bazen nefret ediyorum...

misssimsek

acemi hanım
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
702
606
63
konu takide kv.. şuan o kadar kötü hissediyorum ki kendimi, yoruldum..
1 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz. geçen ay klomen kullandım ama yumurta oluşumu olmadı. adetim 10 gün gecikti ve gebelik yok. küçük bir ilçede oturduğum için doktora gitmek için kv nin yanına gitmek zorundayım ve doktora onunla gidiyorum. geçen haftasonu ziyarete gittiğimizde burda kal doktora gidelim yarın dedi bende eşime kalmak istemediğimi söyledim çünkü eşimde biraz daha bekleme taraftarıydı ve kalmadım. bu akşam aradım doktordan randevu alması için fakat ayın 3 üne kadar randevu veremiyorlarmış. bende o zaman başka bir hastaneden randevu alayım salı günü için annemle giderim dedim ayın 3 üne kadar beklemeyim belki kötü bişey olur dedim. açtı ağzını yumdu gözünü ben sana kal dediğimde kalmadın kafanın dikine gidiyosun küçücük halinizle(24 yaşındayım ve üniversite mezunuyum) bişey biliyoruz sanıyosunuz çok inatçısın bi gün kalbini kırcam.... falan falan... ne istiyosan onu yap bidahada sözümden çıkma dedi kapadı telefonu yüzüme.
kendimi çok değersiz hissediyorum ya. elim kolum titriyo. nefret ediyorum bu kadından.
biraz karışık oldu ama şuan kafamı toparlayamıyorum... anlatım rahatlamaya ihtiyacım vardı..

konu takide kv.. şuan o kadar kötü hissediyorum ki kendimi, yoruldum..
1 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz. geçen ay klomen kullandım ama yumurta oluşumu olmadı. adetim 10 gün gecikti ve gebelik yok. küçük bir ilçede oturduğum için doktora gitmek için kv nin yanına gitmek zorundayım ve doktora onunla gidiyorum. geçen haftasonu ziyarete gittiğimizde burda kal doktora gidelim yarın dedi bende eşime kalmak istemediğimi söyledim çünkü eşimde biraz daha bekleme taraftarıydı ve kalmadım. bu akşam aradım doktordan randevu alması için fakat ayın 3 üne kadar randevu veremiyorlarmış. bende o zaman başka bir hastaneden randevu alayım salı günü için annemle giderim dedim ayın 3 üne kadar beklemeyim belki kötü bişey olur dedim. açtı ağzını yumdu gözünü ben sana kal dediğimde kalmadın kafanın dikine gidiyosun küçücük halinizle(24 yaşındayım ve üniversite mezunuyum) bişey biliyoruz sanıyosunuz çok inatçısın bi gün kalbini kırcam.... falan falan... ne istiyosan onu yap bidahada sözümden çıkma dedi kapadı telefonu yüzüme.
kendimi çok değersiz hissediyorum ya. elim kolum titriyo. nefret ediyorum bu kadından.
biraz karışık oldu ama şuan kafamı toparlayamıyorum... anlatım rahatlamaya ihtiyacım vardı..
Allah Allah o kendini neden bişey sanıyor ki anlamadım ben olsam bi daha onla hastaneye gitmezdim

Allah Allah o kendini neden bişey sanıyor ki anlamadım ben olsam bi daha onla hastaneye gitmezdim
adetim geçikti hap yüzünden ben ısrarla bebek yok hamile değilim kendini umutlandırma dedikçe kp ye annesine kardeşine herkese misssimsek hamile galiba günü geçti demiş. bende bebek yok anne niye herkesi belli olmadan boşuna umutlandırıyosun diyince onlarda aile niye saklıycakmışım dedi.
benim özelim benim hayatım bu kadar müdahale etmesi beni çok yordu.. eşimle konuşuyorum anlatıyorum ona kızıyo annesine ama kadın anlamıyo. bi gün 2 gün yapmıyo 3. gün yineaynı..

Kadina bak ya neden atarlandini bukadar

Bidaha sözümden cikma nedir ya , kaynanaysa kaynanaligini bilsin , sinir oldum burda resmen

Anammisin babammisin deseydin gitme onunla hastaneye felan haddini bilsin....

Adet tarihinizi neden biliyor? Onunla hastaneye gitmek zorunda kaldığınız için mi?
Tek başınıza gidin. İlçeden günü birlik gidiş geliş yapabilirsiniz.
Kafayı yemiş.. Millete söylemiş gününüzün geçtiğini, sabırlar diliyorum.
Ben olsam kesinlikle onunla gitmezdim hastaneye. Gidin gelin haberi bile olmasın, sizinle bir yerlere gidip geldikce bişey sanmış kendini.

Kadina bak ya neden atarlandini bukadar

Bidaha sözümden cikma nedir ya , kaynanaysa kaynanaligini bilsin , sinir oldum burda resmen

Anammisin babammisin deseydin gitme onunla hastaneye felan haddini bilsin....
keşke öyle bi şansım olsa.. malesef kocam çok anakuzusu... kaldıkları yerdeki hastane iyi bir özel hastane o yüzden oaraya gidiyorum ve kocamda her zaman izin alamıyor macbur onunla gitmek zorunda kallıyorum

Adet tarihinizi neden biliyor? Onunla hastaneye gitmek zorunda kaldığınız için mi?
Tek başınıza gidin. İlçeden günü birlik gidiş geliş yapabilirsiniz.
Kafayı yemiş.. Millete söylemiş gününüzün geçtiğini, sabırlar diliyorum.
Ben olsam kesinlikle onunla gitmezdim hastaneye. Gidin gelin haberi bile olmasın, sizinle bir yerlere gidip geldikce bişey sanmış kendini.
evet hastaneye onunla gittiğim için biliyor. işte günü birlik gidiş geliş yapamıyorum sorun o zaten.. bu kadınla nasıl başedicem bi ömür bilmiyorum şimdiden çok yordu beni..

