ayıpsın tatlım alkisalkisalkisyok canım neden oluyor bende anlamadım geçen yıldan beri hamile çıkıyor hamiss yazman bi sorun yapmaz tatlım yalnız benim kilom 66.2 gerçi200 gramdn bişey olmaz ya neyseben öğlen yemeğimi çoktan yedim evleri temizledim baktım midem kazınıyor aldım yanıma 1.5 litrelik suyumu iki yudum içtim geçti walla açlık neyin kalmadı kaydirigubbakcemile2 şimdi biraz ders çalışacam akşama koşuya gidecem saat 5 gibi stadyuma hihoyyyt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis ver gazı evladımmm ver gazıııı delikafadulden delikafadulden
canlarım malesef bu gün spor yok çünkü evde misafir vee benim en dayanamayacağım seyler pişiyo evde söyleyipte sizinde canınızı çektirmek istemiyorumbu durumda spor bi yana diyetimi bozmamam bilee büyük başarı :)
kızlar bende aksam yemegımı yedım saat 7 bucuk gibi. ya ben çok su ıcemıorum zorlayıncada mıdem bulanıyor ama yavaş yavaş alıstırmam lazım kendımı. bugunüde bıtırdım :) yarın 4. günüm çok heyecanlıyım acaba 7. günün sonunda kaç kilo çıkıcam. çok seviniyorum inşallah hepimiz kilo vericez:) :dance:
Gözüme ilişti yorum yapmak istedim.
Moral olur diye düşündüm.
Seneler önce meşhur İsveç diyetini bende yapmıştım.
13 günde 11.5 kilo vermiştim.Geride almamıştım üstelik.
Harfi harfine uymuştum listeye.
Aman sizde pes etmeyin alt tarafı 13 gün.
Kolay gelsin.
vereceğiz canım ne demişler birlikten kuvvett doğarr birlikte motive bişekilde devam etmek her zaman insana sabır veriyooa.s.kızlar bende aksam yemegımı yedım saat 7 bucuk gibi. ya ben çok su ıcemıorum zorlayıncada mıdem bulanıyor ama yavaş yavaş alıstırmam lazım kendımı. bugunüde bıtırdım :) yarın 4. günüm çok heyecanlıyım acaba 7. günün sonunda kaç kilo çıkıcam. çok seviniyorum inşallah hepimiz kilo vericez:) :dance:
canım bol su içiyorsan su oomaz biraz spor yaparsan kaslarınada bişey olmaz ama biraz incelme hissediyorsan bilki yağdır:)önümüzdeki günlerde daha net anlarsın nerden gittiğinii:1rolleyes:bugün 3. günüm ve 3 kilo gitti ama tabi neden gitti o belirsiz kas mı,su mu yağ mı bilemiyorum :)))
cnm abercrombe çok haklı bencede çok su içme iyi birşey değill:1no2:kızlar bana gülmeyin ama 4 litre su içtim bugün tam uyuyana kadarda içerim herhalde akşam yemeğimi 7 de yedim ee sizler ne yaptınız
kızlar ben uyuyakalmışım yeni kalktım şimdi ne yaapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?