- 22 Ağustos 2015
- 91
- 56
- 38
- Konu Sahibi pampamukseker
-
İçine yarım limon suyu unutmadınız değil mi?ben gidip aldım tuzdan(markası purlife) hatta şuan içmeye çalışıyorum :)) tadının bana göre çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim ama deneyeceğim inşallah işe yarar merak ediyorum 15 gün sonrasını
Teşekkür ederim. O şekilde de deneyip sonuçları yazabilirsiniz. Ben sade içemiyorum. Bir de kemikler için çok ideal bir tuzdur himalaya. Araştırın derim. Genellikle diyetlerle önerilir. Yine de yorumunuz için çok teşekkürler. Denerseniz buraya yazın lütfen. Kolay gelsinÖncelikle tebrik ederim sizi. Kafama takilan nokta, Tuz zaten zararlı birşey günlük hayatta yemeklerden aldığımız bile fazla iken,kaşık kaşık atmak ne kadar mantıklı..bu kadar tuz almaktan bu kadar susuyorsunuz zaten..sade tuzsuz yapilsa daha iyi olur gibi geldi bana..
Evet ben araştırdım tuzu.diğer tuzlara gore daha saglikliymis. Diyetler de de kullanılıyormuş ama ben kararsizim yine de
Hayırlısı olsun bayanlar. Zayıflamak zor iş.Ben içemedim valla sade limonla olsa evet ama tuz olunca midem bulandı bıraktım
Ben bu hafta bimde rastladım.toz halindeydi. Aldım . İnternette büyük sitelerde var. N 11 de çok uygun fiyata gördüm.Peki tuzu nerden temin ettiniz.ben küçük bi ilcedeyim bulabilir miyimki
ben içebiliyorum tadı hoşuma gitti :)
Butün msjları okudum.öncelikle pozitif ve sıcak yaklaşımından dolayı seni tebrik ederim.ben 2 veya 3 sodayla ve daha az tuzla başlamak istiyorum. Deneme amaçlı.tuzdan endişe ettim.diğer kürde ise şunu sormak istiyorum :çorek otunu ve çubuk tarçinı ılik suda mı bekletiyoruz,ne kadar süre?ılık su değil de sıcak suda demini aldırtsak daha mı iyi olurdu ki?Ben bu hafta bimde rastladım.toz halindeydi. Aldım . İnternette büyük sitelerde var. N 11 de çok uygun fiyata gördüm.
henüz ikinci günümdeyim vucudumda bi değişiklik yok ama sanki uzun süre açlık hissetmiyorum. eskiden diyet yaptığımda 1-2 saat sonra çok açlık hissederdim dayanamazdım şimdi yine diyet yapıyorum ama çabuk acıkmıyorum. sabah 07:00 da içiyorum bu kürden 8:30 da kahvaltımı yapıyorum. kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 3 zeytin 2 dilim kepek ekmeği yiyorum. 11:30 da bu kürden bidaha içiyorum öğlen 12:30da öğle yemeğimi yiyorum ama çok acıkmadığım için fazla yiyemiyorum tekrar 15:30 da kürden birdaha içiyorum 18:30 da akşam yemeği yiyorum yine acıkmadığım için fazla yenmiyo. sanki iştahımıda azalltı 2 gün öncesine kadar çok yerdim yinede enerjim düşerdi şimdi az yiyorum ve enerjimi kaybetmiyorum. bu şekilde giderse mutlaka istediğim kiloya ulaşırım. konu sahibine çok teşekkür ediyorum.içmeyye başladıktan sonra vucudunda herhangi bir değişiklik oldumu bilgi verirmisin
henüz ikinci günümdeyim vucudumda bi değişiklik yok ama sanki uzun süre açlık hissetmiyorum. eskiden diyet yaptığımda 1-2 saat sonra çok açlık hissederdim dayanamazdım şimdi yine diyet yapıyorum ama çabuk acıkmıyorum. sabah 07:00 da içiyorum bu kürden 8:30 da kahvaltımı yapıyorum. kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 3 zeytin 2 dilim kepek ekmeği yiyorum. 11:30 da bu kürden bidaha içiyorum öğlen 12:30da öğle yemeğimi yiyorum ama çok acıkmadığım için fazla yiyemiyorum tekrar 15:30 da kürden birdaha içiyorum 18:30 da akşam yemeği yiyorum yine acıkmadığım için fazla yenmiyo. sanki iştahımıda azalltı 2 gün öncesine kadar çok yerdim yinede enerjim düşerdi şimdi az yiyorum ve enerjimi kaybetmiyorum. bu şekilde giderse mutlaka istediğim kiloya ulaşırım. konu sahibine çok teşekkür ediyorum.
