Bazi Aptal Kizlar

aynen katılıyorum canım sevgiler

valla arkadaşlar ben böyle şeylere karşıyım.düzgün bir koca bence böyle chate falan benim yanımda değil normalde de girmemesi lazım.çok yanlış birde bu kızların aptallığı değil böyle evliyken hala chatte uğraşan erkeklerin aptallığıdır ..

bu benim düşüncem

Allahtan Benimki Chat Met Anlamiyo Kafasini Kirarim Zaten Yanliş Bu Işler Mutlaka Bir Kere Girse Hosuna Gider Asla Izin Vermem Böyle Bişeye Sakadan Bile Olsa

ERKEGİN YADA KADININ İÇİNDE VARSA ZATEN CHAT FALAN HİKAYE YAPAN NORMALDEDE YAPAR TUTAMAZSIN

tum suc chat teki kizlarda yani oyle mi? aptal demissni bir de bu tabiri kullanmissin. bi erkek hem evli hem chat e giriyor kizlarla konusuyor ama evliyim deyince de kizlarin aaa deyip hemen kapatmasini mi bekliyosun? isletiyoruz demissin hem..chat e giren evli bir erkek hakkinda kizlar da pek iyi dusunmez herhalde

yani amaciniz ne o zaman? hem karsinizdaki insanlari isletip hem de evli oldugunuz icin size saygi duymasini mi bekliyosun? evli bi erkegin chatte ne isi var kizlarla??

"EŞİMLE BİRGÜN CAHTE GİRDİK EŞİM BİRİLERİNİ İŞLETİYO İŞTE ARAMIZDA OLANLARA GÜLÜP GECİYORUZ MAKSAT VAKİT GECSİN "
vakit geçirecek başka birşey bulamadınımzı çok enteresan bir konu açmışsın birde böbürlenerek anlatmışssın pes doğrusu???

birbirini seven bir çift oturup neden böyle saçmsapan birşey yapar ki?

gidin gezin,tv izleyin ,sohbet edin,uyuyun.. aman ne bileyim ne yaparsanız yapın ama sizin bu yaptığınızı belirli olgunluğa erişmemiş insanlar yapar bence..
komik yani ben okuyunca güldüm..
kızlar aptal evet peki onlarla evli olmalarına rağmen beraber olmak istyen,onları kandırıyorum diye kendini kandıran erkekler çok mu akıllı?
bence korkuyorsunuz,eşinizle ilişkinize bakılırsa korkunuzda haklısınız..
karı-koca ilişkisine farklı bir boyut getirmişsiniz tbkler..​

Affedersiniz ama,
Siz kendinizin ve eşinizin ne yaptığını görmüyorsunuz da asılan kızları mı aptal buluyorsunuz?
Evli adam yanında eşi olduğu halde chat'e girsin, bekar kadınlarla sohbet etsin, bunu da dalga geçmek adı altında yapsın,
Kadın karşılık verince basit olsun öyle mi?
O aptal dediğinizin kızların eşinizle dalga geçmediğini ne biliyorsunuz ki?
Bana çok mantıksız geldi yaptığınız,
Kusura bakmayın

senin düşüncen bana göre yanlış cnm şaka dahi olsa eşin senin yanında senle nasıl girebilirki chat yapanlarda sizin için aynı şeyi düşünüyordur onlarda sizle dalga geçiyordur chatte herkez dalganın peşinde. çok yanlış yaptığınız

ben eşini değilde seni çok bir garip buldumm eşin chate giriyor ve sende bunu gayet iyi karşılıyorsunn yanımda yaptı canım ben gördüm kimseyle konuşmadı dalgasına konuştu diyorsun ölemi kendince?? yarın öbür günde yanında aldatırsa şaşrıma çünkü buda aldatmanın başlangıcıdır yarısıdırr aa ama doğru yanında sen vardınnn gelmiş birde kadınlar için hem cinslerin için aptal diyorsunnn acaba sana nedemeli yanında kocana izin veriyorsun birde gelmiş burda zevkle anlatıyorsunn PESS NEDİMM PESSS BİRAZ EDEP OLAMLIII BİRAZZZZ MANTIK OLMALI AKIL OLMALIII İNSANDAA aa ama doğruu siz eşinizin yanınızdayddınız dimii çok pardonn...

