Bayyz'ın Diyet Günlüğü

ayıpsın tatlım alkisalkisalkis

ooo süpersin tatlım yaa valla helal olsun zor olanı başarmaya başladık yavas yavas bende tuttum kendimi annem biraz ye diye tutturmasına ragmen olumunekankayizsmile

kızlar bana gülmeyin ama 4 litre su içtim bugün tam uyuyana kadarda içerim herhalde akşam yemeğimi 7 de yedim ee sizler ne yaptınız

bugün 3. günüm ve 3 kilo gitti ama tabi neden gitti o belirsiz kas mı,su mu yağ mı bilemiyorum :)))

canım daha fazla içme su iyi degil fazlası da bugünlük yeter bu kadar bende yemegimi 7 gibi yedim canım simdi su var yanımda içiyorum bende aama sen dur artık lmaz: şaka bi yaana valla ben bir kaç gündür cok iyi hissetmeye basladım pazartesiye allah kerim opuyorumnanaktan

kızlar bende aksam yemegımı yedım saat 7 bucuk gibi. ya ben çok su ıcemıorum zorlayıncada mıdem bulanıyor ama yavaş yavaş alıstırmam lazım kendımı. bugunüde bıtırdım :) yarın 4. günüm çok heyecanlıyım acaba 7. günün sonunda kaç kilo çıkıcam. çok seviniyorum inşallah hepimiz kilo vericez:) :dance:

Gözüme ilişti yorum yapmak istedim.
Moral olur diye düşündüm.
Seneler önce meşhur İsveç diyetini bende yapmıştım.
13 günde 11.5 kilo vermiştim.Geride almamıştım üstelik.
Harfi harfine uymuştum listeye.
Aman sizde pes etmeyin alt tarafı 13 gün.
Kolay gelsin.

ben de bundan sonra 3 günde bir tartılacağım.bu sefer kendime hayran kaldım müthiş bir irade gösteriyorum aferin bana heheheh :):)):):):)

vericez tabi canım ben eminim ben de öyle aman aman su icemiyorum ama yine de 2 lt içmeye özen göster en az.valla bende ilk defa bu kadar kesin kararlı gördüm kendimi daha öncede güzel kilolar verdim ama ilk defa bu kadar kafayı takmış durumdayım :teytey: bir günümüz daha bitti az kaldı az bakalım neler olacak

Canım valla bende ilk defa bu kadar kararlıyım. inşallah sonuna kadar bozmadan devam edicez:) hep diyodum ay şu gün başlarım, işte sınavlar geçsin öyle başlarım falan. Ama artık yeter dedim kendi kendime. Hiç bir kıyafetı yakıştıramıyorum kendime sürekli mutsuzum. başlayamamanın vermiş olduğu bi streste vardı ama çok sükür başladım ve devam ediyorum.

canım bunu duymak çok iyi geldi işte:) teşekkürler yorumunu kattığın içina.s.

vereceğiz canım ne demişler birlikten kuvvett doğarr birlikte motive bişekilde devam etmek her zaman insana sabır veriyooa.s.

bugün 3. günüm ve 3 kilo gitti ama tabi neden gitti o belirsiz kas mı,su mu yağ mı bilemiyorum :)))
canım bol su içiyorsan su oomaz biraz spor yaparsan kaslarınada bişey olmaz ama biraz incelme hissediyorsan bilki yağdır:)önümüzdeki günlerde daha net anlarsın nerden gittiğinii:1rolleyes:
kızlar bana gülmeyin ama 4 litre su içtim bugün tam uyuyana kadarda içerim herhalde akşam yemeğimi 7 de yedim ee sizler ne yaptınız
cnm abercrombe çok haklı bencede çok su içme iyi birşey değill:1no2:

canlarım 7 de yedim yemeğimi ama spor yapmadım çünkü dediiğim gibi misafir var evde neler vardı yaa hiç yüzüne bakmadım ohh yumurtamı salamımı yedimm salatamıdaa afiyetlee:)hadi bakalıımm 4. günümüz şimdiden kolay olsunn hepinizi çok seviyorumm iyiki bu topiği açmışımda sizlerlee birlik olmaa sanşını yakalamısımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben uyuyakalmışım yeni kalktım şimdi ne yaapacam

vallahi şişmişim canım ya bide regl olmuşum sabah bi uyandım ki ben pazartesi değilde regl bitince tartılayım diyorum salı günü yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…