- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
- Konu Sahibi pampamukseker
-
bir ara bim de bile vardı ama çok ucuzdu muadillerine göre. bu kadar fiyat farkı şüphelendirdi beni almadım. keşke alsaymışım migros ta daha pahalı ama bir kandırmaca olur diye korktum.Bakalım Himalaya tuzu bulabilecek miyim
Canım ben amerikadayım o Yüzden bulamadımbir ara bim de bile vardı ama çok ucuzdu muadillerine göre. bu kadar fiyat farkı şüphelendirdi beni almadım. keşke alsaymışım migros ta daha pahalı ama bir kandırmaca olur diye korktum.
pardon bilmiyordum. bizim burda hipermarketlerde olduğuna göre abd de kesinlikle bulursun canım. hatta bizm burda aktar da bile var bugün aldım biraz, deneme amaçlı.Canım ben amerikadayım o Yüzden bulamadım
Burada deniz tuzu KULLANILIYOR daha çok bakalım bulamazsam da başka bir Kür denerimpardon bilmiyordum. bizim burda hipermarketlerde olduğuna göre abd de kesinlikle bulursun canım. hatta bizm burda aktar da bile var bugün aldım biraz, deneme amaçlı.
bende yaklaşık bir 5 yıldır öğütülmemiş deniz tuzu kullanıyorum evimde yemeklerimde. ama bu kür için 200 gram kadar aldım. çinli satıcılarda falan bulabilirsin belki. bende sanki abd yi çok bilirmiş gibi sana fikir veriyorumBurada deniz tuzu KULLANILIYOR daha çok bakalım bulamazsam da başka bir Kür denerim
Duraklamaya gectigimde deneyebilirim. Tesekkurlerrr paylastigin için. Merak ettiğim iç basen varmiydi kilolu olduğunda? Zayifkende oluyor mu? merak ettim. Bide vücut yapın ince olduğu için sanırım baya baya farketmiş sende. Basen vs. Göremedim kilolu halinde bu arada tebrik ederimSlm kızlar. Ben yeni katıldım aranıza. Daha önce bu uygulamayı yazan ya da yapan var mı bilmiyorum. Umarım faydalı olur size.
Gel gelelim benim macerama.ben bundan üç sene önce 52 kiloydum.gerek sıkıntı ve stresten gerekse midemde oluşan fıtıktan dolayı yedim yedim kilo aldım. En son tartıda 90 ı gördüm. Hayata küstüm.Bekar bir genç kız o kiloda olur mu?Neyse bi sitede bu diyete rastladım.hayatım değişti. 29 kilo verdim.şu an iki ay oldu bıraktm tatil dolayısıyla.sadece bi kilo aldım. bayram sonu tekrar başlıcam.
DİYETİM:
(Diyet sahibi hakkını helal etsin.burada paylaşıyorum.çok duacıyım ona)
Eğer yemeği durduramıyorsan boşaltım sistemini çalıştırman gerekir.Bu fikirden yola çıkarak;
2 haftada bir sistem değiştirerek devam eden bir program.
15 gün soda (doğal maden suyu) diyeti yapacaksınız
15 gün çörek otu ve tarçın diyeti
Her 15 günde bir sistemi değiştireceksiniz ki bedeniniz alışmasın. peki soda diyeti nasıl yapılıyor.
Günde 8 adet soda içeceksiniz. (Ben 4 adet içiyorum.)
Bu sodaları 1 şeker kaşığı serpme (tepeleme değil) Himalaya tuzu ve yarım limon ile karıştıracaksınız. İster istemez bu diyet size çok çok su içirtecek ve yediğiniz her şeyi öğütmeden çıkarmanızı sağlayacak. normal boşaltım sistemi ile, kusarak değil.
İkinci 15 günde ise taze çekilmiş bir kaşık çörek otu (ya da havanda dövün , dövülmüş almayın) ve 1 çubuk tarçın. 1 çubuk tarçının yağı hemen bitmediği için aynı çubuğu gün boyunca kullanacaksınız. Ilık suda bekletin ve için. Günde 8 bardak bunu yapın. (Ben 4 bardak içtim.)
Bu yöntemi benimle birlikte yapan 1 bayan arkadaşım 26 kilo diğer bayan arkadaşım 14 , 1 bay arkadaşım 12 kilo verdi. Umarım sizlere şifa olur.
