ben de yalnızımüstelik ev soğuk üşüyorum
Burada bugun bayram bile degil.
Yarin bayram ve esimden baska bayramlasacagim kimsede yok :))
Gelenimiz gidenimizde olmayacak ama ben yinede heyecanla temizligimi yaptim.
Pogaca, sarma, tatlimda hazir :))
Bir yerlere gitmemeye kendin karar vermissin.
Simdi bunlar icin uzuluyorsan, kalk git bir yerlere, ya da sen birilerini cagir.
Hic degilse ailen, gidebilecegin kadar yakininda.
bende yalnızım benim yanımdada kimse yok kızım bile yok yani bide benim durumu mu düşün
benımde ılk yalnız bayramım . en azından kurabda hep annemlerle oluyordumyani bende ben daha kötü durumlarda olanları düşünerek kendimi teselli ediyorum ve birde bu bnm ilk bayramım ayrı geçirdiğim o yüzden biraz zoruma gidiyo uzak olmak saol sanada iii bayramlar
Ben ailemden 4400 km uzaktayim :))
şöle bır evı topladım
mercımeklı köfte yaptım kıızm cok sever yedık ve kalanı sıkıp buzluga attım
ıslak kakolu kuabıye yaptım bı kısmını serbetledım yedım gerı kalanını kuru kuru buzluga attım
yogurt un tuz la bı hamur yapptım cok yogurdum vardı bı ton oldu bırazını kızarttık yedık pişi gibi bı kısmını buzluga koydum.
sade kek yatım dılımleyıp buzluga attım cıkarıp kokolu sosa batırıcam ıngılz kek dıyorlarya mısafır gelcende hemn hazır olsun dıye
sıkıntıdan buzlukta dah öncede koydugum seylerde vardı kapak zor kapattım
Burada bugun bayram bile degil.
Yarin bayram ve esimden baska bayramlasacagim kimsede yok :))
Gelenimiz gidenimizde olmayacak ama ben yinede heyecanla temizligimi yaptim.
Pogaca, sarma, tatlimda hazir :))
Bir yerlere gitmemeye kendin karar vermissin.
Simdi bunlar icin uzuluyorsan, kalk git bir yerlere, ya da sen birilerini cagir.
Hic degilse ailen, gidebilecegin kadar yakininda.
evet depresyondamıyım neyım dolap agzına kadar dolu bırı gelcekte ıkram edıcem aslında belkı psıkolojıkmaşallah bir sürü şey yapmışsınız...
yabancı olunca o yere kımse gelmıyor ya herke sakrabasıyla olmayı tercıh edıyor . yıllar önce annem babam ve ben bır bayramda memleketımıze gıtmemıstıkte ordan bılıyorum 1 kez bayramı akrabalarımzdan ayrı gecırmıstkaynen canım bende yalnızım eşimden başka kimsem yok ailelerden 1200 km uzaktayız yinede tatlımızı aldık temzliğimi yaptım ama gelen giden yok
En azindan kiziniz varmis,uzakta da olsa sizi seven,dusunen bi esiniz var ne guzel. Ben yurtdisindayim,ailemden tek bir kisi yok..burada bayram bile degil, herhangi bir gunden farksiz, beni cok yogun bir is gunu bekliyor birakin bayrami..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?