Ayol aileme 3000 km uzaktayım, bayram işini de unutmuşum iyi miAnnem söyledi sabah.
Bugün kalkıp bayramlığımı giydim işe gittim ama acaip bir hüzün çöktü içime annemler bayram şekeri almışlar, fotosunu da bana atmışlar. S.kayım kariyerine hayatına cherry dedim, ailenden uzakta ne işin var.....pfffffffff kimse benden daha yalnız bayram geçiremez bu bayram. Bir de eskiden evlilik hayali kurduğum biri vardı, kızımızın saçına bayramda kurdele bağlicam demiştim o da çok gülmüştü neden diye aklıma o da geldi iyice mahzunlaştım, garipleştim bu sabah.
Konu sahibesi ne güzel evli barklısınız yahu, ne yalnızlığı? demeyin öyle ne güzel aileniz var işte.
MissCherryBlossom oy cani kiyamam sana ben bak biz variz
Ben de aileme 650 km uzagim
Kendimce pollyanna modunda takılıyorum hep
Hayat guzel napalim ufak tefek seylere takilip uzulmeye gerek yok
Aynı durumdayım ama alıştım artıkbekar degilim evliyim. esim calisiyor her bayram odlugu gibi bu bayramda da.
elisya calisirken bi nebze unutulur belki yalnızlık ne dersin? ben calismiyorum da...
Aynı durumdayım ama alıştım artık
Sıradan bi gün gibi gelıyo
Evet bu bayram o var son yalnızlığım galibabebisin var karninda onu dusun uzulme
Oy kuzum ben kutlarim seninkiniSorma panpa, cok mahzunum yahu cok. Dokunsalar aglayacak gibiyim, bayramlik da giydim iyice bayram havasina da girdim ama etrafimda bayramlasan 1 tek insan yok!
kac senedir ?Oy kuzum ben kutlarim seninkini
Ben bayramlik almiyorum kac senedir
En az on sene vardir ama bu zaman icinde kilo aldim yas aldim günlük giydiklerimden birseyler uydurup.giyiyorumkac senedir ?
benimkisi rahat bir 15 sene vardir...
eheheheheGelip gidip şu başlığı bayramda valizi olan var mı diye okuyorum. Algıda seçicilik mi nedir. Bünye bayram deyince kaçış sinyalleri veriyor.
Yalnızlık tercih meselesidir her zaman. .
İyi bayramlar. .
ne ugrasican keyfine bak diyosun:)amaan bayram ne ya curcuna falan
yalnızlığı seven bir ben miyim??? :)
bayramlar benim kafada hep akrabaların birbirine nispet yaptığı, gelinler arasında bulaşık yıkama gerginliği yaşanan, bi odaya doluşup yalandan birbirimize gülüp arkasından dedikodusunu yaptığımız günler olarak kodlanmış
izleyim yarin tavsiye icin teşekkürlerBen normalde çok severim bayramları eşi dostu görmeyi. Ama bu bayram değil, keşke uzaklarda olsaydım bu bayram kimsenin yüzünü pek göresim yok
_Destiny_ film izleyeceksen the intouchables izle. En sevdiğim film benim.
Bayramınız mübarek olsun cümleten.
ben. çoook uzun seneler oldu bayramları kutlamayalı. her bayram bana acı gelir bu yüzden.benim kadar yalnız olan var mi?
evde tek basina bayramlarin dayanilmaz tadi (!)
tek miyim yoksa...
bu konuda da mi tekim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?