bayramı tek ben mi yalnız geçirıyorum

bende yalnızım,oğlum arada tekmeliyor.başkada arayıp soran yok...hamilelik zaten duygusallık demek bir de yalnızlık çok kötü..

Biz de evdeyiz ailece. Akraba(!) dediğimiz yakınlarımızla aramız açık şu sıralar.Bayram barış günü derler ama onlar bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar yine.
Bizim için de sıradan bir gün gibi.Özenip bayramlık aldım ama duruyor öyle dolapta. eşofmanlarımla oturuyorum.

bende işteyim....
eşimde evde uyuyo kimseye gitmiyo tembel...
ama bayramın 3. günü misafirlerim gelmeye başlayacak çok şükür...
herkese iyi bayramlar........

Bizde evdeyiz ailecek bütün bayramlarda olduğu gibi yalnız geçiyoruz yani...

insallha bbegınle gıdersınz canımmm .... ben camdanda bakmadım inanırmısn hep evdeysım ve homini homını ne bulduysam yedım

yok yok üzülme yanlız değilsin
biz de aynen eşofmanlarla oturuyoruz kızımla
üstelik anacığımla 600km var aramda
senın eşin nerde canım

bende bayramda yanlız olanlardanım

ışten geldım, koca tencere soslu spaghettı yaptım,
son ses müzık açtım bayram kutluyorum
afıyet olusn bende bırazdan mantı yapıcam buzlukta vardı yıycem zaten sııstım sabha berı yemekten onu bunu . banyo yaptık kuuzmla ,manıkıur yaptım öle nete takılıyorum sen neden yalnızsınkı ne iş yaparsınn

bende yalnızım,oğlum arada tekmeliyor.başkada arayıp soran yok...hamilelik zaten duygusallık demek bir de yalnızlık çok kötü..
senın eşin nerde sultancımmmmm

Ben de ailemin yanındayım eşim yok...
bend e sırf eşin nerde dıye sorcaklardıye gıtmedım bılıyormuusn eşin nerde senın

Bizde evdeyiz ailecek bütün bayramlarda olduğu gibi yalnız geçiyoruz yani...
eşimin aileside öle hıç gelen gıden olmaz onlarda gıtmez oturu dururuz. ama bızım evde akrabalar hop ona hop buna gıder gelıız

bende işteyim....
eşimde evde uyuyo kimseye gitmiyo tembel...
ama bayramın 3. günü misafirlerim gelmeye başlayacak çok şükür...
herkese iyi bayramlar........
akrabaların yanındadır ama degılmı ne ıs yapıyorsunn canım

bende yalnızımailemden ayrı geçirdiğim ilk bayramımaklım annemlerde akrabalarımda hep.eşimle sabah kalktık et kavurduk iki başımıza yedik dışarı çıktık kavgaedip eve döndükevlendiğime bile pişman oldum bugün hiç hassas olmuyo bana karşı sonuçta benim ailemden uzağım ilk bayramımgece nöbetine gitti şimdi işe ilk defada gece evde yalnız kalıcampooofff çok sitemliyim bugun

Son düzenleme:

canını sıkma eşler hep öle varlığı bır yoklugu ayrı dert bi anlaslar bızı sorun kalmıycak ama

bayram gelmis neyimegurbet elde kimsem yok ne gelen nede gidecek bir yer

Benim de yalnız ilk bayramım
2 ay oldu evleneli, eşim yoğun şekilde gece nöbetinde...
Kalabalık bi ailede büyüdüm ve şimdi ban abayram gibi bile gelmiyo sanki herkese bayram ama bana değil gibi..
Tuhaf ama olsun,
Allah bugünümzden geri koymasın sevdiklerimiz yerinde sağolsun önemli değil olur gider

aynen canım bende yalnızım eşimden başka kimsem yok ailelerden 1200 km uzaktayız yinede tatlımızı aldık temzliğimi yaptım ama gelen giden yok

Buyrun cnm bize gelin sizde :))
Sonrada biz size geliriz, olmaz mi:))

bende yalnızım ailem kayseride bense istanbulda üstelik eve tıkıldım eşim çalışıyo zaten çalışmasa da beni bi yere götürmez aman evde vakitte geçmiyo bayramın hiç tadı yokk yine de kafa dinlemek gzel

Benim burda kimsem yok, yurtdisinda yabancilarin arasinda yasiyorum. Zaten burada bayram da yok, yuzume garip garip bakan yabancilar var.

yarın yarın ıkındın anemler gelıyor aksama esım gelıyor cok sukur kı artık bıtıcek bu hasret eşimle tam 28 gundur ayrıydık ısı cıkmıstı. kıızmda bende cokk özledımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…