- 20 Ağustos 2011
- 55
- 24
- 38
- Konu Sahibi pampamukseker
-
Himalaya tuzunu soranlar vardı. Bugün a101 de de gördüm. Aldım hemen. Toz halinde. 2 buçuk lira gibi bişiydi. Kullananlar sonucu yazarsa mutlu olacağım. .kolay gele..
Aslinda yapabilirim demistim ama her sisede bu kadar tuz olayi beni soguttu. Tuz illa sart mi?Her bir şişe için bir tatlı kaşığı tuz ve yarım limon, her bardak için bir tatlı kaşığı çörek otu ve bir çubuk tarçın. Çubuk tarçını gün içerisinde 8 kere kullanabilirsiniz.
Ben şöyle yaptım. Öncelikle bir sürahiye koydum bir şişe maden suyunu,asitinin geçmesni bekledim. Sonra bir tatlı kaşığı tuzu yavaşça koydum.sonra yarım limon.hızlı yaparsanız acayip köpürüyo.içemiyosunuz. gerçi köpüklü sevenler bayılacktır. Tadı da çok hoş.dilerseniz şişenin içine de tuzu koyabilirsiniz. Yalnız dediğim gibi asitin biraz durulmasını bekleyin ve tuzu yavaşça dökmeye gayret edin.
Aynısını ben de aldım.yalnız bu karışım acaip şişirdi beni.tadı lezzetli geldi.tuvaletten de çikamadım lakin çok şiştim ve bugün bıraktım.çok üzgünüm.baya umut bağlamıstım.Himalaya tuzunu soranlar vardı. Bugün a101 de de gördüm. Aldım hemen. Toz halinde. 2 buçuk lira gibi bişiydi. Kullananlar sonucu yazarsa mutlu olacağım. .kolay gele..
Boyutu çok küçük canım.miktarı ne kadardı acaba aldığınız tuzun? ben 8 liraya aldım
Şart değil tabi ki. Farklı şekilde uygulayıp güzel sonuç alabilirsiniz.Aslinda yapabilirim demistim ama her sisede bu kadar tuz olayi beni soguttu. Tuz illa sart mi?
Birde ben bugün başladım buna ama tadı çok tuzlu geliyor midem bulanıyor ve aşırı sıcak basıyor aynı şeyi yaşayan varmı? iki soda içebildim sadece
Aslinda yapabilirim demistim ama her sisede bu kadar tuz olayi beni soguttu. Tuz illa sart mi?
Her bünyede farklı etkileri olabilir bayanlar. Hayırlısı. .Aynısını ben de aldım.yalnız bu karışım acaip şişirdi beni.tadı lezzetli geldi.tuvaletten de çikamadım lakin çok şiştim ve bugün bıraktım.çok üzgünüm.baya umut bağlamıstım.
Himalaya tuzunu bulabilirsem bu küre hemen başlamayı düşünüyorum.. 1 ay önce bebeğimi kaybettim hamilelikte bi 5 kilo kadar almıştım bir aydır da 100 gr bile vermedim yediklerime dikkat etmeme rağmen önümüzdeki ay tekrar bebek düşünüyorum o yüzden kilo üstüne kilo koymamak için bu diyeti yapmaya karar verdim :) Yalnız çörekötu kafamı karıştırdı biraz çünkü yumurtlama sorunlarında kullanılan bişey bi keresinde düğünüm öncesi çörek ötu bal karışımıyla regl tarihimi tam 5 gün önceye getirmiştim :) yine bu tarz bi etkisi olurmu diye düşünmeden edemedim bi depampamukseker bişey sormak istiyorum çörek otu ve tarçın kürü beraber mi yapılıyo ayrı ayrı mı tam tarifi alabilirmiyim rica etsem
Bende ödem yaptı.bıraktım.Bende çikolata kisti ilaçlarım yüzünde 20 kiloya yakın aldım 3 yılda.
Yalnız bende ödem çok ve bundan kurtulamıyorum tuzun ödem yapma olasılığı varmı acaba.
Yinede deniyeceğim pazartesi günü soda da zorlanırsam çörekotlu kısma geçerim artık.
İkisinde kilomverirken fark oldumu hangisinde çok kilo verdiniz.
Umarım işe yarar içime sindi bu diyet.
Henüz başlayanlardan kilo veren olmadı mı hiç.
Benim gibi öncedende ödem sorunun varmıydıBir
Bende ödem yaptı.bıraktım.
Genelde olmaz canım.Benim gibi öncedende ödem sorunun varmıydı
Ben de hemen etkili olmuştu.Merhaba arkadaşlar ben de dün başladım dün akşam iki soda içtim bugün dört soda içtim. Fakat hala afedersiniz ama karnımda hiç kıpırtı yok. Üç gündür de kabızlık çekiyorum zaten ama şimdilik bir kıpırtı yok. Sizde hemen etkili olmuş muydu acaba
Olmadı.çunkü 5 tane içmed8m.hemen bırak içmeyi.tansiyonunu yükseltmiş.kalbini sıkıştırmış.deli misin niye o kadar içtin??!! Kalp krizi geçireteceksin kendine!Teşekkür ederim cevap için, birsey daha sormak istiyorum
Dün beş tane soda içtim. Fakat dudaklarım çatladı tuzdan birde gece yatarken kalbimin sancımasıyla kalktım. sizde oldu mu öyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?