Bazen bir diyete denk gelirsin, hayatın değişir.

Tekrar teşekkürler cevabın için
8 taneye kadar içilebilir yazıyordu bende içerken rahatsız olmadım ama gece zorladı. Bugün hiç içmedim devam da etmeyeceğim
8 bana da çok gelmişti.o yuźden 2-3 içtim.üç dört gün sonra bıraktım şişince vücudum.msj yazarken alıntılayarak yazmalısın veya msj yazacağın kişinin nikini etiketlemelisin.yenisin,ogrenirsin. :))

Becerebildim mi acaba :) bende bugün hiç içmedim dudaklarım çatır çatır çatladı çok acıyor. Midemi boşaltma konusunda da hiç işe yaramadı. O yüzden bıraktım. Korktum daha doğrusu

Becerebildim mi acaba :) bende bugün hiç içmedim dudaklarım çatır çatır çatladı çok acıyor. Midemi boşaltma konusunda da hiç işe yaramadı. O yüzden bıraktım. Korktum daha doğrusu
Aaa çok ilginç. Seni baya etkilemiş.beni sadece şişirmişti.iyi yapmışsin birakmakla.ben topiği de takipten çikarıcam.topik sahibine yaramıs ama bizlere yaramadı.sohbet,diyetfalan konuşmak istersen gunlüğume gel.bayy :))

bende yarın başlıcam ama 4 tane içicem, gelişmeleri bildiririm :)

3 gündür günde 4 tane içtim kızlar boşaltım sistemim çok çalışkanlaştı ama bende biraz baş ağrısına neden oldu galiba tansiyonumu yükseltti normalde çok düşük tansiyonlu biriyim bünye alışık değil yüksek tansiyona :)

canım ben de düşük tansiyonnluyum benim tansiyonu da yükselti

aynı zamanda ödem oluştu

pamukşeker deneyımını paylaştıgın için çok tesekkurler.
ben basta ön yargılıydım ama sonra deneyeyım ne çıkar dedim,
dun ıkı tane içtım sonuç olarak yuksek ateş tansıyon yukselmesi yasadım.
bugun daha yenı yenı kendıme gelebılıyorum kı hala basım ağrıyor. hastaneden eve yenı gelmeme ragmen.
benım tavsıyem deneyeceklere gunde 2 sodayla başlamaları, 8 falan çok fazla.

canım bende de çikolata kisti var ve ilaçlardann kilo aldım bende.hangi ilaç kullanıyorsun.bende bir türlü zayıflayamıyorujm ya

canım bende de çikolata kisti var ve ilaçlardann kilo aldım bende.hangi ilaç kullanıyorsun.bende bir türlü zayıflayamıyorujm ya
Benim rahatsızlığım 12 senedir ancak 3 yıldır çok kilo aldım diane35 kullandım yıllardır.
Bu yıl kistim hiç küçülmedi tümör marker larımda yüksek çıkınca visanneye başladım 3 aydır. Bu ayın sonunda bitecek bakalım ne olacak bilmiyorum. Visanne hem adet düzensizliği yaptı hem kilo ne ararsan yaptı yani bitsede kurtulsam.

Ben ilk gün beş tane içtim bir daha da içmedim. Tansiyonum yükseldi çok şiddetli baş ağrısı yaşadım bütün ağzımın içi yara oldu. 4. gün ve hala ağzımdan dolayı yemek yiyemiyorum. Iki kilo verdim :)

Bakalım Himalaya tuzu bulabilecek miyim

Ne kadar sürede verdin bu kiloyu canım :)

Bakalım işe yarayacak mı ??? Bu kilolardan kurtulup daha da almak istemiyorum inşallah üçüncü kez hamile kalırsam da doktordan diyet isteyeceğim 40 da alsam 20 de alsam ayni kiloda doğuyorlar ne gerek var bu kadar strese davetiye çıkaracak Şeyler yaşamaya

Arkadaşlar merhaba. Yarın ben de bu küre başlıyorum. Yediklerime dikkat edeceğim aynı zamanda. Sizlere gelişmeleri yazacağım. Mideme dokunacağımı sanmıyorum maden suyunun. Günde 4 tana sade içtiğim oluyordu. Bir zamanlar limon yemeyi de çok severdim :) Zaten tuz tam benlik. Yani her şey bana göre :) Vermem gereken son on kilom kaldı. Bir türlü veremedim. 3 doğumun arkasından çok zor oluyor kilo vermek Eski halimi çok özledim. inşallah son on kilom bu kürle gider...

Mideye zararı olur gibi geldi bana. Karataya uygun besleniyorum ben günde de 3-4 tane sade maden suyu içiyorum. 1 haftada 1 kilo gitti bile.

arkadaşlar dün başladım diyete. 6 tane soda içtim. Her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Bugün de 6 tane içeceğim. Bakalım işe yarayacak mı. 62 kg ile başladım. 55 kg hedefim. sonrasında spor ile sıkılaşma. Gelişmeleri yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…