bayramı tek ben mi yalnız geçirıyorum

pepeti

kendine gel artık
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
3.643
9
358
meraba eşim yanımda yok sadece kızımla birlikteyız. annemlere gıtmek ıstemedım hersene kurban b ordayım zaten . kv gıtmedım evlerı soguk vs dıye kıızmı usuturum. öğretmenım kımse yok yasadıgım yerde arkadslarda gıttıler zaten gıtmeyen arkadsım cagırdı ama gıtmek ıstemdım yalnız yalnız ona da gıdıcem annemlere dedım moralım bozuk ya tek ben mıyım acaba varmı benımgıbı yalnız olan

Burada bugun bayram bile degil.
Yarin bayram ve esimden baska bayramlasacagim kimsede yok :))
Gelenimiz gidenimizde olmayacak ama ben yinede heyecanla temizligimi yaptim.
Pogaca, sarma, tatlimda hazir :))
Bir yerlere gitmemeye kendin karar vermissin.
Simdi bunlar icin uzuluyorsan, kalk git bir yerlere, ya da sen birilerini cagir.
Hic degilse ailen, gidebilecegin kadar yakininda.

ben de yalnızım üstelik ev soğuk üşüyorum
sıkı gıy barı battanıye falan al ustune

ben hıc bısey hazırlamadım evı toparladım silmedımde kıızmla esofmanlarla oturyorum. annemler 200 km kv lerde 180 km deger tarafta. annemler gel dedıler ama evlı olunca eşsiz bır yere gıtmekte ezıyet gıbı ya herkes sorar bılmmem ne :85:

bende yalnızım benim yanımdada kimse yok kızım bile yok yani bide benim durumu mu düşün

baska bır yerde arkads yazmıs hepımız varız ama babam yok demıs o daha kotu ölüm en kötüsü sanırım Allh sukurler olsun herkes ıyı saglıklı ya

yani bende ben daha kötü durumlarda olanları düşünerek kendimi teselli ediyorum ve birde bu bnm ilk bayramım ayrı geçirdiğim o yüzden biraz zoruma gidiyo uzak olmak saol sanada iii bayramlar

yani bende ben daha kötü durumlarda olanları düşünerek kendimi teselli ediyorum ve birde bu bnm ilk bayramım ayrı geçirdiğim o yüzden biraz zoruma gidiyo uzak olmak saol sanada iii bayramlar
benımde ılk yalnız bayramım . en azından kurabda hep annemlerle oluyordum
Ben ailemden 4400 km uzaktayim :))

cok uzakmıslar canımm Allah saglık versın aılene

şöle bır evı topladım

mercımeklı köfte yaptım kıızm cok sever yedık ve kalanı sıkıp buzluga attım

ıslak kakolu kuabıye yaptım bı kısmını serbetledım yedım gerı kalanını kuru kuru buzluga attım

yogurt un tuz la bı hamur yapptım cok yogurdum vardı bı ton oldu bırazını kızarttık yedık pişi gibi bı kısmını buzluga koydum.

sade kek yatım dılımleyıp buzluga attım cıkarıp kokolu sosa batırıcam ıngılz kek dıyorlarya mısafır gelcende hemn hazır olsun dıye

sıkıntıdan buzlukta dah öncede koydugum seylerde vardı kapak zor kapattım

maşallah bir sürü şey yapmışsınız...

aynen canım bende yalnızım eşimden başka kimsem yok ailelerden 1200 km uzaktayız yinede tatlımızı aldık temzliğimi yaptım ama gelen giden yok

En azindan kiziniz varmis,uzakta da olsa sizi seven,dusunen bi esiniz var ne guzel. Ben yurtdisindayim,ailemden tek bir kisi yok..burada bayram bile degil, herhangi bir gunden farksiz, beni cok yogun bir is gunu bekliyor birakin bayrami..

maşallah bir sürü şey yapmışsınız...
evet depresyondamıyım neyım dolap agzına kadar dolu bırı gelcekte ıkram edıcem aslında belkı psıkolojık
aynen canım bende yalnızım eşimden başka kimsem yok ailelerden 1200 km uzaktayız yinede tatlımızı aldık temzliğimi yaptım ama gelen giden yok
yabancı olunca o yere kımse gelmıyor ya herke sakrabasıyla olmayı tercıh edıyor . yıllar önce annem babam ve ben bır bayramda memleketımıze gıtmemıstıkte ordan bılıyorum 1 kez bayramı akrabalarımzdan ayrı gecırmıstk

En azindan kiziniz varmis,uzakta da olsa sizi seven,dusunen bi esiniz var ne guzel. Ben yurtdisindayim,ailemden tek bir kisi yok..burada bayram bile degil, herhangi bir gunden farksiz, beni cok yogun bir is gunu bekliyor birakin bayrami..

o da zor yaa

ya bende yalnzm eşim var bi bu benim aileden uzak 2. bayramım hamile olduğum için gidemedik yakınz 250 km mesafe ama 7yıl sonra bebek olunca bişey olur diye korktuğumuzdan gidemedik bugün apartmanda bi ben vardım herkes memleketine gitti bende camda koşuşturan insanları izledim çok kötü ya Allah kimseyi yalnızlıkla imtihan etmesin

yok yok üzülme yanlız değilsin
biz de aynen eşofmanlarla oturuyoruz kızımla
üstelik anacığımla 600km var aramda

sizinkilere göre komik ama bende kızlarımla yanlızım eşofmanlarla takılıyoruz eşim kurban kesmeye gitti daha gelmedi hava serin diye annemede kv de gitmek istemedim tek takılıyoruz herkese hayırlı bayramlar allah başka dert vermesin hepinizi öpüyorum ya burada olmasa sıkıntıdan ne yapardık

bende bayramda yanlız olanlardanım

ışten geldım, koca tencere soslu spaghettı yaptım,
son ses müzık açtım bayram kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…