- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu bakis acisiyla bakinca evet sevmedigin akrabayi gormemis oluyorsun.bende evde yalnızım ama çok mutluyum. gereksiz akraba muhabbetleri bana fenalık geçirtiyor. hepsi bayram diye tatile gitmiş öyle mutluyumki.
eski bayramların tadı yokken yalnızlık pekte önemli değil
annem vefat etti yıllar önce. babamla görüşmüyorum. ablam çalışıyo. (evde) yalnızım.
şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun.
sormaBnde yalnızım facebooktan tatile giden arkadaşlarımın fotolarını likelıycam![]()
keşke ben de yalnız olsam. demle çayını güzelce, ye iç.. kafanı dinle. şükretmek gerekiyor bazen. daha bir hafta yeni oldu, insanlar patlamada yakınlarını kaybettiler. onların bayramı nasıl geçecek, bayram bile gelmeyecek onlara.bu bakis acisiyla bakinca evet sevmedigin akrabayi gormemis oluyorsun.
lakin bende görecek kimse yok var da yok... yani yok...
yani forever yalnızlık
neyse markete gitmek iyi geldi 2 insan yuzu gordum
ama icim buruldu millet deli gibi alisveris yapiyor... kiyamet gibi..
gelen giden muhabbet sohbet.
ah be ah
haklisin. cok uzuldum cok agladim onlara... asiri empatigim. uyuyamadim o gece.keşke ben de yalnız olsam. demle çayını güzelce, ye iç.. kafanı dinle. şükretmek gerekiyor bazen. daha bir hafta yeni oldu, insanlar patlamada yakınlarını kaybettiler. onların bayramı nasıl geçecek, bayram bile gelmeyecek onlara.
Allah rahmet eylesin. birbirimizi iyi anlayabiliriz...
gelen giden olmayinca... herkes kendi dunyasinda. bana dokunuyor. sonra dokundugu icin de uzuluyorum. imrenmek kotu bişeymi
kiiskanc bir insandegilim. sadece icim buruluyor.imrenmek kötü bişey değil. aksine güzel bişey. ama kıskançlık çok kötü bişey.
hiç bi zaman o imrenmek kıskançlık olmasın :)
Arkadaşım annenle problemin medir bilemem ama çözülemeyecek bişey olduğunu sanmıyorum.
Hazır yarın bayram git annene öp kokla sarıl barışın.
Çinde napıyon sen bacimBeeeen :)
ilk defa bayramda yalnizim hemde yapayalniz! Cin'de tek basinayim.
Ailem Turkiye'de. Esim is seyahatinde Hindistanda.. Cuma gunu donecek.![]()
ne izleyeceksin bana da onersene:))merhaba, ben varım bayram boyunca yalnız olacağım..
Pek aile birliğimiz yoktur akrabalar kopuk kopuk annemle yaşıyorum annem de calısıyor bende çalısıyorum böyle böyle geçiyor ne yapalım
gereksiz samimiyetten el öpmekten daha iyidir valla kafamı dinlerim vıcık vıcık çoluk çocuk bağrışı zoraki ziyaretler hiç sevmem..
krizi frsata çevirmek lazım film izlerim yarın bol bol![]()