olabilir. diyet yaptığımda bende kabızlık çekerdim ama 2 gündür düzenli lavaboya çıkıyorum ve kabızlık yokteşekkürler cnm
bende ise
3 günüm bugun sabah kaltığım zaman yüzümde gözlerimde müthiş şişme oldu
normadel hep kabız olurdum fakat şimdi kabızlığımdan eser kalmadı
o zaman herkesin bünyesinde farklı reaksiyon gösteriyorrr
Sodalıyı mı diğerini uyguluyorsun canım? Tuzu ne kadar kullanıyorsun?henüz ikinci günümdeyim vucudumda bi değişiklik yok ama sanki uzun süre açlık hissetmiyorum. eskiden diyet yaptığımda 1-2 saat sonra çok açlık hissederdim dayanamazdım şimdi yine diyet yapıyorum ama çabuk acıkmıyorum. sabah 07:00 da içiyorum bu kürden 8:30 da kahvaltımı yapıyorum. kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 3 zeytin 2 dilim kepek ekmeği yiyorum. 11:30 da bu kürden bidaha içiyorum öğlen 12:30da öğle yemeğimi yiyorum ama çok acıkmadığım için fazla yiyemiyorum tekrar 15:30 da kürden birdaha içiyorum 18:30 da akşam yemeği yiyorum yine acıkmadığım için fazla yenmiyo. sanki iştahımıda azalltı 2 gün öncesine kadar çok yerdim yinede enerjim düşerdi şimdi az yiyorum ve enerjimi kaybetmiyorum. bu şekilde giderse mutlaka istediğim kiloya ulaşırım. konu sahibine çok teşekkür ediyorum.
Aaa neden şişti ki,tuzdan mı acaba?ne kadar kullanıyorsun tuzu?geçmiş olsun.teşekkürler cnm
bende ise
3 günüm bugun sabah kaltığım zaman yüzümde gözlerimde müthiş şişme oldu
normadel hep kabız olurdum fakat şimdi kabızlığımdan eser kalmadı
o zaman herkesin bünyesinde farklı reaksiyon gösteriyorrr
Rica ederim canım. Ben sizin de mutlu olmanızı istiyorum zayıflayarak. Çok zorluk çektim ben. Etrafımda kilo verenler oldu. Sırlarını söylemediler. O kadar üzüldüm ki. Ve kendi kendime dedim zayıfladığımda formülümü herkese anlatıcam. İşte bu düşünceyle size mutlulukla yazıyorum. Çektiğiniz sıkıntıları ben yaşadım biliyorum.Butün msjları okudum.öncelikle pozitif ve sıcak yaklaşımından dolayı seni tebrik ederim.ben 2 veya 3 sodayla ve daha az tuzla başlamak istiyorum. Deneme amaçlı.tuzdan endişe ettim.diğer kürde ise şunu sormak istiyorum :çorek otunu ve çubuk tarçinı ılik suda mı bekletiyoruz,ne kadar süre?ılık su değil de sıcak suda demini aldırtsak daha mı iyi olurdu ki?
Ha bir de,3 sodayı bir surahiye doküp tuzları ve limonları doğru ölçüde koyup gün içerisinde tüketsek olur mu?hani sen dedin ya gazı gitsin.ondan sonra koyun malzemeleri diye.etkisi kaybolur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?