- 17 Aralık 2015
- 27.003
- 49.323
- 598
- Konu Sahibi lolipopcandy7778
bazı mal oğlu mal erkekler neden kadınlar kulübüne üye olur mesela bende bunu merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu soruyu sormamı neden garipsediniz anlamadım açıkçası insanlar neler neler yazıyor merak etmişim sormuşum ne var bunda bukadar anlayamadımBirazdan sizi de geçirmeye gelir yönetim, eğlenecek başka yerler bulursunuz artık.![]()
Bence sen evli biriyle birliktesin, sacını da hangi renge boyayacagına karar vermeye calısıyosun o evli kişiyi etkilemek için, üstelik daha 19 yasındasınn...
yanlış düşünüyorsunBence sen evli biriyle birliktesin, sacını da hangi renge boyayacagına karar vermeye calısıyosun o evli kişiyi etkilemek için, üstelik daha 19 yasındasınn...
Üstelik 1 hafta içinde 5 kilo vermek istiyosun..yanlış düşünüyorsun
Al bak bazı barzoların aldatma bahaneleri, merakın gitsin:
Seç beğen al.
Şimdi ben bu videoyu neden izledim nicin izledim, nasıl izledim![]()
İstek eyleme dönüştü direkt bendeİnsanda bi küfür etme isteği uyanıyor değil mi?![]()
zaten zayıfım sadece vücüdumdaki ödem olduğunu düşünüyorum ve 2-3 gündür beslenmeme dikkat etmedim ne olur ne olmaz diyet yapayım dedim illa yağ tulumu olmak gerekmiyor diyet yapmak için yada zayıflamak isteyen insanlar kendini birine beğendirecek diye bir kural yok malum fazla kilo sağlık bozarÜstelik 1 hafta içinde 5 kilo vermek istiyosun..
1 haftada 5 kilo vermek ne kadar saglıklı, istersen bunu da Bi araştır..zaten zayıfım sadece vücüdumdaki ödem olduğunu düşünüyorum ve 2-3 gündür beslenmeme dikkat etmedim ne olur ne olmaz diyet yapayım dedim illa yağ tulumu olmak gerekmiyor diyet yapmak için yada zayıflamak isteyen insanlar kendini birine beğendirecek diye bir kural yok malum fazla kilo sağlık bozar