ailem yok.Valla zor geliyo tabi. Bide burada bayram yarin degil, Carsamba gunu basliyor :) ben yarinda oruclu olacagim.
gecen sene bayramda Turkiyeye gitmistik cok guzeldi... sen neden yalnizsin ailen nerede
beni doguran bir anne var ama gorusmuyoruz kendisinden sebep.
simdi net oldu sanirim.
beni gulumsettin:)) yaptigim tek sey oturmak zaten... cocukken severdim bayramlari hem de cok. artik sevmedigim icin sucluluk duyuyorum.
ailem yok.
cinde oruc degisik olmalı. musluman sayisi az mi? (konusalim da efkarim dagilsin bari)
Allah kabul etsin. degisik oluyordur manen yani. huzur verir insana.Cin'de oruc kolay , iftar 7.15te.yani var yine musluman, Endonezyalilar var Bangladeshliler var Turk cok az var burada. Bayram gunu bile farkli cok degisik. bende normalde 1-2 gun tutardim oruc, ilk defa bu sene tam tuttum.
calisiyormusun
haklisin. cocukken zoraki giderdim baba tarafi ziyaretlerine. yani birlikteyken.Inan çoğu kişi de sevmiyor mecburi ziyaretler birsürü prosedür Bilmem ne. Sanki herkes herkesin açığını arıyor gibi hissediyorum ve mecburi hal hatır sormaya falan. Inan düşündükçe bunalıyorum.
ben de alistim saniyordum da bu sefer fena zorluyor beniCanım benim üzme kendini yani ben üzülmüyorum alıştık artık napalm herzaman böyle
Oyyy o ne kizzz? Uluslarası bayram desene. Memlekete gitseydin keşke.Beeeen :)
ilk defa bayramda yalnizim hemde yapayalniz! Cin'de tek basinayim.
Ailem Turkiye'de. Esim is seyahatinde Hindistanda.. Cuma gunu donecek.
Allah kabul etsin. degisik oluyordur manen yani. huzur verir insana.
normalde çalışıyorum ama izindeyim uzun bi sure.
kacyildir oradasin. alisabildinmi. ben cinlileri degil de japonlara ve korelilere daha yakin hissediyorum. sanki cinliler cok kaba gibime geliyor. sen ne dusunuyorsun.
gidemedim yaa iznim yok calisiyorum..Oyyy o ne kizzz? Uluslarası bayram desene. Memlekete gitseydin keşke.
yanilmiyormusum demekki:)))Tesekkur ederim, evet iyi hissediyorum, yarin son gun :)
benim 1 seneyi gecti, evlenip geldim buraya esimin isi dolayisiyla , bende calisiyorum 8-9 aydir.
cinliler cok kabalar, oksurur aksirir igrencler bazen. ben hong kongtayim, burasi cin'e bagli, onceden Ingiltereye bagliydi, onun biraktigi izler var hala, luks baya, insanlar duzgun, esas cin'e gore cok daha iyi yani.
japonlar cok tatli, yemekleri de guzel.
koreye gitmistik cana yakinlar.
Cinliler biraz degisik cidden
Olsun buraya takilirsiniz sizde;-)gidemedim yaa iznim yok calisiyorum..
yanilmiyormusum demekki:)))
hobarokomoko vokoko gogooggo
üfff cok kabalar :)
dun tv2de program vardi hongkong... adam bile yaka silkti yani bian
:))))))))))komik olaylar olmuyor degil haha bide cok robot gibiler biseyi yaptiramazsin. yayalara kirmizi isik yaniyo diyelim 2 adimlik, caddenin sonuna kadarda goruyosun, araba yok. oyle 5 dk beklerler yesil yansin bana sasiriyolar geciyorum falan aktif beyin kullaniyorum diye
:))))))))))
kendileri robot gibi oldugundan yapiyolar bu kadar robot elektronik esya desene
yalnizliktan dertleniyorumNe dertleniyorsun kizdemle cayini yap boregini al tatlini bak keyfine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?