- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Ben miTamam da ailene bu eziyeti çektiren sensin. Yazık değil mi güzel kardeşine, anne babana?
Kimse bir evi bir yıl için tutmaz.troride evet ama zırt pırt ev dehisyirilmezCikartmayacaginin garantisini vermemis ki adam size, sözleşme yapilmiş ve 1 yillik. Hersey acik ve net. Ev sahibine suç atmaya ugrasiyorsun.
Ailenin basinda ev sahibinden daha buyuk dert var zaten.
Kimse bir evi bir yıl için tutmaz.troride evet ama zırt pırt ev dehisyirilmez
Mahkemeye verseydi ama hayır öyle yapmamış.babama.semis ki ya evden cik ya da kızının iş yerine gider konuşurum.babam ev bulunca çıkayım demiş ama bakmış ben rahatsız olacak emlakcuyu aramış ve ev bulmusCikartmayacaginin garantisini vermemis ki adam size, sözleşme yapilmiş ve 1 yillik. Hersey acik ve net. Ev sahibine suç atmaya ugrasiyorsun.
Ailenin basinda ev sahibinden daha buyuk dert var zaten.
Ya da benim beklentim bir evi tutarken en az üç yıl oturmak bir yıl degilYoo degistiren var. :) kiraci evden memnun olmaz, komşusundan memnun olmaz. Ya da sizin gibi ev sahibi kiracisindan memnun olmaz gayette degistirilir.
Evet sen. Aileni hem peşinden sürükleyip hem de hiç yardımcı olmayan, resmen psikolojik olarak yıpratan sensin. Çok sevdiğin babanı kocan dovdugunde bu kadar uzulmemistin. Bir ev için mi uzuluyorsun babana şimdi?Ben mi
Gidin diyorum İstanbul'a biz buradayız diyorlar.suclu ben miyim.Evet sen. Aileni hem peşinden sürükleyip hem de hiç yardımcı olmayan, resmen psikolojik olarak yıpratan sensin. Çok sevdiğin babanı kocan dovdugunde bu kadar uzulmemistin. Bir ev için mi uzuluyorsun babana şimdi?
Birlikte oturalım dedim reddedildiEvet sen. Aileni hem peşinden sürükleyip hem de hiç yardımcı olmayan, resmen psikolojik olarak yıpratan sensin. Çok sevdiğin babanı kocan dovdugunde bu kadar uzulmemistin. Bir ev için mi uzuluyorsun babana şimdi?
kiracı adı üstünde.O dediğinize katılmak.mumkun değil.herkesin bir duzeni var.
Ailem taşındı.beni zerre anlamamissinparayı da sıkıştırmış araya hemenhayır senin ve kıymetli eşinin (hala eşim diyorsun) rezillikleri bitmiyor ki.Hayır anasını babasını düşünen biri de değilsin.Allah bilir senden para falan isterler ya da yanına taşınmaya kalkarlar diye aradın adamı.Ben de olsam ben de istemem böyle bi aile evimde.
aaa neden acaba? hala kendini haklı görüyor olamazsın yaBirlikte oturalım dedim reddedildi
Ben çok temiz yetismisim.boyle ev sahiplerinden haberdar değildim.
Senin ciddi bir algılama problemin var. Sorun algılama trolsen gerçekten işinin ehlisinBunlar bahane .sorun varsa konuşulur .bir kez dahi konusulmadi neden çünkü çıkartacak.saha yükseğe kiraya verecek.
Paragöz insanlar.800 den çıkardı şimdi 1000 lira diyor.anahtar kelime bu
Gidin diyorum İstanbul'a biz buradayız diyorlar.suclu ben miyim.
Çünkü sana hala değer veriyorlar. Ama sen onlardan nefret etmeye devam ediyorsun. Onları üzmeye devam ediyorsun. Ya az düşünsene, herkes sana kiziyorsa yine de sen haklı olabilir misin?Birlikte oturalım dedim reddedildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?