Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olaylar sanki kopuk anlatılmış bi bağlantı kuramadım
erkek kardeşin konusuna bence çok bulaşma.benim fikrim bu. insanlar diğerinin niyetini bilemez ve niyetini bilmeyen insanlarla muhatap olmak da seni daha çok içinden çıkılmaz hale getirir.
kız kardeşine destek olmak istiyorsan aranızda nasıl konuştuğunuzu babanıza anlatmayın. hem kardeşinize destek olmauş hem de babanızla yok yere aranızı bozmamış olursunuz. sorarsa da ben o konuya pek karışmıyorum gibi cevaplar verebilirsiniz.
eşinizle bir merkeze gidecekmişsiz. tam ne merkezi bilmiyorum ama ben jinekolojik olduğunu düşündüm öyle cevap vereyim. madem eşiniz size bi söz vermiş bunu hatırlatın. ne kadar üzülüp kırıldığınızı da belli edin. elinizden geldiğince onu suçlamadan ifade edin.
benden ancak bu şekilde kadar yardım olabilir:)
tüp bebek merkezi canım cevabın için çok sağol babam küçüklükten berisözlü dayak her türlü şiddeti gördük oyüzden kardeşlerimle bağımız çok güçlü erkek kardeşim meselesinde bende sen gibi düşünüyorum taki bana gelip danışırsa o zaman