- 13 Eylül 2020
- 10
- -5
- 1
- Konu Sahibi lolipopcandy7778
Soruyu açma gereği duymuyorum yeterince ortada 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana birini hatırlattı ama nickini çıkaramadımEğlenmeye mi geldiniz buraya?
Önce saç rengi sonra mı tek cümleli dert olmayacak sorular?
Yanlış yerdesiniz.![]()
Açma gereği duyduğun için açtığın çok belli sayfada açtığın konular sıralanmış maşallahSoruyu açma gereği duymuyorum yeterince ortada![]()
Hatırlamana gerek olmayan biriyse demekBana birini hatırlattı ama nickini çıkaramadım![]()
Cevap verme gereği duymuyorum, nedeni gayet ortada.Soruyu açma gereği duymuyorum yeterince ortada![]()
Senin hafızana güvenerek sormuştum aslındaHatırlamana gerek olmayan biriyse demek![]()
bu sizi ilgilendirmez bayıyorsa geçebilir veya yorum yapmayabilirsinizBağğzılarının soruları bayar bağzı bağzı. Mune seni şutlasa boyun uzamadan
Bunun cevabini anca aldatan erkekten alabilirsiniz oda hiç bi zaman kabul etmez zaten![]()
Birazdan sizi de geçirmeye gelir yönetim, eğlenecek başka yerler bulursunuz artık.bu sizi ilgilendirmez bayıyorsa geçebilir veya yorum yapmayabilirsiniz
Neden hep erkeklere sorulması gereken soruları bizlere soruyorsunuz?? Bu iki oldu çok enteresanSoruyu açma gereği duymuyorum yeterince ortada![]()