrar kontrole gidecem inşallah bi an önce çatlatmaya geçeriz..

Bende klomene başladım...
Geçen ay 10 iğne ve çatlatma iğnesi kulladım çatladı ama tutmadı
Bu ayda klomen verdi dr yarın tekrar kontrole gidecem inşallah bi an önce çatlatmaya geçeriz..
Ben bu ay catlatma ignesi vurulmak istemiyorum. O igne mahvediyo beni ya

Ben bu ay catlatma ignesi vurulmak istemiyorum. O igne mahvediyo beni ya
Ama çatlamadan da olmuyor ki canım
Benimde geçen ay çatlatmadan sonraki gün çok fena sancılar girdi karnıma tuvalet ihtiyacımda bile çok zorlandım.. yatarken sağa sola bile zor dönüyordum...
1 hafta falan sürdü..
Ama çatlama belirtisiymiş :))
Benimle tıpa tıp aynı sancıları çeken EceCigdem hamile
Tabi benimki tutmadı

Inşallah bu ayda çatlar ve bu sefer tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…