Sevgiyle kalın..
Not: Günde 2,5 litre kola içen insanlar var.
Soda içinde mineral olan bir sudur. Çok sağlıklıdır. Akupuntur uzmanları günde 28 tane içilmesini istiyorlar. Soda mideyi delmez. Soda yani doğal maden suyu tamamen sağlıklıdır. Kimyasal madde içeren herhangi bir içecekten bahsetmiyorum. Topraktan çıkan Mineralli sudan bahsediyorum. Sudan tek farkı içinde bazı maddelerin olmasıdır. köpürmesi bu yüzdendir asit içermez.
İnşallah bunu uygulayanlardan çok dua alırım ben de. İstediğiniz kadar yemek yiyin hem de bunu uygulayın. Şifa olur inş.
ya birde su soda ya yogurt katip aksam ice ler vardi denediniz mi onu ise yariyor mu? Bu arada da kac ayda veriliyor 12 kilo? ben 58 kiloyum bir türlü veremiyorum bir ayda 1 kilo gitti yedigime ictigime dikkat ederek sadece..Slm kızlar. Ben yeni katıldım aranıza. Daha önce bu uygulamayı yazan ya da yapan var mı bilmiyorum. Umarım faydalı olur size.
Gel gelelim benim macerama.ben bundan üç sene önce 52 kiloydum.gerek sıkıntı ve stresten gerekse midemde oluşan fıtıktan dolayı yedim yedim kilo aldım. En son tartıda 90 ı gördüm. Hayata küstüm.Bekar bir genç kız o kiloda olur mu?Neyse bi sitede bu diyete rastladım.hayatım değişti. 29 kilo verdim.şu an iki ay oldu bıraktm tatil dolayısıyla.sadece bi kilo aldım. bayram sonu tekrar başlıcam.
DİYETİM:
(Diyet sahibi hakkını helal etsin.burada paylaşıyorum.çok duacıyım ona)
Eğer yemeği durduramıyorsan boşaltım sistemini çalıştırman gerekir.Bu fikirden yola çıkarak;
2 haftada bir sistem değiştirerek devam eden bir program.
15 gün soda (doğal maden suyu) diyeti yapacaksınız
15 gün çörek otu ve tarçın diyeti
Her 15 günde bir sistemi değiştireceksiniz ki bedeniniz alışmasın. peki soda diyeti nasıl yapılıyor.
Günde 8 adet soda içeceksiniz. (Ben 4 adet içiyorum.)
Bu sodaları 1 şeker kaşığı serpme (tepeleme değil) Himalaya tuzu ve yarım limon ile karıştıracaksınız. İster istemez bu diyet size çok çok su içirtecek ve yediğiniz her şeyi öğütmeden çıkarmanızı sağlayacak. normal boşaltım sistemi ile, kusarak değil.
İkinci 15 günde ise taze çekilmiş bir kaşık çörek otu (ya da havanda dövün , dövülmüş almayın) ve 1 çubuk tarçın. 1 çubuk tarçının yağı hemen bitmediği için aynı çubuğu gün boyunca kullanacaksınız. Ilık suda bekletin ve için. Günde 8 bardak bunu yapın. (Ben 4 bardak içtim.)
Bu yöntemi benimle birlikte yapan 1 bayan arkadaşım 26 kilo diğer bayan arkadaşım 14 , 1 bay arkadaşım 12 kilo verdi. Umarım sizlere şifa olur.
Sevgiyle kalın..
Not: Günde 2,5 litre kola içen insanlar var.
Soda içinde mineral olan bir sudur. Çok sağlıklıdır. Akupuntur uzmanları günde 28 tane içilmesini istiyorlar. Soda mideyi delmez. Soda yani doğal maden suyu tamamen sağlıklıdır. Kimyasal madde içeren herhangi bir içecekten bahsetmiyorum. Topraktan çıkan Mineralli sudan bahsediyorum. Sudan tek farkı içinde bazı maddelerin olmasıdır. köpürmesi bu yüzdendir asit içermez.
İnşallah bunu uygulayanlardan çok dua alırım ben de. İstediğiniz kadar yemek yiyin hem de bunu uygulayın. Şifa olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?