Bazı ev sahipleri neden bu kadar kotu

Cikartmayacaginin garantisini vermemis ki adam size, sözleşme yapilmiş ve 1 yillik. Hersey acik ve net. Ev sahibine suç atmaya ugrasiyorsun.

Ailenin basinda ev sahibinden daha buyuk dert var zaten.
Kimse bir evi bir yıl için tutmaz.troride evet ama zırt pırt ev dehisyirilmez

Cikartmayacaginin garantisini vermemis ki adam size, sözleşme yapilmiş ve 1 yillik. Hersey acik ve net. Ev sahibine suç atmaya ugrasiyorsun.

Ailenin basinda ev sahibinden daha buyuk dert var zaten.
Mahkemeye verseydi ama hayır öyle yapmamış.babama.semis ki ya evden cik ya da kızının iş yerine gider konuşurum.babam ev bulunca çıkayım demiş ama bakmış ben rahatsız olacak emlakcuyu aramış ve ev bulmus

Evet sen. Aileni hem peşinden sürükleyip hem de hiç yardımcı olmayan, resmen psikolojik olarak yıpratan sensin. Çok sevdiğin babanı kocan dovdugunde bu kadar uzulmemistin. Bir ev için mi uzuluyorsun babana şimdi?

Evet sen. Aileni hem peşinden sürükleyip hem de hiç yardımcı olmayan, resmen psikolojik olarak yıpratan sensin. Çok sevdiğin babanı kocan dovdugunde bu kadar uzulmemistin. Bir ev için mi uzuluyorsun babana şimdi?
Gidin diyorum İstanbul'a biz buradayız diyorlar.suclu ben miyim.

parayı da sıkıştırmış araya hemen hayır senin ve kıymetli eşinin (hala eşim diyorsun) rezillikleri bitmiyor ki.Hayır anasını babasını düşünen biri de değilsin.Allah bilir senden para falan isterler ya da yanına taşınmaya kalkarlar diye aradın adamı.Ben de olsam ben de istemem böyle bi aile evimde.

Ailem taşındı.beni zerre anlamamissin

Çok mu boş vaktin var. Öyleyse kendin ve ailen için geleceğin için daha iyi değerlendirmelisin. buraya yazıp çizerek şimdiye kadar ne elde ettin hiçbir şey çünkü onca mantıklı cevapları uygulamadın. Artık nicini gören yine mi bu diyor. Gurur önemli.

Elalemin adamının babanıza yaptığına kızıp yargılayacağınıza önce hala rahatça eşim dediğiniz eski kocanız babanızı sokak ortasında tekme tokat dövdüğünde ama babam da çok üzerine gitti diyerek kocişini aklama peşine düşen kendinize bakın. Öz kızının merhamet etmediği adama elin adamı neden merhamet etsin?

Bunlar bahane .sorun varsa konuşulur .bir kez dahi konusulmadi neden çünkü çıkartacak.saha yükseğe kiraya verecek.
Paragöz insanlar.800 den çıkardı şimdi 1000 lira diyor.anahtar kelime bu
Senin ciddi bir algılama problemin var. Sorun algılama trolsen gerçekten işinin ehlisin
Yok değilsen git ciddi bir tedavi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…