bebeğimm bu sabahh kahvee yoktu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :bbo: havuç var rendelenmişşşşşşşşşşş
sonradan gördüm canm ya yemedim sabah havuc onun yerine kahve ictim dalmışım :sm_confused:
canım çok fazla enerjik değilim ama 1.45 yürüyorum hergün rahat bi şek,lde ve hayatımada devam ediyorum yani öyle çok kötü değilim çok şükür:)kzlar bşi sorucam saç döklmesi yorgnluk baygnlık gçrdnz mi enerji kaybı fln oldumu.uani tmm 10kilo wereblrsnz ama zarrları varmı ?
canm bn kilo wermk istiorum ama adam akıllı.incelmk bldgn zayf olmk istiorum.öle fizigm aynı klmş kilom gtmş değil.60 kilo olım ama ince olim hesabı.
bu diyetle 10 kilo bile werilio.peki inceltiomu.yani belnz nasıl şuan? fark varmı.kaçnz ?
bu diyeti yapanlar su ve kas gdior yag aynn kalıor diorlar.yag tabakası kalıo ince olunmz bunu bliorum.
ne diosunz kızlar durumnz nasıl??
kızlar bugün akşama kadar çok iyiydi diyetim ama sanırım akşam fazla kaçırdım bozuldu gibi eyvahedigeldismile
kızlar kmse bnmle ilglnmioyazıorum ama cwp wren olmuo.bnde başlamk istiorum ama kmse bşi demio.sz başladgnzda size destek olan bri olmasaydı bu kadar dayanablr mydnz
bayyz sn ıspartalı mısın? bnde aydnlyım ama ıspartada otrurz bu arada :)
ohhh bee :) cnm bn daha fzla beklemk istemiorum.başladım artık bgn.kopukluk olmz yaa karşmz merk etme.bn önce aklıma takılan şeyleri sorablr mym.
kahve olark nescafemi içiosnz.süt tozu kullanıomsn?
bifteği nasıl yapıorsunz yagdamı pişiriosunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?