Bazen bir diyete denk gelirsin, hayatın değişir.

İçine yarım limon suyu unutmadınız değil mi?

Öncelikle tebrik ederim sizi. Kafama takilan nokta, Tuz zaten zararlı birşey günlük hayatta yemeklerden aldığımız bile fazla iken,kaşık kaşık atmak ne kadar mantıklı..bu kadar tuz almaktan bu kadar susuyorsunuz zaten..sade tuzsuz yapilsa daha iyi olur gibi geldi bana..

Teşekkür ederim. O şekilde de deneyip sonuçları yazabilirsiniz. Ben sade içemiyorum. Bir de kemikler için çok ideal bir tuzdur himalaya. Araştırın derim. Genellikle diyetlerle önerilir. Yine de yorumunuz için çok teşekkürler. Denerseniz buraya yazın lütfen. Kolay gelsin

Evet ben araştırdım tuzu.diğer tuzlara gore daha saglikliymis. Diyetler de de kullanılıyormuş ama ben kararsizim yine de

Ben bu hafta bimde rastladım.toz halindeydi. Aldım . İnternette büyük sitelerde var. N 11 de çok uygun fiyata gördüm.
Butün msjları okudum.öncelikle pozitif ve sıcak yaklaşımından dolayı seni tebrik ederim.ben 2 veya 3 sodayla ve daha az tuzla başlamak istiyorum. Deneme amaçlı.tuzdan endişe ettim.diğer kürde ise şunu sormak istiyorum :çorek otunu ve çubuk tarçinı ılik suda mı bekletiyoruz,ne kadar süre?ılık su değil de sıcak suda demini aldırtsak daha mı iyi olurdu ki?
Ha bir de,3 sodayı bir surahiye doküp tuzları ve limonları doğru ölçüde koyup gün içerisinde tüketsek olur mu?hani sen dedin ya gazı gitsin.ondan sonra koyun malzemeleri diye.etkisi kaybolur mu?

içmeyye başladıktan sonra vucudunda herhangi bir değişiklik oldumu bilgi verirmisin
henüz ikinci günümdeyim vucudumda bi değişiklik yok ama sanki uzun süre açlık hissetmiyorum. eskiden diyet yaptığımda 1-2 saat sonra çok açlık hissederdim dayanamazdım şimdi yine diyet yapıyorum ama çabuk acıkmıyorum. sabah 07:00 da içiyorum bu kürden 8:30 da kahvaltımı yapıyorum. kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 3 zeytin 2 dilim kepek ekmeği yiyorum. 11:30 da bu kürden bidaha içiyorum öğlen 12:30da öğle yemeğimi yiyorum ama çok acıkmadığım için fazla yiyemiyorum tekrar 15:30 da kürden birdaha içiyorum 18:30 da akşam yemeği yiyorum yine acıkmadığım için fazla yenmiyo. sanki iştahımıda azalltı 2 gün öncesine kadar çok yerdim yinede enerjim düşerdi şimdi az yiyorum ve enerjimi kaybetmiyorum. bu şekilde giderse mutlaka istediğim kiloya ulaşırım. konu sahibine çok teşekkür ediyorum.

teşekkürler cnm

bende ise

3 günüm bugun sabah kaltığım zaman yüzümde gözlerimde müthiş şişme oldu

normadel hep kabız olurdum fakat şimdi kabızlığımdan eser kalmadı

o zaman herkesin bünyesinde farklı reaksiyon gösteriyorrr

olabilir. diyet yaptığımda bende kabızlık çekerdim ama 2 gündür düzenli lavaboya çıkıyorum ve kabızlık yok

Sodalıyı mı diğerini uyguluyorsun canım? Tuzu ne kadar kullanıyorsun?

Aaa neden şişti ki,tuzdan mı acaba?ne kadar kullanıyorsun tuzu?geçmiş olsun.

Rica ederim canım. Ben sizin de mutlu olmanızı istiyorum zayıflayarak. Çok zorluk çektim ben. Etrafımda kilo verenler oldu. Sırlarını söylemediler. O kadar üzüldüm ki. Ve kendi kendime dedim zayıfladığımda formülümü herkese anlatıcam. İşte bu düşünceyle size mutlulukla yazıyorum. Çektiğiniz sıkıntıları ben yaşadım biliyorum.

Sorularına gelince canım..çörek otu ve tarçını sıcak suda bekletebilirsin. Ama ılıyınca içersen daha iyi olur. Diyet sahibi onu önermişti. Sebebini bilmiyorum. Ama bu şekilde faydası daha çok sanırsam. Çubuk tarçın hafif rengini veriyor. Ben tarçını hiiç çıkarmadan içiyorum. Onu kaşık niyetine kullanıyorum. Birkaç dk içinde içime hazır hale gelir.
Ben de o şekilde yaptm canım. Çünkü tuzu görünce köpürüyo. Hem üşengeç olmam dolayısyla bazen bir tane şişe bazen ise 4 ünü birden sürahiye koyup gün içinde içtim. Etkisi kaybolmadı. Bu şekilde de kullanabilrsiniz.

An itibariyle ben de başladım limonlu soda içerek.emzirdigim için tuzlu da kararsizim.gelişmeleri takip edecm

merhaba, öncelikle tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz. Bende 75 kiloyum 60a düşmem gerek bütün yaz diyet vs denedim ama olmadı bıraktım tekrar başladım falan filan sonuç olarak kilom hala aynı :/ Şuan tatilde annemle birlikteyim o izin vermez bu tür kürler içmeme ama tatilden döner dönmez bunu deneyeceğim işi yararsa mutlaka bildiricem. Eski kiloma dönmek istiyorum artık kilolu olmaktan çok sıkıldım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…