Bazen bir diyete denk gelirsin, hayatın değişir.

Birde ben bugün başladım buna ama tadı çok tuzlu geliyor midem bulanıyor ve aşırı sıcak basıyor aynı şeyi yaşayan varmı? iki soda içebildim sadece

Aslinda yapabilirim demistim ama her sisede bu kadar tuz olayi beni soguttu. Tuz illa sart mi?

Himalaya tuzunu soranlar vardı. Bugün a101 de de gördüm. Aldım hemen. Toz halinde. 2 buçuk lira gibi bişiydi. Kullananlar sonucu yazarsa mutlu olacağım. .kolay gele..
Aynısını ben de aldım.yalnız bu karışım acaip şişirdi beni.tadı lezzetli geldi.tuvaletten de çikamadım lakin çok şiştim ve bugün bıraktım.çok üzgünüm.baya umut bağlamıstım.

Birde ben bugün başladım buna ama tadı çok tuzlu geliyor midem bulanıyor ve aşırı sıcak basıyor aynı şeyi yaşayan varmı? iki soda içebildim sadece
Aslinda yapabilirim demistim ama her sisede bu kadar tuz olayi beni soguttu. Tuz illa sart mi?
Aynısını ben de aldım.yalnız bu karışım acaip şişirdi beni.tadı lezzetli geldi.tuvaletten de çikamadım lakin çok şiştim ve bugün bıraktım.çok üzgünüm.baya umut bağlamıstım.
Her bünyede farklı etkileri olabilir bayanlar. Hayırlısı. .

ben de dün akşam başladım bu küre. akşam belirtilen oranlarla karışımı hazırladım, yaklaşık 1,5 soda içtim 2 saat içinde etkisini gösterdi. tabi çok su içirdi. boşaltım sistemini çok iyi çalıştırıyor. devam etmeyi düşünüyorum ama ancak 2 soda içebilirim en fazla 3

Himalaya tuzunu bulabilirsem bu küre hemen başlamayı düşünüyorum.. 1 ay önce bebeğimi kaybettim hamilelikte bi 5 kilo kadar almıştım bir aydır da 100 gr bile vermedim yediklerime dikkat etmeme rağmen önümüzdeki ay tekrar bebek düşünüyorum o yüzden kilo üstüne kilo koymamak için bu diyeti yapmaya karar verdim :) Yalnız çörekötu kafamı karıştırdı biraz çünkü yumurtlama sorunlarında kullanılan bişey bi keresinde düğünüm öncesi çörek ötu bal karışımıyla regl tarihimi tam 5 gün önceye getirmiştim :) yine bu tarz bi etkisi olurmu diye düşünmeden edemedim bi de pampamukseker bişey sormak istiyorum çörek otu ve tarçın kürü beraber mi yapılıyo ayrı ayrı mı tam tarifi alabilirmiyim rica etsem

çok geçmiş olsun öncelikle. evet konu sahibi çörek otuyla tarçını aynı kürde uyguladığını söylemişti. bende ilk gün çok etkili oldu ama diğer günlerde sindirime belirgin bir etkisi olmadı. yalnız ben 2-3 soda ile yapabildim ancak. gene de faydası olacağını umuyorum, devam ediyorum

bende başlamak istiyorum bu yöntemlere. bşka arkadaşlar var mı kullanıp da gözle görülür, tartıda hissedilir bir sonuç alan acaba ??

Bende çikolata kisti ilaçlarım yüzünde 20 kiloya yakın aldım 3 yılda.
Yalnız bende ödem çok ve bundan kurtulamıyorum tuzun ödem yapma olasılığı varmı acaba.
Yinede deniyeceğim pazartesi günü soda da zorlanırsam çörekotlu kısma geçerim artık.
İkisinde kilomverirken fark oldumu hangisinde çok kilo verdiniz.
Umarım işe yarar içime sindi bu diyet.
Henüz başlayanlardan kilo veren olmadı mı hiç.

Bir
Bende ödem yaptı.bıraktım.

Merhaba arkadaşlar ben de dün başladım dün akşam iki soda içtim bugün dört soda içtim. Fakat hala afedersiniz ama karnımda hiç kıpırtı yok. Üç gündür de kabızlık çekiyorum zaten ama şimdilik bir kıpırtı yok. Sizde hemen etkili olmuş muydu acaba

Ben de hemen etkili olmuştu.

Teşekkür ederim cevap için, birsey daha sormak istiyorum
Dün beş tane soda içtim. Fakat dudaklarım çatladı tuzdan birde gece yatarken kalbimin sancımasıyla kalktım. sizde oldu mu öyle şeyler.

Teşekkür ederim cevap için, birsey daha sormak istiyorum
Dün beş tane soda içtim. Fakat dudaklarım çatladı tuzdan birde gece yatarken kalbimin sancımasıyla kalktım. sizde oldu mu öyle şeyler.
Olmadı.çunkü 5 tane içmed8m.hemen bırak içmeyi.tansiyonunu yükseltmiş.kalbini sıkıştırmış.deli misin niye o kadar içtin??!! Kalp krizi geçireteceksin kendine!

Tekrar teşekkürler cevabın için
8 taneye kadar içilebilir yazıyordu bende içerken rahatsız olmadım ama gece zorladı. Bugün hiç içmedim devam da etmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…