canım adet günün ne zaman???
canım yok yaa niye gitsin akşam portakalı yeme tek yoğurt ye bence...ya bayyz cim çok kötü oldum ben bu gün tuvalet sorunum yoktu ama dediğin gibi öğlen yemeğimi yedim 1 saat sürmedi ne var ne yok istifra ettim sancımda çoktu :gitme: ilaç aldım nane limon kaynattı annem çıkarınca içtim.şimdi iyiyim istifra ettim diye bi tabak karpuz ve 5 6 tane kiraz yedim sence diyetim gitti mi bilmiyorumkismile
adet dönemimdeyim 2 gündür.
canlarım bugün giremedim internete kusura bakmayın daha yeni girebldim anladıgım kadarıyla ufak tefek sorunlar var ama olsun sonucta cok guzel seyler olacak nasılsa bende cok iyi hissediyorum kendimi yarım saate aksam yemegimi yiyecegim bende pazartesiye az kaldı kızlar dayanınopuyorumnanaktan
canım yok yaa niye gitsin akşam portakalı yeme tek yoğurt ye bence...
tamam bebbeğim akşam sadece yoğurt yiyorum cokacimcoook opuyorumnanaktan
merhabalar kızlar,
benim de diyetteki 5. günüm oluyor bugün. pazartesi başladım. yeni üye olduğum için ilk hafta size katılamadım ama okuyarak kendimi motive ettim. şu anda 6 aylık bebeğim var, onunla biraz zor oluyor diyet ama bırakmamaya kararlıyım. doğum sonrası vermem gereken 8-10 kilom var neredeyse. isveç diyetini lise ve üniversitede yapmıştım ve çok iyi sonuç almıştım. inşallah şimdi de öyle olur ve hepimiz çok iyi sonuçlar alırız. ayy gece gece çenem düştü.
bu arada siz balık işini ne yapacaksınız? haşlanmış balık diyo ya? o öğünü boş geçsem diyorum ama o zaman da çok acıkırım diye korkuyorum. neyse sabah ola hayrola...
kolay gelsin hepimize. nete sık giremiyorum ama girdikçe sizlere katılmaya çalışacağım...
kizlar bu diyeti ben hep baslayip baslayip yarim birakmistim acaba yeniden baslasam mi diye dusunuyorum ama zaten tembel olan bagirsaklarim bu diyetle hic calismiyor ilacta icmek istemiyorum sizde durumlar nasil kabizlik var mi birde ben etin hic bir cesidini yiyemiyorum aksamlari biftek yerine tavuk gogsu yesem nasil olur?
günaydın canlarım bende bugün havuza kesin gidiyorum biraz geç oldu başlangıcım ama bugün 1.5 saaat yüzmeyi planlıyorum bende yeni kalktım birazdan kahvemi içicem buarada pazartesiye azkaldı bizde yolu yarıladık sayılır aferin hepimize opuyorumnanaktan
slm kızlar. Bugün 5. gün :) tartılmaya az kaldı. Çok merak edıyorum herkes kaç kılo vermiş olucak acaba:) ilk defa bu kadar istikrarlı bir şekilde devam ediyorum diyete. eskiden diyete baslar aynı gün bırakırdımbirazdan ögle yemegımı yıcem sonrada cıkıp bıras yuruyus yapıcam. hazır yagmur durmuşken biras yuruyus yapayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?