Kac yasindasin ? Umarim sormamda bir sakinca yoktur ?
Evet, bazen düşünüyorum ailemi karşıma alıp ona kaçmayı
Önceden böyle yapan kızlara bakıp kızar, aptalca derdim
Asla yapmam derdim ama büyük konuşmamak lazımmış... Aşk işte...
Hala akıllanmadım ailem 2. kez yakaladı bizi yine barıştık ailemle ama devam ettiğimi bilmiyorlar
Ama yapamıyorum, bırakamıyorum
Onsuz olmak susuz kalmak gibi
Nefesimi kesip atmak gibi
Belki de okuyorum diye ciddiye almıyorlar beni diyorum
Birkaç yıl geçse kabul ederler mi diye düşünüyorum?
Aramızdaki büyük yaş farkı ve dul olmasından dolayı istemiyorlar, çok mutsuz olacağımı düşünüyorlar
Ben desem ki gelicem aç evini bana evlenelim desem tamam der, konuştuk çünkü bunları
Ama ailem beni bunun üstüne affetmez gibi geliyor ya da bilemiyorum yapsam mı kaçsam mı onsuz da olmuyor çünkü yapamıyorum
Ailemle onu nasıl bir araya getireceğim bilemiyorum
Babam bu mahallenin kapısından bile giremez değil tanışmak diyor o derece karşı
Kaçayım mı diye sormam çok absürd olur ama
Ondan başkasının bana sarılmasını, dokunmasını bile kaldıramam ben sizce ne yapmalıyım?
elmayra o aldatılma olayının iç yüzü başka çıktı ondan eminim ama ettiği laflara bir şey diyemeyeceğim. Ben de kötü laflar ettim, çok kötü hem de diyerekten affettim. Ben saygılı konuştukça o da öyle davranıyor, şimdilik bir problemimiz yok. Eskiden olsa resti çekerdim, yapamıyorum, seviyorum
Sana abla tavsiyesi canım,kuzenim seninle aynı dertten muzdarip
Ailen senin herşeyin,okulunu bitir hayatına yön ver inan karşına çok daha iyileri çıkacaktır
Ha yok bu en iyisi kaderimde yazılı dersen aile rızasını gözetmeden okulunu bitirip iş güç sahibi olmadan sakın derim sakın kaçayım deme
Gelinlikte giysen annen baban sevdiklerin yanında olmayınca hep bir yanın eksik kalacak
Bak okuyorsun gönül rızası ile evlenen bazı kızları onlar bile evliliğe alışamadım anamı babamı bir sıcak gülüşünü özledim diye konu açarlarken senin öyle bir şansında olmayacak
Zamana bırak bazı şeyleri senin kaderin şekillenecektir ilerki 1-2 yılda emin ol
Ve 40 yaşında bir adama hiç yakıştıramadım okuyan bir insana gönül koymasını hadi koydu diyelim sana yazık değilmi sen 40 yaşına geldiğinde karşında 60 yaşında bir insan olacak
Ve evlenir okurum deme bu adam yaşından dolayı birde çocuk sahibi olmak istediğinde o zaman anlayacaksın bazı şeyleer için erken davrandığını
Şimdi git anneciğinin koynuna onun yanında olduğun için şükret Rabbine
Sevgili eş her daim bulunur ama ana baba yüreği kırıldımı eskisi gibi olmaz,onları kaybettinmi bir daha seni onlar gibi seven asla bulamazsın
SEVGİLER
Just bak bu kadar insan ağız birliğiğ etmişcesine sana yapma diyor. Dinle bizi. Gencliğini yakacaksın.
Kadir kıymet bilmeyenden, ağız dolusu hakaret eden adamdan koca olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?