- 19 Aralık 2013
- 20
- 9
- 86
yok... var ama yok.
evet iskence basladi vatana millete hayirli olsun
sokagin ortasinda bagiran hayvanlar (hayvanlar bile daha edeplidir)
apartmanda bagiran hatta bögüren hayvanlar
bayram anladik evet. akraba ziyaretine gidiyorsunuz anladik hihim tamam.. öküz gibi ortalıklarda bagirip, kapilari carpmaniza, apartmanda sadece siz yasiyor gibi yuksek sesle konuşmanıza, merdivenlerden öküz gibi gumgum inmenize GEREK YOKKKKKKKK
uyumaya calisiyoruz surada dimi????
offffff
esimin ailesi burada degil. zaten cok samimi de degilim artik bazi durumlardan oturuesinizin ailesi ? es dost ? konu komsu ? arkadas ? cocuk ?
bence gerginsiniz tum bu bayram muhabbetinde yoksa milletin eskisinden farkli yada eskisinden daha okuz oldugunu sanmam insanlar hep oyleler ama bugun bir daha fazla gozunuze batmislar herhalde. Bayram ya giren cikan gelen giden mecbur her insanin gorgusu bir olmaz yani.
Annem babam Tr deler. Bu bayram tekim ama hic takmiyorum. Oldum olasi bayram ziyaretlerini sevmemisimdir zaten. Son 2 yıldır bayramlar aci ve huzun demek benim icin. Kardesim yok artik ve onsuz her bayram acidan baska bir duygu hissettirmiyor bana....Ailecek super mutlu aileleri de gormemek icin cikmam evden cok fazla.
esimin ailesi burada degil. zaten cok samimi de degilim artik bazi durumlardan oturu
es dost... yok es dost.
konu komsu. evet var iletisim kurdugum 2 komsu bayram ziyaretine gitmis yada misafirleri gelmis herkesin kurulu duzeni var.
arkadas... herkes ailesiyle kendi gezmesinde kendi duzeninde...
bayramin benim icin anlami var.O zaman bayramin sizin icin bir anlami yok demektir gidecek gelecek kimseniz o kadar samimi ozleyecek kimseniz yoksa.
gelirler aksama.Bende yalnızım... doğuma bir hafta var.. oğlum ve eşim bayramlaşmaya gitti.. ben evde yalnızım.
gelirler aksama.
Bende şu an yalnız kahvaltı yapıyorum. .benim bahsettigim surekli bir yalnızlık
yani 7gun 24 saat 1 hafta 1 ay 1 sene...
hep...
neyse. kahvaltı filan edeyim ben.
bayram kahvaltisi sofraniza davet etmiyosunuz madem ben de napiyim peynir zeytin filan yerim iste :)
az yiyin baklava.. sekeriniz çıkar sonra.
yaf seni biliyorum yalnizsin suan...B
Bende şu an yalnız kahvaltı yapıyorum. .
Ben de yanlız sayılırım daha doğrusu kardeşim falan da var baba tarafının evindeyiz sadece bu yıl değil çoğu yıl biz gelirken hiç evde olmadılar hep dışardalar hadi onları geçtim bari ramazandayken iftara çağrın deme ama yok onlar eniştemin akrabalarıyla altta iftar yaptılar hep biz yukarda bayram bugün ya bayram gel yukarı kahvaltıya ya da çağır yine tek başımıza kahvaltı yaptık babama ayrı bir uyuzum babaannem kendisine zerre ilgi göstermiyor ama benim babam bunun farkında olmasına rağmen öz çocuklarına anasının babasının ismini verdi e be adam desene kızı kıymetli onun için o yüzden ismi de o koysun diye
ben de anne tarafını seviyorum kalabalık çok fazla hemde annemlerin abartmıyorum bi 30 tane kuzeni var çünkü tüm hala dayı amca doğurdu hep 4 5 taneve size şunu söyleyeyim o kadar kalabalıklar ama hep beraber olmayı beceriyoruz gerekirse başka odaya sofra atıyoruz ama yinede kimseyi çağırmama yapmıyoruz bide vs babamlara bakıyorum hiç kalabalık değiller ama üst katlarındaki yakınlarını bile çağırmıyolar çok sinir oldum çok
Afiyet olsun size:)
Bayramı kalabalık geçirmek elbetteki çok güzel; ama siz de şanslısınız ki eşiniz var, akşam beraber dışarı çıkarsınız
Ben hem ailemden uzaktayım, çalışıyorum, hem eski sevgilimle ayrılmanın şokunu atlamadan başkasıyla nişanlandı ve birkaç güne evlenmek üzere, dibine kadar yalnız ve mutsuzum anlayacağınız:))
orasi neresi.Bizim burda bayramlarda baklava değil kömbe yapılıyor. . Hemde her gidilen evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?