Bazı ev sahipleri neden bu kadar kotu

Çünkü sana hala değer veriyorlar. Ama sen onlardan nefret etmeye devam ediyorsun. Onları üzmeye devam ediyorsun. Ya az düşünsene, herkes sana kiziyorsa yine de sen haklı olabilir misin?
Yok deger veren falan. Insanlar torunlarının başına bir is gelmesinden korkuyorlar. Alıp gitmek, bundan kurtarmak istediler vermedi.

Yok deger veren falan. Insanlar torunlarının başına bir is gelmesinden korkuyorlar. Alıp gitmek, bundan kurtarmak istediler vermedi.
Yine de anne baba işte. Ona da bişey olur diye korkuyorlardir eminim. Çünkü dengesiz malûm.

valla iletişim bilgilerini bilsem sosyal hizmetleri arayıp çocuğun durumunu anlatıcam.Yazık günah.
Herkesin ailesinde sorun olur.neye dayanarak bana böyle konuaabilirsin.cicugumla ilgileniyorum.yazilariniz gerçekten haddini aşıyor.ben de yasal haklarımı kullanmak isterim.bana yazmayın.kiblendiniz

B Beyazlale144 hepimiz sitede defalarca üyelik aldığınızı ve bu üyeliklerin gerçekliğinizi teyit için kapatıldığını ama sizin ısrarla Kadınlar Kulübü yönetimiyle irtibata geçmek yerine sıfırdan üyelikler alıp kaldığınız yerden devam ettiğinizi biliyoruz değil mi?
Rica ediyorum artık site yönetimiyle görüşün, bakın her konunuzda fake üyelik raporu alıp duruyoruz, biz üyeliğinizi kapatıyoruz siz yenisiyle devam ediyorsunuz ve anlaşılan o ki bu böyle devam edip gidecek, yaşadıklarınız gerçektir amenna ama en azından fake/troll üyelik olmadığınızı kanıtlamak için rica ediyorum bana özelden ulaşın sitenin iletişim numarasını vereyim arayın yetkiliyle görüşün.
Bu halde ne siz devam edebilirsiniz ne de biz devam etmenize müsade ederiz.

Benim çocuğum tek torun ve ana babamın sahip çıkmaması neticesinde biz oğlumla hayat kurduk.kolay değildi.benim için de kolay olmadı ama çocuğumu almadan gitmedim

Yazmıyorum artık.bu sondu

Herkesin ailesinde sorun olur.neye dayanarak bana böyle konuaabilirsin.cicugumla ilgileniyorum.yazilariniz gerçekten haddini aşıyor.ben de yasal haklarımı kullanmak isterim.bana yazmayın.kiblendiniz
kible kız kible, kullan yasal hakkını. sevgili kocan babanı sokak ortasında dövüp koridorlarda sana o****u diye bağırıp çocuk benim değil başkasından yaptın derken de kullandın dimi? Ya da çalıştığın devlet kurumunu birbirine katıp sürgün yediğinde kullandın mı? Kreşte bile rezillik çıkarttığında o sözde düşündüğün el kadar çocuğunu bile kovdular neler yaşadı çocuk kullandın mı yasal hakkını?

Yazmıyorum artık.bu sondu
Peki siz bilirsiniz, size özelden sitenin telefon numarasını da yazdım oysa, kusura bakmayın kural kuraldır hakkında şüphe oluşan üyelikleri site kuralları gereği askıya alıyoruz, bunu size de uygulayacağım ve özelden de yazdığım gibi, yönetimle irtibata geçene kadar alacağınız her üyelik işlem görecektir bilginize.

Şunu da ilave edeyim, bu rutin bir site prosedürüdür, şüpheli bulunan her üyelik yönetimi arasın diye iptal edilir, üyenin araması sonrası yeniden aktif edilir ama bu demek değildir ki sizler yetkiliyle görüşünce telefon numaranız ve kim olduğunuz ifşa edilecek, öyle bir şey söz konusu değildir, yöneticiye verdiğiniz her kişisel bilginiz gizlilik politikası gereği 3. şahıslarla paylaşılmaz, ayrıca siteden hiçbir yetkili numaranızı biliyor diye sizi rahatsız etmez, birçok üyenin telefon numarası mevcuttur ama hiçbiri kendileri talep etmedikleri sürece aranmaz, bu sebeple rica ediyorum site yönetimi hakkında en ufak bir şüpheniz varsa bu şüpheyi atın aklınızdan.

Eğer troll değilse ben gerçekten çocuk için çok üzülüyorum. Yanıyorum hatta. Okuldan geldiğinde aç oluyor diye çocuğa sinirlendiği mesajı var ya bu kadının. Bu nasıl is beynim durdu artık.

Senin fikrin nedir sevgili Mune fake/troll mu sence? Icimiz rahatlar eğer öyle ise. bir fikrin vardır.

Bencede bazı ev sahipleri cok insafsiz.

Kızım , kuzenim oturacak diye çıkartıp daha yüksek bir rakama kiraya veriyorlar.

Çünkü arttırma oranı az geliyor ..

Ancak kiracı hakları baya iyileşti. Hakkını aradaydık keşke.

Kardeşim oturacak, akrabam.oturacak diye çıkarma hakları yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…