Bazi Aptal Kizlar

bunu ilonanın anlamadığını anlamadığını bende anlamadım:Roflol:

işte şimdi senin ne dediğini hiç anlamadım anlamadığım gibide anladığımıda anlatamadım anlamak istedim aslında ama anlıyamadım benneyaptımki

çok saçma buluyorum chat olaylarını ve eşimide sevgilimide çok fazla kıskanacağımı düşünmüyorum

Valla fırsatçı kadınlar var evlilere takılanlar çünkü onların düzenleri zaten kurulu oluyor neden uğraşsınlarki bekar erkeklerle. chat meselesine gelince yapan erkek her zaman yapar arkadaşlar eşinin aklına sokmaz kimse .yapacak adama yolmu yok allah aklına sokmasın bunlar sanal ortamlar herkes birbiriyle dalga geçiyor. bende eşimle girip dalga geçtim. ama hiçbirzaman eşim chat olaylarına girmez.

Kadını yok bu işin sadece erkekte yapıyor bayanda..
Sırf bayan ismi diye msn alan bayanları msnine ekleyen onlarca erkek var!
Sadece bayanlara aptal diyerek işin içinde de sıyrılmayın..
Sizin yaptığınızda pek sağlıklı bir durum değil!!

arkadaşlar çikolattanın yaşı daha küçük sanırım chatte girerken düşünememiş onun için kötü deneyim olmuş bir daha yapcağını zannetmem

çikolata yapılan zaman geçirme eğlence olsada her iki taraf içinde hoş değil bir sefer emahsusutur desende, sen daha önce eşimi eskilerden kıskanırım diye yazmıştın şimdide msn de kadınları dalgaya alırken onaların asılmalarınımı izledin a acayipsin doğrusu. senden habersizde girebilir canım hemde bunu senin yanında gırgır olsun diye yapan bilmiyorum yanii. ben de kıskancım konturollü olarak tabi ama bunu eşimle asla yapmam ve eşim hiç bir şekilde yapmaz yanii..
enteresan doğrusu ama sınırlı ol be kuzum yaa..

gercekten öle hatta dıkkat et evlı adamlar daha revaçta onları elde etmek bayanlar ıcın zaafer elde etmek gıbı bır sey olmus ellrınden ne gelıyorsa yapıyolar e her evlılıkkte oldugu gıbı bazı kırıklıklardada erkekler saf olsalar gerek ılği verene kosuyolar ama o bayanlar ya gecmıstekı hatalarını kapamak ya ınsan kullanmak ıcın onlarla muhatblar erkekler bunu ılerleyen zamanlarda anlasalarda eş coktan gıtmıs oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr yuva yıkılmıs oluyor bu evlılk dusmanı ayanları kınıyorummmmm dılerım hakettıklerını bulurlar anladınız sız onu

çok ilginç bir vakit geçirme yöntemi, bunu benim eltimle kayınbiraderimde yapıyorlar, bu tür vakit geçirmenin devamında onlarda msn şifreleri kırmak ve insanların özel mesajlarını okumak gibi huylar gelişti.
en ilgincide arkadaşın yazısının sonunda dalga geçtikleri insanlar için yazdığı düşünceler. garip, ilginç v.s. ancak bu kelimeleri bulabildim başka bir şeyde demiyorum

çikolatta dünyada çeşit çeşit insanlar var
evli erkeklere sarkan bayanlar olduğu kadar evli kadınlara sarkan erkeklerde var...
Önemli olan kişinin namus ve şeref değerlerine sahip olmasılya alâkalı ...

ya böğle bir vakit geçirme sekli çok ilğinç ay ben konusurken kıskanırım ki eşimi düşünürüm ben eşimin hosuna gidiyormu die ve bu olaylar sade ce sanal alemde olmuyor yapıcak olan erkek her yerde yapar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…