bayramda yalniz olan var mi?

Valla zor geliyo tabi. Bide burada bayram yarin degil, Carsamba gunu basliyor :) ben yarinda oruclu olacagim.
gecen sene bayramda Turkiyeye gitmistik cok guzeldi... sen neden yalnizsin ailen nerede
ailem yok.

cinde oruc degisik olmalı. musluman sayisi az mi? (konusalim da efkarim dagilsin bari)

beni gulumsettin:)) yaptigim tek sey oturmak zaten... cocukken severdim bayramlari hem de cok. artik sevmedigim icin sucluluk duyuyorum.

Inan çoğu kişi de sevmiyor mecburi ziyaretler birsürü prosedür Bilmem ne. Sanki herkes herkesin açığını arıyor gibi hissediyorum ve mecburi hal hatır sormaya falan. Inan düşündükçe bunalıyorum.

ailem yok.

cinde oruc degisik olmalı. musluman sayisi az mi? (konusalim da efkarim dagilsin bari)

Cin'de oruc kolay , iftar 7.15te. :KK54: yani var yine musluman, Endonezyalilar var Bangladeshliler var Turk cok az var burada. Bayram gunu bile farkli cok degisik. bende normalde 1-2 gun tutardim oruc, ilk defa bu sene tam tuttum.
calisiyormusun

Cin'de oruc kolay , iftar 7.15te. :KK54: yani var yine musluman, Endonezyalilar var Bangladeshliler var Turk cok az var burada. Bayram gunu bile farkli cok degisik. bende normalde 1-2 gun tutardim oruc, ilk defa bu sene tam tuttum.
calisiyormusun
Allah kabul etsin. degisik oluyordur manen yani. huzur verir insana.

normalde çalışıyorum ama izindeyim uzun bi sure.

kacyildir oradasin. alisabildinmi. ben cinlileri degil de japonlara ve korelilere daha yakin hissediyorum. sanki cinliler cok kaba gibime geliyor. sen ne dusunuyorsun.

Inan çoğu kişi de sevmiyor mecburi ziyaretler birsürü prosedür Bilmem ne. Sanki herkes herkesin açığını arıyor gibi hissediyorum ve mecburi hal hatır sormaya falan. Inan düşündükçe bunalıyorum.
haklisin. cocukken zoraki giderdim baba tarafi ziyaretlerine. yani birlikteyken.

ama anne tarafimi severdim. cok duskundum. keske boyle olmasaydi. hic bir sucun yokken boyle olmasi cok dokunuyor. kendime uzun sure yediremedim. cok mucadele verdim. hatta 1 sene terapi aldim. ama bu ara yine basladi. malum bayram mevzulari vs...

Allah kabul etsin. degisik oluyordur manen yani. huzur verir insana.

normalde çalışıyorum ama izindeyim uzun bi sure.

kacyildir oradasin. alisabildinmi. ben cinlileri degil de japonlara ve korelilere daha yakin hissediyorum. sanki cinliler cok kaba gibime geliyor. sen ne dusunuyorsun.

Tesekkur ederim, evet iyi hissediyorum, yarin son gun :)
benim 1 seneyi gecti, evlenip geldim buraya esimin isi dolayisiyla , bende calisiyorum 8-9 aydir.
cinliler cok kabalar, oksurur aksirir igrencler bazen. ben hong kongtayim, burasi cin'e bagli, onceden Ingiltereye bagliydi, onun biraktigi izler var hala, luks baya, insanlar duzgun, esas cin'e gore cok daha iyi yani.
japonlar cok tatli, yemekleri de guzel.
koreye gitmistik cana yakinlar.
Cinliler biraz degisik cidden

Tesekkur ederim, evet iyi hissediyorum, yarin son gun :)
benim 1 seneyi gecti, evlenip geldim buraya esimin isi dolayisiyla , bende calisiyorum 8-9 aydir.
cinliler cok kabalar, oksurur aksirir igrencler bazen. ben hong kongtayim, burasi cin'e bagli, onceden Ingiltereye bagliydi, onun biraktigi izler var hala, luks baya, insanlar duzgun, esas cin'e gore cok daha iyi yani.
japonlar cok tatli, yemekleri de guzel.
koreye gitmistik cana yakinlar.
Cinliler biraz degisik cidden
yanilmiyormusum demekki:)))

hobarokomoko vokoko gogooggo

üfff cok kabalar :)

dun tv2de program vardi hongkong... adam bile yaka silkti yani bian

marketten peynir aldirmistim esime o da garip bi marka... gozum tutmadi. son kullanma tarihi de eylul...

fisiyle gotursem market geri alir miki? 1 kg luk peynir... 4 gundur evdeyim disari çıkmak zor geliyor... peynir sayesinde cikabilecegim sanirim disari..

yanilmiyormusum demekki:)))

hobarokomoko vokoko gogooggo

üfff cok kabalar :)

dun tv2de program vardi hongkong... adam bile yaka silkti yani bian
:halay: komik olaylar olmuyor degil haha bide cok robot gibiler biseyi yaptiramazsin. yayalara kirmizi isik yaniyo diyelim 2 adimlik, caddenin sonuna kadarda goruyosun, araba yok. oyle 5 dk beklerler yesil yansin bana sasiriyolar geciyorum falan aktif beyin kullaniyorum diye :olamaz:

:halay: komik olaylar olmuyor degil haha bide cok robot gibiler biseyi yaptiramazsin. yayalara kirmizi isik yaniyo diyelim 2 adimlik, caddenin sonuna kadarda goruyosun, araba yok. oyle 5 dk beklerler yesil yansin bana sasiriyolar geciyorum falan aktif beyin kullaniyorum diye :olamaz:
:))))))))))

kendileri robot gibi oldugundan yapiyolar bu kadar robot elektronik esya desene

Back
X