• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramlaşmaya k.b gitmeliyim sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konunu okudum ve seni cok hatalı buldum.muhtemelen yasin kucuk

kimse bu kötü muameleyi hak etmiyor her insan değerlidir.lutfen değerini bil ve kimseye ezdirme kendini
hele şu tokat olayi.çok feci
Aynen küçük gelin geldim 17 yaşında şimdi 22 yaşındayım hep ezdiler şimdide hic bir yaptıklarını kabullenemiyorum miydem almıyor

Gitmeyin gitmeyin gitmeyin baska da bisey demiyorum daha fazla hakaret isitmek icin mi gideceksiniz esiniz de ne diyosa desin esimin babasi bana tokat atcak esim de duracak öyle mi. Cok sinirlendim su an. Ben olsam gitmem gitmiyorum da zaten. Esiniz gidiyosa birakin gidip gorup gelsin
Aynen gitmicem de eşimin de gitmesini istemiyorum bana bu kadar şey yaptılar hic mi değerim yok gözünde

:110:
Hatta onin da gitmemesi lazim bu nedir ya muhtemelen siz kendi babanizdan bile tokat yememissinizdir ne hakla vurur size hangi devirde yasiyoriz biz ya
Aynenbkensi babamdan annemden görmediğim şeyler yaşadım bi kerede e5 yasinda kayinim var o iki tokat atti bayiltti beni kaynanamın dolduruşuna gelip

Yuh!
Ne işiniz var öyle terbiyesiz insanların yanında.
Açıkçası ne kavga gürültü olacak kadar yakın ne de karşılaşınca görüşmeyecek kadar uzak olun derdim ama....
Eşinizi adam değilmiş.
Sizin ailenizle de sorun yaşadı mı eşiniz bu hale nasıl geldiniz?!
Ya insan gibi davranıp önce benden özür dilenecek diyeceksiniz yada yok....
Kavgaların bu hale gelmesi de hayli ilginç!
Yok benim ailemle hic bir sorun yoktu sevmiyor sadece kendisi gibi değiller insanlar ya ondan

Hiç yok sadce bunlar ailecek kadının ailesine deger vermiyorlar hic gitmezler amcaları bile öyle kadın tarafını hesaba almıyorlar
Kız evladı yok mu bunların. Çok kötü kelimeler kullanıcam şu platformda yazıyor olmasam. Erkek, anne karnında yetişiyor da kadın ağaç kavuğundan. Onlar oğullarına emek verdiler de senin annen baban sana emek vermedi büyütmedi. Zihniyetlerine .......... Allah sabır versin de eşin korunmanı istemese de korun sağlık ocağına git bu konuda. Eşine söylemek zorunda değilsin. Bu adama çocuk verme ayrılamıyorsan bile bir süre evliliğini daha iyiye taşımaya çalış. Bişeyler düzelir belki sen kararlı durup kendini ezdirmezsen. Ama düzelmezse diye kendine açık kapı bırak.

Öyle olsa beni öldürürler di polise gitsem ayyy imkansız korkudan oturdum ağladım sadece
eee bugun tokat atan yarın neler yapar neden korkuyosun bu kadar kocandan bosanmaktan falan mı kayınpederin sana tokat amıs farkındamısın bu cok buyuk bi olay üstünü basını parcalayıp sokaga fırlamalıydın ne olursa olsun esin susmus nasıl nefret etmiyosun esinden

Aynen küçük gelin geldim 17 yaşında şimdi 22 yaşındayım hep ezdiler şimdide hic bir yaptıklarını kabullenemiyorum miydem almıyor
Kusura bakma da 17 yasında seni evlendirirken annen baban da masum değiller. Cahilsin kötü işler yaparsın da başlarına kalırsın diye mi korktular. Biz bunun başını erkenden baglayalım mı dediler yoksa sen mi evlenmeyi çok istedin?

sen birde o adamı koynuna alıp kocam mı diyorsun pes artık ben o aileyide kocayıda rezil ederim bana vurucaklar kocam izliycek oldu

ailen ne ailem biliyolar mı neden hic gövde gösterisi yapmıyosun en azından esin ailen korumuyosada öyle bilsin git ailenin yanında takıl biraz
Oradayım zaten şu anda beni haftada 1 götürüyor 2 3 gün kalıyorum kendiside sabahlara kadar geziyor

Kız evladı yok mu bunların. Çok kötü kelimeler kullanıcam şu platformda yazıyor olmasam. Erkek, anne karnında yetişiyor da kadın ağaç kavuğundan. Onlar oğullarına emek verdiler de senin annen baban sana emek vermedi büyütmedi. Zihniyetlerine .......... Allah sabır versin de eşin korunmanı istemese de korun sağlık ocağına git bu konuda. Eşine söylemek zorunda değilsin. Bu adama çocuk verme ayrılamıyorsan bile bir süre evliliğini daha iyiye taşımaya çalış. Bişeyler düzelir belki sen kararlı durup kendini ezdirmezsen. Ama düzelmezse diye kendine açık kapı bırak.
Aynen spiral taktırdım 6 ay oldu 10 yıl süreside kalsın ne doğrucam daah istiyor yoksa

eee bugun tokat atan yarın neler yapar neden korkuyosun bu kadar kocandan bosanmaktan falan mı kayınpederin sana tokat amıs farkındamısın bu cok buyuk bi olay üstünü basını parcalayıp sokaga fırlamalıydın ne olursa olsun esin susmus nasıl nefret etmiyosun esinden
Ediyorum dahaa eve geldik bana kiloluyum ya yüzün ne güzel şaplıyor kız diyor gülüyor

Kusura bakma da 17 yasında seni evlendirirken annen baban da masum değiller. Cahilsin kötü işler yaparsın da başlarına kalırsın diye mi korktular. Biz bunun başını erkenden baglayalım mı dediler yoksa sen mi evlenmeyi çok istedin?
Ben evlenmek istedim ama ailemde küçüksün diye karşı çıkmadılar eşimden önce biriyle nişanladılar hic istemedim üzüntüden eridim hic istemedim geri adamın annesi olay çıkardıda öyle kurtuldum geride en iyisi s3vdigim kişiyle evleneyim onunla gezer tozarım dedim hayaller hayatlar oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X