bayramım zehir olacak sanırım :S

bende senin gibi bu konuda çok dertiyim arkadaşım,erkek tarafının hepsi aynı malesef kıskanıyorlar niye olduğunu 7 yıllık evliyim henüz çözemedim.k.valideler üst katta yani sık sık görüşüyoruz annemlerle 2 saat mesafemiz var.20 günde bir felan görüşüyoruz.bayramın 1.günü kahvaltıya çıktık,bayram diye sonra 12 gibi kalktık,annemlere gittik,akşam dönücez kalma yok yani,k.validede bir surat sanki bir suç işlemişiz.gittik geldik kayınpederim sağolsun ortaya bir laf attı,bayramda kimse kimseyi bağlamaz herkezin gideceği yerler var kimse kimseye engel olmasın dedi.k.valide başladı ben çok kırıldım gittiğinize diye.bende gayet sakin bir şekilde anne ne oldu neye kırıldım dedim,gittiğinize dedi bak eltimin gelinine helal olsun insan evladıymış kaynanasıyla geziyor dedi,bende filim koptu.ben ağaç kovuğundan çıkmaddım anne dedim,bak kızın da burda henüz kaynanasının evine bile gitmedi onlar anne diilmi niye baskı yapmıyorlar dedim.aaaaa onlar bugün gidicek ama dedi.biz öyle birşey yapsak sen oğlunu evatlıktan reddedersin dedim.madem ben sana yaramıyorum oğluna söyle beni boşasın sana bir insan evladı alsın tabi gücün yeterse dedim.yani uzun oldu biraz ama hepsi aynı k.pederim hariç numunelikler.barıştıktan sonra eyer bir daha bayramları bana zehir edersen bir daha bayramlarda bizi göremzsin dedim bu bayram burda diiler kurban bayramına bakcaz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…