Bayyz'ın Diyet Günlüğü

saol cnm inş incelicezz bn netten videolu spor harektleride buldum.uzman twden.yapmk istersenez oraya bakın.basen-kalça-göbek-gögs için çok faydalı ve ewde yapablcgnz çok güzel harektler var.15 defa yapsanz yeter :)

saol cnm inş incelicezz bn netten videolu spor harektleride buldum.uzman twden.yapmk istersenez oraya bakın.basen-kalça-göbek-gögs için çok faydalı ve ewde yapablcgnz çok güzel harektler var.15 defa yapsanz yeter :)

teşekkürler cnm benim bakacağımm

sbh kahvemi içtm.şuana kadar 1.5ltre su içtm ve 5 dk önce 1 yumurta yedim.çok acıkmadgm içn 2.yumrtayı yemedim.kızlar ilk gün sz çok acıktnz mı.bu diyet çok zor diyorlardı ama bn bşi yemedgm halde tokum.

canım acıkma olmuyorda günler geçtikçe yemediğin şeylere özlem oluyo:)

anldm cnm inş wercz bu kiloları artık zayf olmk istiorum yaaa bir kç gn geçsn bnde gyemedgm pantolunumu denym bakm olck mı

canlarm merhaba bende bugün hvuza gittim ogle yemegimi yedim gelince de sizler neler yapıtnz heyecan gittikçe artıyor az kaldı tartılmaya kaydirigubbakcemile3 başardık he ne dersiniz :hooray:

anldm cnm inş wercz bu kiloları artık zayf olmk istiorum yaaa bir kç gn geçsn bnde gyemedgm pantolunumu denym bakm olck mı
hadi bakalım:)
canlarm merhaba bende bugün hvuza gittim ogle yemegimi yedim gelince de sizler neler yapıtnz heyecan gittikçe artıyor az kaldı tartılmaya kaydirigubbakcemile3 başardık he ne dersiniz :hooray:

canım bende yine yürüdüm akşam yemeğimide yedim bi gün daha bitti yani.. pazartesi hala hasta olmamış olursam tartılmak istemiyorum çünkü fazla kilo çıkacakeyvahedigeldismile

haklısın cnm ama genede tartıl derim.fazla gelsede dert etmzsn sonçta regl ddönemi.btnce birdaha tartılrsn:)
bnde akşm yemegmi yedim.ya bu işte bir garplil var bn tokum.yani esksi gbym sanki kilo weremiomş gbym yaa.bazıları bu yöntemle 1 gnde 1 kilo werio.ama bn aynıyım :s

günaydın kızlar.noldu öldnz mü yaa kmse ugramamş topige ilk haber bnden bliosunz dün başaldım diyete dün sabah 66.7ydim sanırım küsüratını htrlamıorum çnkü gün içinde çok değişti.dünkü listeyi aynn uyguldm.ha bliosunz bu bnm 2.gnm daha.nese ve bu sabh lavaboya gttkten sonra tarıldım 65.7çktım kızlaaarrr :lepi: nerdyse 1kilo yaa.cddymm.ama şunu sölim dün en az 4ltre su içtm.su şişem hep elmde zaten içmeyi sewerm ılık içncede kesmio hep harart yapıo gene su içiorum.böle işte kızlarr kaydirigubbakcemile2

canım tebrik ederim:) biz kaç verdik-acaba yarın büyük gün.. brn bu gün evde olmayacağım onun için giremeyebilirim akşama kadar hepinize kolay gelsin senin değil ama bu gün bizim aç günümüzzzzzz akşam hiç bişey yookk:)

bnde merk ediorum szi canımm.inş 3-5 kilo olmuştur kaydirigubbakcemile5
bu arada gün içinde ögün yer değştreblr yaa öglen yemeyin öglenkini akşam yiyin bence.ayrıca 7.gün diyetin kopma noktası diye blinioo hadi dayanın kzlar.bnm 1 gnde 1 kilo geri almim nolur yaaa

kzlr son yazılarmz silnmş galiba.noldu herkese öldünz mü yaa ugrayan yok.bgn bnm 3.gnm sabah tatrldım 64.5 olmşm.2-2.5 kilo wermşm nerdeyse yani.ama kötü hber çok halszdm enerjm yoktu kıpırdıck...ve bgn diyeti bozdum.bal yedim enerji yapsın diye ekmk fln yedim ama ertcem inş gene dewm etcemm kzlar sz halsz kalınca naptınz yaa

kızlar sizi takip ediyorum bu gün kilo bildirim gübü hadi herkes nerde gelinde bi göreyim kaç kilo verdiniz:hulya:

millett nerdesinizz yaaa neden yazmıyo kimse kilo bildirimii yapmayacak mıyızzz ben tartılmıyorum bu günn adet oldum 3 gün sonra bildireceğimm

cnm bn uyguladım harfiyen ama biftek yerine beyz et yedim.o kadar.kaçamak yapmadım.3gnde 2.5kio werdm sayılır ama bgn çok halsz düştm mecbur bozdum.ama hala dewam bşi yemicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…