- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi pampamukseker
-
8 bana da çok gelmişti.o yuźden 2-3 içtim.üç dört gün sonra bıraktım şişince vücudum.msj yazarken alıntılayarak yazmalısın veya msj yazacağın kişinin nikini etiketlemelisin.yenisin,ogrenirsin. :))Tekrar teşekkürler cevabın için
8 taneye kadar içilebilir yazıyordu bende içerken rahatsız olmadım ama gece zorladı. Bugün hiç içmedim devam da etmeyeceğim
Becerebildim mi acaba :) bende bugün hiç içmedim dudaklarım çatır çatır çatladı çok acıyor. Midemi boşaltma konusunda da hiç işe yaramadı. O yüzden bıraktım. Korktum daha doğrusu8 bana da çok gelmişti.o yuźden 2-3 içtim.üç dört gün sonra bıraktım şişince vücudum.msj yazarken alıntılayarak yazmalısın veya msj yazacağın kişinin nikini etiketlemelisin.yenisin,ogrenirsin. :))
Aaa çok ilginç. Seni baya etkilemiş.beni sadece şişirmişti.iyi yapmışsin birakmakla.ben topiği de takipten çikarıcam.topik sahibine yaramıs ama bizlere yaramadı.sohbet,diyetfalan konuşmak istersen gunlüğume gel.bayy :))Becerebildim mi acaba :) bende bugün hiç içmedim dudaklarım çatır çatır çatladı çok acıyor. Midemi boşaltma konusunda da hiç işe yaramadı. O yüzden bıraktım. Korktum daha doğrusu
3 gündür günde 4 tane içtim kızlar boşaltım sistemim çok çalışkanlaştı ama bende biraz baş ağrısına neden oldu galiba tansiyonumu yükseltti normalde çok düşük tansiyonlu biriyim bünye alışık değil yüksek tansiyona :)
ödem bende sanırım yok nasıl anlıyosun ödem olduğunu bıraktın mı canım sen peki?canım ben de düşük tansiyonnluyum benim tansiyonu da yükselti
aynı zamanda ödem oluştu
Bende çikolata kisti ilaçlarım yüzünde 20 kiloya yakın aldım 3 yılda.
Yalnız bende ödem çok ve bundan kurtulamıyorum tuzun ödem yapma olasılığı varmı acaba.
Yinede deniyeceğim pazartesi günü soda da zorlanırsam çörekotlu kısma geçerim artık.
İkisinde kilomverirken fark oldumu hangisinde çok kilo verdiniz.
Umarım işe yarar içime sindi bu diyet.
Henüz başlayanlardan kilo veren olmadı mı hiç.
Benim rahatsızlığım 12 senedir ancak 3 yıldır çok kilo aldım diane35 kullandım yıllardır.canım bende de çikolata kisti var ve ilaçlardann kilo aldım bende.hangi ilaç kullanıyorsun.bende bir türlü zayıflayamıyorujm ya
ödem bende sanırım yok nasıl anlıyosun ödem olduğunu bıraktın mı canım sen peki?
Ben ilk gün beş tane içtim bir daha da içmedim. Tansiyonum yükseldi çok şiddetli baş ağrısı yaşadım bütün ağzımın içi yara oldu. 4. gün ve hala ağzımdan dolayı yemek yiyemiyorum. Iki kilo verdim :)pamukşeker deneyımını paylaştıgın için çok tesekkurler.
ben basta ön yargılıydım ama sonra deneyeyım ne çıkar dedim,
dun ıkı tane içtım sonuç olarak yuksek ateş tansıyon yukselmesi yasadım.
bugun daha yenı yenı kendıme gelebılıyorum kı hala basım ağrıyor. hastaneden eve yenı gelmeme ragmen.
benım tavsıyem deneyeceklere gunde 2 sodayla başlamaları, 8 falan çok fazla.
Bakalım Himalaya tuzu bulabilecek miyimİki ay 12 gün. Zaten şöyle bi şey. Yemekleri yiyorsun. Boşaltımı bu diyet sağlıyor. İshal felan yapmıyor yanlış anlaşılmasın. Sadece yağ bile oluşamadan hoop çıkarıyoruz. Kolay yani.biraz da bünyeye bağlı. Şifa olur inş.