Madem kendi annenizle gitme imkanınız var, siz neden kendiniz randevu alıp, annenizle ya da tek gitmiyorsunuz ? İpleri sizde vermişsiniz gibi eline.
onunla gittiğim hastane daha iyi bi hastane annemle gideceğim hastaneyi çok beğenmiyorum. o yüzden biraz mecburen de olsa katlanıyordum bebek için...

iyi de hastane orda ise kv de kalırsın

sabah kalkar gidersin hastaneye

lisede iken bile kendim giderdim hastaneye

24 yaşında ne işim var kv ile

hani hamile olursun 9 aylık da yalnız gitme başına bir şey gelir der anlarım da şimdi neden geliyor seninle

yani neden ona seninle gelmesi konusunda yüz verdin kulak burun boğaz değil kadın doğum bu

keşke öyle bi şansım olsa.. malesef kocam çok anakuzusu... kaldıkları yerdeki hastane iyi bir özel hastane o yüzden oaraya gidiyorum ve kocamda her zaman izin alamıyor macbur onunla gitmek zorunda kallıyorum
Su ana kuzulari evlenmesin yaa

Sende lütfen kendino ezdirme gerektigi yerde gereken cevabi ver , yavas yavas mesafe koy arana...

günü birlik tek başıma gidemiyorum çünkü yakın değil bir gece mecbur kalmam gerekiyor kv de e orda kalıncada onunla gitmeye mecbur oluyorum
Hımm anladım şimdi. Kalma olunca tabi bu da takılıyor peşine. Bari içeri sokma her konuya hakim olmasın. Dersin anne özel birsey soracağım sen burda bekler misin filan.
Her ayrıntıyı bildiği için karışmaya hak görüyor.
24 yaşında Üniv mezunu kadinsin müsaade etme alttan alma.

iyi de hastane orda ise kv de kalırsın

sabah kalkar gidersin hastaneye

lisede iken bile kendim giderdim hastaneye

24 yaşında ne işim var kv ile

hani hamile olursun 9 aylık da yalnız gitme başına bir şey gelir der anlarım da şimdi neden geliyor seninle

yani neden ona seninle gelmesi konusunda yüz verdin kulak burun boğaz değil kadın doğum bu
sen gelme tek başıma gidicem desem kırılacak küsecek oğluna şikayet edecek benim kocamla aram bozulacak. aslında benimle gelmeside çok dert değil bunu sorun yapmıyorum ama kendi herşeyi biliyoda ben cahil bi insanmışım gibi davranması deli ediyo beni.. çok kompleksli..

Su ana kuzulari evlenmesin yaa

Sende lütfen kendino ezdirme gerektigi yerde gereken cevabi ver , yavas yavas mesafe koy arana...
susmuyorum zaten karşısından tatlı tatlı yapıştıyorum cevabını.. çok sinirim bozuldu ya hala titriyo ellerim..

Hımm anladım şimdi. Kalma olunca tabi bu da takılıyor peşine. Bari içeri sokma her konuya hakim olmasın. Dersin anne özel birsey soracağım sen burda bekler misin filan.
Her ayrıntıyı bildiği için karışmaya hak görüyor.
24 yaşında Üniv mezunu kadinsin müsaade etme alttan alma.
benden önce damlıyo doktorun odasına.. ama diycem eşime bidaha ya ikimiz gidelim yada ben annemle başka hastaneye gidicem diycem.

Ben olsam benimde sinirlerim bozulurdu , ama takma sen bosver

Ver cevabini gül gec öyle daha sinir olur ..
eşim gelince anlatıcam onada annen böyle böyle yaptı diycem. o zaman sen demedin mi biraz daha bekleyelim kalma bu sefer diye diycem.. konuşsun annesiyle..

sen gelme tek başıma gidicem desem kırılacak küsecek oğluna şikayet edecek benim kocamla aram bozulacak. aslında benimle gelmeside çok dert değil bunu sorun yapmıyorum ama kendi herşeyi biliyoda ben cahil bi insanmışım gibi davranması deli ediyo beni.. çok kompleksli..

ama işte onun seninle doktora gelmesine izin verirsen o da sana öyle davranır

ilk seferde "ayy senin ne işin var yorulursun hem hasta vs olursun üzülürüm kıyamam" diyecektin

kocanla neden aran bozulsun

ben götürmeye kalksam bozulur asıl, yaşlı kadının ne işi var hastane köşesinde diye

bu arada kv ye göre gelin hep cahildir

eşim ve ben avukatız, kv bana komşudan öğrenip süt izni anlatıyordu yarım yamalak bir tek o biliyor sanki; o nednele onu takma

bir de naçizane tavisye bebek vs kimse ile bu konularda konuşma annen kardeşin vs dahil bu kişilerin en özeli

Back
X