Bazen düşünmüyor değilim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Just bak bu kadar insan ağız birliği etmişcesine sana yapma diyor. Dinle bizi. Gencliğini yakacaksın.

Kadir kıymet bilmeyenden, ağız dolusu hakaret eden adamdan koca olmaz.

Tamam kaçma olayından vazgeçtim haklısınız ancak ben şunu göz etmek istiyorum. Ben her bağırıp çağırdığımda bu adam böyle mi olacak karakteri mi o yoksa gerçekten mi çok üstüne gittim, aylardır saklamayacağım ben de sövüp sayıyorum ağzıma geleni, sonunda bu hale getirdim diye düşünüyorum ister istemez

Bu çok mantıklı bakın aynısını düşündüm hem aynı şeyleri tekrar yaşayacak mıyız görmüş olurum değil mi? Bu sürede daha iyi tanırım.
Tekrar yakalanma korkusu çok kötü yakalanırsak bu kez nasıl affedilirim bilmiyorum. Annem bir daha affetmez baban diyor. Gözüne baka baka yalan söylüyorum ne yapayım. Mecbur bırakıyorlar insanı. Bir kez tanımak istemediler ki. O zaman da bir kez daha şok geçirecekler hem ileride diyorum yani

Ben de onunkine ettim bunu itiraf etmek istemiyorum utanıyorum ama kızgınlıkla tutamadım ki hiç küfür falan kullanmam ama damarıma basılmış gibi hissediyordum nasıl çıktı ağzımdan anlamadım

Onu cok sevdiğin icin yaptığı pisliği örtme psikolojisi bunun adı. Tamam tıbbi bir dayanağı yoktur ama inan bana böyle.

Benim eski eşim beni aldattı just, hem de iki kez. Ben de ona saplantılıydım. İnan bana onsuz nefes alamayacağımı düşünürdüm. İlkinde ben de senin gibi kılıf aradım, yanlış olmuş, aslında aldatmamış, ben de onu cok bunalttım vs gibi.

Yapma, kendini kandırmaktan vazgec. Daha cok gencsin, eminim cok da güzelsin, baska bir erkek seni daha güzel severbilir. Cünkü önemli olan sevmek değil sevilmekmiş, tertemiz bir şekilde.

senin çocuğun olsa istermisin 40 yaşında bi adamla olsun,o adam iyi biri olsa sana göz koymaz zaten kusura bakma 3 değil 5 değil 10 değil yahu 20 yaş sen 40 olduğunda adam 60 olucak

Ben de onunkine ettim bunu itiraf etmek istemiyorum utanıyorum ama kızgınlıkla tutamadım ki hiç küfür falan kullanmam ama damarıma basılmış gibi hissediyordum nasıl çıktı ağzımdan anlamadım

afferim sana
peki sanıyomusun ki evlenince birden ikinizde saygılı seviyeli bi çift olacaksınız bu küfür işi bitecek

Valla haklısın belki de elmayracım, örtme psikolojisidir
Ayrıca teşekkür ederim anlayışın için bu kez daha ılımlı yaklaşım sergiledin bana
Hem de nasıl saplantılıyım, ufacık bir noktadan hatırlayıp geri dönüyorum her seferinde, çok alakasız ortak arkadaşımızı görsem acı çekiyorum.
Geçti mi peki? Yaşadıklarını hatırlıyorum, okumuştum hikayenizi

ben önceki olayını bilmiyorum ancak okuyormuşsun ne bu evlenme kaçma ısrarın.? bekliyorsa beklesin seni sen de üniversiteli kızlar gibi gez toz eğlen, sonra evlenince 40 yaşındaki adamla ev gezmelerine gideceksiniz çünkü

kendine gel just bir silkelen..
daha şimdiden böyle hakaret eden bir adam evlenince neler yapar bir düşün..
benim ailemde evlenmemi hiç tasvip etmedi. ve ben evlendim.. ama kaçmadım
noldu 5 sene sonra baba evine geri döndüm
annem ben sana dememişmiydim dedi..
klasik olucak ama anne olunca anlarsın cok garip bir sezi bu annelerin icine doğuyor hersey..

10 sene sonra adam 50 sen 30 yaşında olucaksın..
ama cazibeli zamanın..
hiç birşey bulamıcaksın onda.
cevren bu ne babam yaşında dicek
bunalıcaksın..

lütfen bir abla tavsiyesi kendine gel..

ve ondan sıyrıl bence senin gözünü boyamış.

afferim sana
peki sanıyomusun ki evlenince birden ikinizde saygılı seviyeli bi çift olacaksınız bu küfür işi bitecek

Ben bir daha etmeyeceğim ya tamam çok canımı yakcak şeyler yaptı ben de onun ama kendime saygımı yitiriyorum her şeyden önce yakıştıramıyorum kendime. Şimdi ben böyle hiç problem çıkarmasam o ne yapacak, bir yerden patlak verecek mi çok merak ediyorum

Saplantılıyım

Annem çok mutsuz olacaksın onunla diyor

ben de şunu anlayamıyorum ya.. sen 20 yaşındasın 40 yaşında bir adama nasıl o gözle bakabiliyorsun.. bir de üstüne aşığım, onsuz nefes alamıyorum falan diyorsun... estağfurullah.. Allahım büyük konuşturma Yarabbim...

yaşadıkların çok normal canım ama aileni karşına alma bence. daha çok gençsin birkaç yıl sonra sen de ailene hak vereceksin.

Bence de büyük konuşmayın, sitem etmiyorum, benim de aklıma gelmezdi ancak birden her şey önemini yitirebiliyor. Nasıl gözlerinin içine bakarken kaşı gözü nasıl diye düşünmüyorsanız kaç yaşında olduğunu da görmeyiveriyorsunuz birden

Evlilik gibi önemli kararlarda istihare ve istişare çok önemlidir.Bakın siz şuan bizimle istişare ediyorsunuz ve ortak karar olumsuz.Bizler sizi tanımıyoruz,mutluluğunuzada göz dikmiyoruz sadece bazı şeyler bize daha net gözüküyor.Birde olaya aileniz açısından bakın lütfen..
Kızları henüz 20li yaşlarda gencecik ünv. okuyor ama babasına arkadaş olabilecek(hemde ufak bir problemde küfür,hakaret ve tehdit edebilecek) biri ile evlilik hayalleri kuruyor.Bu çok zor arkadaşım çok zor.
Hani diyorsunuz ya belki o kaderim,bırakın siz peşini zaten kaderinizse kaçış yok..
Ama nedesek boş biliyorum siz aşkın delidoluluğuyla bir seçenekte takılıp kaldınız.
Allah gözünüzdeki aşk perdesini aralayıp,olayın tüm ahvalini görebilmeyi nasip etsin.
Allah yardımcınız olsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…