Ne kadar sürede verdin bu kiloyu canım :)Slm kızlar. Ben yeni katıldım aranıza. Daha önce bu uygulamayı yazan ya da yapan var mı bilmiyorum. Umarım faydalı olur size.
Gel gelelim benim macerama.ben bundan üç sene önce 52 kiloydum.gerek sıkıntı ve stresten gerekse midemde oluşan fıtıktan dolayı yedim yedim kilo aldım. En son tartıda 90 ı gördüm. Hayata küstüm.Bekar bir genç kız o kiloda olur mu?Neyse bi sitede bu diyete rastladım.hayatım değişti. 29 kilo verdim.şu an iki ay oldu bıraktm tatil dolayısıyla.sadece bi kilo aldım. bayram sonu tekrar başlıcam.
DİYETİM:
(Diyet sahibi hakkını helal etsin.burada paylaşıyorum.çok duacıyım ona)
Eğer yemeği durduramıyorsan boşaltım sistemini çalıştırman gerekir.Bu fikirden yola çıkarak;
2 haftada bir sistem değiştirerek devam eden bir program.
15 gün soda (doğal maden suyu) diyeti yapacaksınız
15 gün çörek otu ve tarçın diyeti
Her 15 günde bir sistemi değiştireceksiniz ki bedeniniz alışmasın. peki soda diyeti nasıl yapılıyor.
Günde 8 adet soda içeceksiniz. (Ben 4 adet içiyorum.)
Bu sodaları 1 şeker kaşığı serpme (tepeleme değil) Himalaya tuzu ve yarım limon ile karıştıracaksınız. İster istemez bu diyet size çok çok su içirtecek ve yediğiniz her şeyi öğütmeden çıkarmanızı sağlayacak. normal boşaltım sistemi ile, kusarak değil.
İkinci 15 günde ise taze çekilmiş bir kaşık çörek otu (ya da havanda dövün , dövülmüş almayın) ve 1 çubuk tarçın. 1 çubuk tarçının yağı hemen bitmediği için aynı çubuğu gün boyunca kullanacaksınız. Ilık suda bekletin ve için. Günde 8 bardak bunu yapın. (Ben 4 bardak içtim.)
Bu yöntemi benimle birlikte yapan 1 bayan arkadaşım 26 kilo diğer bayan arkadaşım 14 , 1 bay arkadaşım 12 kilo verdi. Umarım sizlere şifa olur.
Sevgiyle kalın..
Not: Günde 2,5 litre kola içen insanlar var.
Soda içinde mineral olan bir sudur. Çok sağlıklıdır. Akupuntur uzmanları günde 28 tane içilmesini istiyorlar. Soda mideyi delmez. Soda yani doğal maden suyu tamamen sağlıklıdır. Kimyasal madde içeren herhangi bir içecekten bahsetmiyorum. Topraktan çıkan Mineralli sudan bahsediyorum. Sudan tek farkı içinde bazı maddelerin olmasıdır. köpürmesi bu yüzdendir asit içermez.
İnşallah bunu uygulayanlardan çok dua alırım ben de. İstediğiniz kadar yemek yiyin hem de bunu uygulayın. Şifa olur inş.
Ben dün iki tane içtim öğleden sonra ve Himalaya tuzu yerine deniz tuzu koydum çünkü Himalaya tuzu bulamadımNe kadar sürede verdin bu kiloyu canım :)
Bakalım işe yarayacak mı ??? Bu kilolardan kurtulup daha da almak istemiyorum inşallah üçüncü kez hamile kalırsam da doktordan diyet isteyeceğim 40 da alsam 20 de alsam ayni kiloda doğuyorlar ne gerek var bu kadar strese davetiye çıkaracak Şeyler yaşamayaİki ay 12 gün. Zaten şöyle bi şey. Yemekleri yiyorsun. Boşaltımı bu diyet sağlıyor. İshal felan yapmıyor yanlış anlaşılmasın. Sadece yağ bile oluşamadan hoop çıkarıyoruz. Kolay yani.biraz da bünyeye bağlı. Şifa olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?