Just bak bu kadar insan ağız birliği etmişcesine sana yapma diyor. Dinle bizi. Gencliğini yakacaksın.
Kadir kıymet bilmeyenden, ağız dolusu hakaret eden adamdan koca olmaz.
Sakın!! Kaçarak evlenenlerin sonunu burada görmedin mi canım.. dayak yedim ama kaçtığım için aileme sığınamam! Eşim beni istemiyor ama kaçarak evlendim aileme söyleyemem! Eşim aldattı ama kaçtığım için terk edip gidemiyorum! daha neler neler! Bak erkek denen varlık evlenince çoooook ciddi değişimler yaşıyor! Sen körsün şu an ama ailen görüyor nasıl mutsuz olacağını...biz de..... Büyüklerini dinle..
Daha 20 yaşında ne bu evlilik merakı ya!! Gezip tozacağına en güzel zamanlarını,yaşını evde mal gibi yemek yap,temizlik yap,bulaşık yıka,çamaşır yıkamayla geçirmeye ne meraklısınız! Kaçınca sevgilinle kol kola sarmaş dolaş gezip eğleneceğini mi sanıyorsun! Ona mecbur olacaksın 1ay en fazla 1 ay sonra ağlamaya başlayacaksın! 1ay bile çok...
Üniversiteyi bitir bir işin gücün olsun maddi özgürlüğün olduğunda hala çok istiyorsan, ailenle doğru düzgün konuşursun.. O zaman onlarda bunca yıl geçmiş bırakmamışsın der kabul ederler..
yok be canım ben kaçsın diyorum,bunca şeyden sonra annesine kadar küfür edilmişken hala ailem beni vermiyo kaçsam mı diyen kız kaçsın bence, ne dersen de para etmez, breathin vardı hatırlarsın o da evlendi göz göre göre şimdide çile çekiyo yazık
Tamam kaçma olayından vazgeçtim haklısınız ancak ben şunu göz etmek istiyorum. Ben her bağırıp çağırdığımda bu adam böyle mi olacak karakteri mi o yoksa gerçekten mi çok üstüne gittim, aylardır saklamayacağım ben de sövüp sayıyorum ağzıma geleni, sonunda bu hale getirdim diye düşünüyorum ister istemez
Ben de onunkine ettim bunu itiraf etmek istemiyorum utanıyorum ama kızgınlıkla tutamadım ki hiç küfür falan kullanmam ama damarıma basılmış gibi hissediyordum nasıl çıktı ağzımdan anlamadım
Onu cok sevdiğin icin yaptığı pisliği örtme psikolojisi bunun adı. Tamam tıbbi bir dayanağı yoktur ama inan bana böyle.
Benim eski eşim beni aldattı just, hem de iki kez. Ben de ona saplantılıydım. İnan bana onsuz nefes alamayacağımı düşünürdüm. İlkinde ben de senin gibi kılıf aradım, yanlış olmuş, aslında aldatmamış, ben de onu cok bunalttım vs gibi.
Yapma, kendini kandırmaktan vazgec. Daha cok gencsin, eminim cok da güzelsin, baska bir erkek seni daha güzel severbilir. Cünkü önemli olan sevmek değil sevilmekmiş, tertemiz bir şekilde.
afferim sana
peki sanıyomusun ki evlenince birden ikinizde saygılı seviyeli bi çift olacaksınız bu küfür işi bitecek
senin çocuğun olsa istermisin 40 yaşında bi adamla olsun,o adam iyi biri olsa sana göz koymaz zaten kusura bakma 3 değil 5 değil 10 değil yahu 20 yaş sen 40 olduğunda adam 60 olucak
kendine gel just bir silkelen..
daha şimdiden böyle hakaret eden bir adam evlenince neler yapar bir düşün..
benim ailemde evlenmemi hiç tasvip etmedi. ve ben evlendim.. ama kaçmadım
noldu 5 sene sonra baba evine geri döndüm
annem ben sana dememişmiydim dedi..
klasik olucak ama anne olunca anlarsın cok garip bir sezi bu annelerin icine doğuyor hersey..
10 sene sonra adam 50 sen 30 yaşında olucaksın..
ama cazibeli zamanın..
hiç birşey bulamıcaksın onda.
cevren bu ne babam yaşında dicek
bunalıcaksın..
lütfen bir abla tavsiyesi kendine gel..
ve ondan sıyrıl bence senin gözünü boyamış.
ben de şunu anlayamıyorum ya.. sen 20 yaşındasın 40 yaşında bir adama nasıl o gözle bakabiliyorsun.. bir de üstüne aşığım, onsuz nefes alamıyorum falan diyorsun... estağfurullah.. Allahım büyük konuşturma Yarabbim...
Saplantılıyım
Annem çok mutsuz olacaksın onunla diyor
o zaman inan ki mutsuz olursun..
ne iş yapıyor bu adam coluğu cocuğu var mı_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?