- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
Valla haklısın belki de elmayracım, örtme psikolojisidir
Ayrıca teşekkür ederim anlayışın için bu kez daha ılımlı yaklaşım sergiledin bana
Hem de nasıl saplantılıyım, ufacık bir noktadan hatırlayıp geri dönüyorum her seferinde, çok alakasız ortak arkadaşımızı görsem acı çekiyorum.
Geçti mi peki? Yaşadıklarını hatırlıyorum, okumuştum hikayenizi
önemli olan sevmek değil sevilmekmiş, tertemiz bir şekilde.
Benim kv ve kp okurken,kp mezun olmuş ve gitmeden kaynanamı parka çağırmış konuşmak için.. Kv yarım saat geç gitmiş,naz yapmak için.Gitmiş ki kimse yok.. kp de 15dk bekleyip beni istemiyor demiş gitmiş..1yıl kadar sonra hiç akıllarında yokken, sinemada tesadüfen karşılaşmışlar ve konuşup evlenmişler.. Mutlu son
İşte ya o benim kaderimse ve ben elimle itiyorsamBu kadar şey oldu ayrılamadık kaç aylardır problemler var aramızda yok yine birbirimize sarılınca geçiyor her şey. Bu his kaç kez bulunur bilemiyorum ki. Çocuk konusu problem evet çünkü henüz çocuğu yok ama ben okurken istemeyeceğini düşünüyorum tabii sevde_ adlı arkadaşımızın yazdığı gibi beklemem okulun bitmesini öyle aileme açmam daha mantıklı ama bu arada yakalanırsam tekrar ne olacak? Babam bu kez ne yapar kestiremiyorum, kaç ay küs kaldık, yüzüme bile bakmadı. Keşke annem yanımda olsa da gitsem ama uzakta, ilk iş giderim ama biliyor musunuz her yüzlerine bakıp hayır görüşmüyoruz dediğimde suçluluk
Bari bir tanışmaya yanaşsalardı...
kaç evlen ne olacakki
en geç 1 seneye buraya gelir pişmanım diye konu açarsın,bizede eğlence çıkar...
gençliğine yazık,ailene yazık..
valla büyük konuşmaksa büyük konuşmak,evladım olsan dizlerini kırar kapının önüne bile çıkarmam seni..
aklını bi başına al 20 yaş ne demek,neyim midesini yaşıyorsunuz siz....
herşeyin farkında olmana hastayım seninn
yazmıyım dedim duramadım
ailenden önemli olamaz bu insan bence önce aile kaçsan çözüm olcak mı bi adam için AİLENi ve onca sevdiğin insanı kaybetmeyi cidden göze alabilcek kadar cesaretlimisin sen bu konuda ??
bizim köyde bir kızı ailesi amcasının oğluyla evlendirilmek istenince, kız köyden merkeze kadar yürüyerek gidip valiye sığınmıştı..
ben okumak istiyorum ailem ise beni evlendirmek..
vali kızı korkuma altına alıyor.. önce yatılı okulda lise.. sonrada üniversite kapıları açılıyor kıza..
kızda şimdi avukat oldu kendi ayaklarının üstünde duruyor..
şimdi ben bunu neden anlattım..
sende annenin babanın evladısın.. o kızda annesinin babasının evladı... ama hayat şartlarını görüyor musun..
sana kıymet veren seni destekleyen okutan ve en önemlisi SENİ DÜŞÜNEN bi ailen var..
neyin derdini tasasını yapıyosun anlamadım.. kimse aşkından ölmüyor merak etme..
ben 25 yaşındayım hala bekarım.. hiç sevmedimmi. sevilmedimmi? ama geçiyor..
30 yaşında gelmiş evlenmemiş bayan arkadaşlarımız var.. bu ayıplancak bişey deil..
ne acelen var onu merak ettim.. okulunu bitir kendini garantiye al.. işte ozaman istersen ailenin istediği istersen ailenin istemediği biriyle evlen.. ama şuan deil.. kendi ayaklarının üstünde durdugun da güzel bir iş işin ve konumun oldugunda..
herşeyi bi tarafa bırak.. özür dileyerek söylüyorum canım. gururun yokmu kardeşimsana ne hakretler etmiş.. senin annen baban bu adam sana hakret etsin diyemi büyüttü.
sen kendine değer verki karşındaki sana değer versin..
bilemiyorum.. ben 18 yaşındaykende 20 yaşındaykende mantıgım herzaman agır bastı..
umarım yanlış bişey yapmazsın ve burda PİŞMANIM başlıklarını görmeyiz..
Just konunu okuyunca çok şaşırdım.
Okuduğun bölüm dolayısıyla da davranışları iyi analiz etmen gerekiyor.
Sence bu adam seni hakediyor mu?
Benim anneme babama en ufak laf söyleyecek adamı hiç tereddütsüz silerim.
Değeri kalır mı o saatten sonra?
Lütfen çıkar o pembe gözlükleri, hiçbir şey göründüğü gibi masum değil.
Kaçma olayını söylemiyorum bile. Ve affet bunu yazdığım için ama o seni yine üzecek.
Çünkü buna meyilli birisi. Kendini korumalısın.
Lütfen kalbini böyle kişiler için yorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?