bayramda yalniz olan var mi?

Burası hatay.. ben bir yere gidemeceğim için ilk defa eve kömbe yaptık. Burda cümbür cemaat yapılıyor.. saolsun bana da bikaç akraba yardıma geldi beraber yaptık.. buyur gel sana da ikram edim.

Başlığınıza istinaden yazıyorum
" yalnız" kelimesini doğru yazmışsınız
Valla şaşırdım ve bunu yazmak istedim
Bu arada hayırlı Bayram'lar

Burası hatay.. ben bir yere gidemeceğim için ilk defa eve kömbe yaptık. Burda cümbür cemaat yapılıyor.. saolsun bana da bikaç akraba yardıma geldi beraber yaptık.. buyur gel sana da ikram edim.
yakin olsan kombe askina gelirdim.

aferin o akrabalarına takdir ettim.

offf patates kiymali mi ici nasil... aman yarebbim... kokusu burnuma geldi..

Başlığınıza istinaden yazıyorum
" yalnız" kelimesini doğru yazmışsınız
Valla şaşırdım ve bunu yazmak istedim
Bu arada hayırlı Bayram'lar

imla ve yazim kurallarim iyidir.

benim icin sıradan birgun ama yine de kutladigin icin teşekkürler belki birgun benim icin de bayramlar bayram olur

benim kadar yalnız olan var mi?

evde tek basina bayramlarin dayanilmaz tadi (!)

tek miyim yoksa...

bu konuda da mi tekim...
Gece açtığım konuma baktınız mı bilmiyorum
26 yaşında en küçüğü 3 yaşında 3 yavrusu olan bir hanım kanserden vefat etti dün
İnanın ben her derdimden utandım
Rabbim esirgesin ama ne olabilir ki daha acı
Ne olur üzülmeyin

yakin olsan kombe askina gelirdim.

aferin o akrabalarına takdir ettim.

offf patates kiymali mi ici nasil... aman yarebbim... kokusu burnuma geldi..
Ayy canım buraların kömbesi kurabiye şeklinde. . İçi fıstıklı, cevizli ve sade şeklinde oluyor. . Hayallerini yıktım. Kusura bakma..

cok uzuldum mekani cennet olsun.

ama kimse kimsenin ne derdi oldugunu nerelerden gecip neler yasadigini ve buraya hangi kosullarda geldigini bilemez.

ben cok agir ve zor yollardan gectim hala da geçiyorum. cok zor seyleri hep tek basima yasadim yanimda kimse yoktu...

bayram diye zaten uzuluyorum modumu yuksek tutup kafa dagitmaya calisiyorum. belki ileride yazarim.

anliyorum teselli vermek amaciyla yaziyor herkes ama 2 hafta once esimde kanserden suphelenildi... bayramdan sonra biyopsisi yapilacak. 3hafta once ameliyat oldu aniden. tek basima hastaneye goturdum vsvsvsvvsvs

durumum iyi degil...sagol yine de.

Amin, teşekkür ederim
Allah senin de yardımcın olsun, bilmiyorum eşinin işinden memnun musunuz; ama inşallah sana vakit ayırabileceği daha iyi bir iş bulur diyeyim o zaman:)

Annemin karsi komsusu bir abla var annesi vefat etti 5 yil oluyor babasi daha kucukken olmus halasi dayisi teyzesi olmus kuzenleri yurt disinda abla evli degil dusunun yalnizligi bayrami annem bayram sabahi aksamlari tabak hazirlar verir cagirir.mesela yarin baska bir evi var yazlik oraya temizlige gidecek bayram oldugu belli olmasin diye

uzuldum.

benim de o abladan pek farkım yok. mesajlarimda yazmıştım bilmem okudun mu.

Insanin bazen sadece tek olmasi degildir yalnizlik. Insan ruhen de yalniz olabiliyor. Ve inan ki bu cogu Zaman daha dayanilmaz bir durum.
Insallah bu uzun süre böyle devam etmez, ailen genisler, arkadaslarin cogalir ve yalniz kalmazsin.
Her seye ragmen, sanal da olsa burada seninle derdini paylasacak insanlar var. O Kadar da yalniz degilsin yani :)
Hayirli bayramlar dilerim. Allah tüm dualarini Kabul etsin insallah.

amin...tesekkur ederim. evet burasi iyi geldigi icin dunden beri burdayim :)

saka maka iyi yalnızız bayagi yalnızız yani cok guzel yalniziz amma da yalniziz...

bir karikatur vardi boyle nerede acaba.

sabah banyoda cok agladim... bugun soz verdim kendime modumu dusurmeyecegim.

Aglama, bazen insanlardan uzak durmak daha iyidir. Ben bu güne Kadar hic bir arkadasligimi sorunsuz sürdüremedim, hep kazik yedim. Hep insanlar ya isleri düsünce ikinci plana atip bahane ürettiler, ya da en yakin olduklarim kendi cikarlari veya kiskancliklari yüzünden yabancinin bile yapmayacagi kötülügü yaptilar.
Konusacak birilerine ihtiyacin olursa buradayim :)

Allah bizi sevip korudugu icin yalnızız belki de?

Allah bizi sevip korudugu icin yalnızız belki de?

Bence de :)
Su dünyada her derdimi hic cekinmeden anlatabilecegim, gercekten kimseye anlatmayacagini, bana gercek bir cözüm önerebilecegini bildigim sevgilim var. Allah'a her gün dua ediyorum, ona olan güvencim de bosa cikmasin diye. Uzak sehirlerde yasiyoruz, birbirimizi cok göremiyoruz ama o benim hem sevgilim, hem arkadasim, hem dert ortagim, hem abim hem de babam gibi. Bir gün onu da kaybedersem ne yaparim bilemiyorum, düsünmek bile istemiyorum. Onun disinda (ailem haricinde) güvenebildigim tek bir insan yok. Ama insan ailesi ile de her seyi paylasamiyor iste...

Cin'de oruc kolay , iftar 7.15te. yani var yine musluman, Endonezyalilar var Bangladeshliler var Turk cok az var burada. Bayram gunu bile farkli cok degisik. bende normalde 1-2 gun tutardim oruc, ilk defa bu sene tam tuttum.
calisiyormusun
masallah ne guzel hepsini tutmussunuz..Alkah kabul etsin hayirli bayramlar..

sanslisin sevdigin var.

Allah kavusmanizi nasip etsin tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…