Bayyz'ın Diyet Günlüğü

kzlar bşi sorucam saç döklmesi yorgnluk baygnlık gçrdnz mi enerji kaybı fln oldumu.uani tmm 10kilo wereblrsnz ama zarrları varmı ?

canm bn kilo wermk istiorum ama adam akıllı.incelmk bldgn zayf olmk istiorum.öle fizigm aynı klmş kilom gtmş değil.60 kilo olım ama ince olim hesabı.
bu diyetle 10 kilo bile werilio.peki inceltiomu.yani belnz nasıl şuan? fark varmı.kaçnz ?
bu diyeti yapanlar su ve kas gdior yag aynn kalıor diorlar.yag tabakası kalıo ince olunmz bunu bliorum.
ne diosunz kızlar durumnz nasıl??

sonradan gördüm canm ya yemedim sabah havuc onun yerine kahve ictim dalmışım :sm_confused:

canım yarın sabah havuç ye artık:)
kzlar bşi sorucam saç döklmesi yorgnluk baygnlık gçrdnz mi enerji kaybı fln oldumu.uani tmm 10kilo wereblrsnz ama zarrları varmı ?
canım çok fazla enerjik değilim ama 1.45 yürüyorum hergün rahat bi şek,lde ve hayatımada devam ediyorum yani öyle çok kötü değilim çok şükür:)

canım biz su an kaç kilo verdiğimizi bilmiyoruz ama ben regl olmak üzere olduğum halde incelmiş görüyorum ve giysilerimin beli bollaştı şimdiden...

kızlar bugün akşama kadar çok iyiydi diyetim ama sanırım akşam fazla kaçırdım bozuldu gibi eyvahedigeldismile

ben tartıdaki eksilmeyi üzerime olmayan kıyafetleri (tabii ki 1 beden dar olanlara) deneyerek ölçümlemeye çalışıyorum aynı zamanda.44 beden pantolonuma sığdım bugün rahatlıkla düğmesi kapandı.çok güzel birşey bu.

ama malesef bugün ben de dışarıda olduğum için kaçamak yaptım.hatta neredeyse bozdum sabah öğünü haricinde..ama yarın diyete kesin dönüş !

kzlar bnde başlamak istiorumm.yapablr mym szce yaaa kilom 66 bnm 55 olmk istiorum

hayır yarın 6. günün menüsünden devam edeceğim.en baştan aynı eziyete geri dönemem :)))

hiç bozmuş gibi düşünmeyin önemli değill çok bişi farketmez yarın aynen devam yarın yarım saat daha fazla spor yapın arkadaslar bencee bu günün cezası olsun:)

ama fazla bişey yemedim ki azıcık ekmek birazda domatesle et vardı ondan yedim 2 bardak ayran içtim

günatdın kızlar az önce kahvaltımı ettim yani kahvemi içtim:) bu arada peynir ekmeğii çok özledim yaaaaa

kızlar kmse bnmle ilglnmio yazıorum ama cwp wren olmuo.bnde başlamk istiorum ama kmse bşi demio.sz başladgnzda size destek olan bri olmasaydı bu kadar dayanablr mydnz

bayyz sn ıspartalı mısın? bnde aydnlyım ama ıspartada otrurz bu arada :)

kızlar kmse bnmle ilglnmio yazıorum ama cwp wren olmuo.bnde başlamk istiorum ama kmse bşi demio.sz başladgnzda size destek olan bri olmasaydı bu kadar dayanablr mydnz

canımm çook özür dilerimm yaa farketmediimmm bennnn 2 gün daha bekle pazartesi bizim 2. haftamızda sende başlaa aynı seyleri yiyerek devam edelim kopukluk olmasın olurr muu hoşgeldinn aramızaaa hepbirlikte başarıcazz bak biz incalmeye başladık bileeee:1hug:

bayyz sn ıspartalı mısın? bnde aydnlyım ama ıspartada otrurz bu arada :)

canım ıspartalıyım ama orada yaşamıyorum memleket olarak işaretledimm hiçte gitmedim oralara

ohhh bee :) cnm bn daha fzla beklemk istemiorum.başladım artık bgn.kopukluk olmz yaa karşmz merk etme.bn önce aklıma takılan şeyleri sorablr mym.
kahve olark nescafemi içiosnz.süt tozu kullanıomsn?
bifteği nasıl yapıorsunz yagdamı pişiriosunz?

canımm turk kahvesi ve etide haşlayıp sonrada yağsız kızartıyorumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…