Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekar degilim evliyim. esim calisiyor her bayram odlugu gibi bu bayramda da.
elisya calisirken bi nebze unutulur belki yalnızlık ne dersin? ben calismiyorum da...
Bende aynı yanlızım eşim çalışcak gelen giden de olmuyor küçüğüz diye. Biz bayramlaşmaya anca akşam gideriz çok akrabamız da yok burda. Keşke gurbet olmasaydıbekar degilim evliyim. esim calisiyor her bayram odlugu gibi bu bayramda da.
elisya calisirken bi nebze unutulur belki yalnızlık ne dersin? ben calismiyorum da...
yok... var ama yok.Aileniz yokmu?
beni gulumsettin:)) yaptigim tek sey oturmak zaten... cocukken severdim bayramlari hem de cok. artik sevmedigim icin sucluluk duyuyorum.Ay ne güzel işte. Hiç sevmiyorum bayramları bence çok şanslısınız. Oturun evinizde.
yok... var ama yok.
uzuldum...Beeeen :)
ilk defa bayramda yalnizim hemde yapayalniz! Cin'de tek basinayim.
Ailem Turkiye'de. Esim is seyahatinde Hindistanda.. Cuma gunu donecek.![]()
alaka kuramadim :/
uzuldum sizin adiniza...Ben yeni boşanmış bir kadın olarak, 2 küçük çocuğumla birlikte ilk bayramımız. Şükürler olsun annem babam var ama ruhen yalnızım......
uzuldum...
cok zor değilmi? ben her bayram boyleyim. isin aci yani bayram harici de boyleyim
Bende aynı yanlızım eşim çalışcak gelen giden de olmuyor küçüğüz diye. Biz bayramlaşmaya anca akşam gideriz çok akrabamız da yok burda. Keşke gurbet
bana her yer gurbet..
beni doguran bir anne var ama gorusmuyoruz kendisinden sebep.Bende anlamadım ama![]()