ya bosverin herhalde yaslari kucuk ikisinin de
sanırım en fazla 20 yasinda erken evlenmisler herhalde daha evliligi bilmiyorlar bence
konusmalarindan ben bunu anladim

yaptığın çok yanlış eşine resmen yol gösteriyorsun asla yapma erkeklerin zaafları vardır ve birgün iş ciddiye biner bundan eşini uzaklaştır eşinin zamanla sana saygısıda kalmaz değerleri yitirirsin birşry olduğu zaman laf söz söylemeye hak tanımamış olursun çirkin bir olay tekrarlama derim ben

kim kimlen dalga geçmiş
bu durumda aptal kim akıllı kim oluyor oda tam belli değil ya neyse
bence yaptınız böyle bişey karşı tarafı aptal olarak nitelendirme bari

Hımmm... Yani burada garip olan ; sizin eşinizle vakit geçirmek için chat yapmanız değilde, kızların eşinize evli olduğunu söylemesine rağmen asılması... O kızlarda benim gibi evli adamın chat sitesinde ne işi var diye düşünüyorlardır muhtemelen. Bu sebepten de inanmıyorlardır...

Neyse konu neydi... He evet ''bazı aptal kızlar'' dı...

bugun esımle vakıt gecırmek ıcın eglencesıne chate gırecegım.kızlarla cetlesıp gulecegım yarında neyse vazgectık gırmeyelım dıyecegım ve bıde buraya konu acıp bazı aptal kızlar dıye baslayacagım.
kızma arkadasım ama cok enteresan geldı bana ne dıyım

ben evli çiftlerin sırf gırgır olsun diye chat ortamına girmelerine acayip sinir olurum...siz onları ne kadar dalgaya alıyorsanız inanın onlarda sizi bir o kadar dalgaya alıyorlar...chat ortamındaki hangi şeye inanırsınız ki,eşiiz evliyim diyor,karşıdaki bekarım...peki onun bekar olduğu ne kadar doğru...kısaca çift taraflı oyun .....
sevgiler...

yakın bi tanıdığıma eşi bilgisayar hediye etti eşi işten ayrılmıştı ve evde canı sıkılıyor diye kadın gözü açık herşeyi bilen bir cins erkekte saf kendi halinde bilgisayarın nasıl çalıştığını bilmeyn bir adamdı.ne oldu kadın bilgisayar bağımlısı oldu eşinide alıştırdı arada chata girip aynı sizin yaptığınızı yapıyorlardı adam daha harfleri bulup yaamazken şimdi usta oldu ve ne yaptığı belli değil geceleri gizli gizli kullanıyormuş eeeeee sen adamın kafasına sokarsan adamla oturup işin yokmuş gibi öğretirsen olacağı budur bacım erkekler bizlere benzemezler aldatmaya meğillidirler ve severlerde öyle sohbet işlerini ben evime pc almıyorum bana çok gerekli ama eşimin pc ile pek ilgisi yok bilmez eve alıpta onu alıştırmak istemediğimden bende uzak dururum gerek yok eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya....a.s.

cok yakışıksız geldi bana..ava giden avlanır misali...
de olsa hiç hoş değil...
geripsedim doğrusu..zamanımız kıymetli..onunla bunula chat yapmaya vaktinmiz yok...
hayır hasenat peşindeyiz..oda elimizden geldiğince oluyordur inş...
ne diyeyim all.sasırtmasın........

canım kırıldım demişsin ama söylemeden geçemeyeceğim, eşinin aklında hali hazırda böyle şeyler yokken hiç yapma bunları, belli olmaz, bir gün sen yokken şeytana uyuverir, senin de dediğin gibi dikkat etmek lazım, çok kötü niyetli insanlar var.

eşimLE HİÇ VKİT GEÇSİN DİYE OTURUP CHAT YAPMASINA İZİN VERMEM kulağına kar suyu kaçırmaya gerek yok eşile boş zamanım varsa daha yararlı biçimde değerlendirirm bende siz o kızları bırakın eşinizle daha cok güzel zaman geçirmeye bakın sevgilerimle

Eşiniz bence sık sık bu işi yapıyor.Bir de sizin yanınızda bak ben ne güzel dalga geçiyorum kerizlerle diyerek sözde size de söylemiş..Daha sonra da rahat rahat sizin yanınızda chatleşip sizin tepkinizi almamak için.Siz onu chat yaparken gördüğünüzde aman canım ciddi değil aptal kızlarla dalgasını geçiyor deyip umursamayasınız diye.
Bence eşinizin aptal yerine koymaya çalıştığı sadece chat yaptığı kızlar değil gibi.Gözünüzü açık tutun.
Bu arada eşiniz çok kurnaz bence.:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…