Bazen bir diyete denk gelirsin, hayatın değişir.

bahsedilen 1 şeker kaşığı tuz çay kaşığı mı yoksa tatlı kaşığı mı?
bugün tatlı kaşığı ile hazırladım. günde 4 kere içsem vücuduma çok fazla tuz almış oluyorum. tansiyon falan yükselmesin. çay kaşığı ile mi yapsam ki?
ayrıca bu himalaya tuzu tam erimiyor kullanmadan önce öğütsem mi ki?

Burada deniz tuzu KULLANILIYOR daha çok bakalım bulamazsam da başka bir Kür denerim
bende yaklaşık bir 5 yıldır öğütülmemiş deniz tuzu kullanıyorum evimde yemeklerimde. ama bu kür için 200 gram kadar aldım. çinli satıcılarda falan bulabilirsin belki. bende sanki abd yi çok bilirmiş gibi sana fikir veriyorum

Arkadaslar 3 gun gunde 6 soda ictim ve 3 gunun sonunda +2 kg fazla ciktim. Ustelik diyet yapmama ragmen. Odem oldu galiba. Ve biraktim. Devam etmek istemedim. Demek ki her bunyeye uygun degilmis bu diyet.

soda kesinlikle zayıflatıyor kendimden biliyorum

Kızlar soda konusunda akmina içinde en az tuz olan ondan içsek üzerine fazladan tuz attığımız için o bana en mantiklisi geldi.

Ben bugün denemeye başladım bende başka yapan yok galiba sonuçları buraya yazacağım ise yarayacakmi yaramicakmi görelim

ben bunu 5 gun yaptim limon himaleye tuzu maden suyu sonra bir sislik yapti bende 75 kgdan 78 kgya cikdim yeminle sonra gecer falan dedim dun tartildim halen daha 78 kgyumsimdi sadece maden suyu iciyorum reflume iyi geldi agrim azaldi tek basina iyi maden suyu herkese yaramiyor demekki

Duraklamaya gectigimde deneyebilirim. Tesekkurlerrr paylastigin için. Merak ettiğim iç basen varmiydi kilolu olduğunda? Zayifkende oluyor mu? merak ettim. Bide vücut yapın ince olduğu için sanırım baya baya farketmiş sende. Basen vs. Göremedim kilolu halinde bu arada tebrik ederim

Arkadaşlar merhaba.Ben 37 yaşındayım ve denemedigim sey kalmadi zayiflamak icin..Farkettim ki tek başıma zayiflayamiyorum.diyetisyene gitmek de cok pahali.gecen gun tv de "online gorusme ile zayiflayin " diye birsey duydum.sistemde doktor da diyetisyen de psikolog da varmis. Aranizda hic deneyen oldu mu ? Fiyatlarina baktim uygun gorundu , faydasini gorebilirsem hem zamandan hem paradan tasarruf gibi gorundu gozume..Sizin fikirleriniz / tecrubeleriniz nedir?

ya birde su soda ya yogurt katip aksam ice ler vardi denediniz mi onu ise yariyor mu? Bu arada da kac ayda veriliyor 12 kilo? ben 58 kiloyum bir türlü veremiyorum bir ayda 1 kilo gitti yedigime ictigime dikkat ederek sadece..

Cörek otlu karisimi deneyen oldu mu? Bir teyzeden duymustum her yemekten yarim saat once 1 cay kasigi mi yoksa bir tatli kasigi mi hatirlamiyorum yiyerek 10 kilo vermisti. 45 yasin ustundeydi teyzemiz ve oturarak yapilan bir meslege sahipti. Ben sabahlari ac karna bir tatli kasigi corekotu yagi ictim zayiflamak icin. Ayda 2 kez regl oldum ve cok canim acidi. Reglim bittikten 2 hafta sonra bir daha regl oldum, cok fena agridi kasiklarim. Corekotunu robotta cekip yesem aynisi olur mu acaba? Kullananlar bir yorum yaparsa cok sevinicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…