bazen neden herşey üst üste gelir:(((

devran_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
2.267
104
123
43
Diğer
şu birkaç gündür herşey üst üste geliyor sanki bunaldım ağlamaktan yoruldum herşeyi tek başıma çözmeye çalışmaktan kırılmaktan küsmekt en bıktımmmmmmm mafoldumbenmafoldumben

Anlat canım tek cümleyle bizim birşey anlamamızı bekleme...
İlk cümleyi yazayım gerisini siz tamamlayın olmaz ki...

İnsan dibe vurmadan kendini yukarı itemiyor işte. İsyan etmeyin,sabırlı olmaya çalışın...

anlatayım belki biraz rahatlarım canım ya şimdi biz eşimle anlaşmıştık yarın izmirde bir yakınımızın düğünü vardı oraya gidecektik bana dediki bir merkez var hem düğüne gidelim hemde ön görüşme için oraya gidelim ben ön görüşme için randevu aldım aradım aldım diye yok gidemeyiz işim var ee düğün ona belki gideriz deyince ben kızdım küstüm 2 gündür konuşmuyorum oda küstü konuşmuyor gelelim kızlar belki abartıyorsun diyeceksiniz ama bir senedir sürekli gidicez diyip son anda gitmiyor
ikinci mevzuya benim erkek kardeşim ve halamın kızı çıkmaya başlamış benim sonradan haberim oluyo kardeşim bildiğimi bilmiyor annemlerin haberi yok mevzu kardeşim kızı sevmiyor uzunca bir süre tersledi kız intihar ederim demiş bi gün buda deneyelim demiş şimdi kendinden soğutmaya çalışıyomuş allahım halamlar duysa hayır sevse tamam ama böyle kız içinde kötü gelelim

son mevzuya kız kardeşim görücü usulü biriyle tanıştı 3 gün oldu telle görüşüyorlar hani tanıma adına bende destek olmaya çalışıyorum dün babam aradı neymiş ben destek değilde illa evlen dicekmişim de bilmem ne demem dedim üstüme geldi biraz gerildim babamla ilşkim zaten yoktur kendisi dayak atınca karşısındakinin kendini taktığını sanan bir insandır evet mevzular bunlar işin içinden çıkamıyorum mafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
Arkadaşın eşiyle, erkek kardeşiyle ve babasıyla sorunları var.

erkek kardeşin konusuna bence çok bulaşma.benim fikrim bu. insanlar diğerinin niyetini bilemez ve niyetini bilmeyen insanlarla muhatap olmak da seni daha çok içinden çıkılmaz hale getirir.

kız kardeşine destek olmak istiyorsan aranızda nasıl konuştuğunuzu babanıza anlatmayın. hem kardeşinize destek olmauş hem de babanızla yok yere aranızı bozmamış olursunuz. sorarsa da ben o konuya pek karışmıyorum gibi cevaplar verebilirsiniz.

eşinizle bir merkeze gidecekmişsiz. tam ne merkezi bilmiyorum ama ben jinekolojik olduğunu düşündüm öyle cevap vereyim. madem eşiniz size bi söz vermiş bunu hatırlatın. ne kadar üzülüp kırıldığınızı da belli edin. elinizden geldiğince onu suçlamadan ifade edin.

benden ancak bu şekilde kadar yardım olabilir:)

erkek kardeşin konusuna bence çok bulaşma.benim fikrim bu. insanlar diğerinin niyetini bilemez ve niyetini bilmeyen insanlarla muhatap olmak da seni daha çok içinden çıkılmaz hale getirir.

kız kardeşine destek olmak istiyorsan aranızda nasıl konuştuğunuzu babanıza anlatmayın. hem kardeşinize destek olmauş hem de babanızla yok yere aranızı bozmamış olursunuz. sorarsa da ben o konuya pek karışmıyorum gibi cevaplar verebilirsiniz.

eşinizle bir merkeze gidecekmişsiz. tam ne merkezi bilmiyorum ama ben jinekolojik olduğunu düşündüm öyle cevap vereyim. madem eşiniz size bi söz vermiş bunu hatırlatın. ne kadar üzülüp kırıldığınızı da belli edin. elinizden geldiğince onu suçlamadan ifade edin.

benden ancak bu şekilde kadar yardım olabilir:)

tüp bebek merkezi canım cevabın için çok sağol babam küçüklükten berisözlü dayak her türlü şiddeti gördük oyüzden kardeşlerimle bağımız çok güçlü erkek kardeşim meselesinde bende sen gibi düşünüyorum taki bana gelip danışırsa o zaman

Eşinle olan küslüğüne üzüldüm ama kardeşlerinin durumu için bir şey diyemiycem onlara anlatırsın neler doğru neler yalnış diye.. Babanada yapamam öyle birşey dersin sonrasını kendileri bilirler güçlü ol allah başka bir dert vermesin canım bunları sorun yapıp üzülme her şey yoluna girer merak etme guclubacismile

tüp bebek merkezi canım cevabın için çok sağol babam küçüklükten berisözlü dayak her türlü şiddeti gördük oyüzden kardeşlerimle bağımız çok güçlü erkek kardeşim meselesinde bende sen gibi düşünüyorum taki bana gelip danışırsa o zaman

yardımcı olabildiysem ne mutlu.

ama madem babanızın böyle eğilimleri var çok onunla böyle karşı karşıya gelmemeye dikkat edin. bile bile tatsızlık çıkmasın.

güzel yorumlarınız için çok sağolun kızlar iyiki varsınız eşim şimdi işte gelince onunlada konuşucam artık küs olmak istemiyorum ama iyiki varsınızzzzzzz yazdıklarınıza okadar ihtiyacım varmışki :1hug:a.s.

Back
X