Bazı evli erkekler neden aldatır ?

bazı bilimsel çalışmalar erkeklerin çok eşliliğe daha yatkın olduğunu ortaya çıkarmakta. bunun kökeni de evrime ve atalarımıza dayanıyor. bir erkek doğada istediği kadar dişiyle çiftleşebilir ve bir sorun yaşamaz ama kadınların öyle bir lüksü yok, çünkü çocuk dünyaya getiriyorlar, eşten eşe koşamazlar ve çocuk yetiştirebilmek için düzenli bir yaşama ihtiyaçları var. tabii artık doğada yaşamıyoruz, toplum, aile, ahlak gibi kavramlar var, erkeklerin de kendilerini kontrol edebilmesi gerekiyor, ama bazıları ilkel güdülerine kolayca yeniliyor maalesef.

Üstelik 1 hafta içinde 5 kilo vermek istiyosun..
zaten zayıfım sadece vücüdumdaki ödem olduğunu düşünüyorum ve 2-3 gündür beslenmeme dikkat etmedim ne olur ne olmaz diyet yapayım dedim illa yağ tulumu olmak gerekmiyor diyet yapmak için yada zayıflamak isteyen insanlar kendini birine beğendirecek diye bir kural yok malum fazla kilo sağlık bozar

Bunun spesifik bir sebebi yok ki. Ama bazı ihtimaller var mesela;
1-şımarık, heyecan arayan erkek aldatır
2-yatakta kötü olan (iktidarsızlık, erken boşalma gibi) erkek aldatır. Bi nevi kendini ispatlar yani
3-eşini sevmeyen ama bi şekilde mecburen (çocuklar, çevre baskısı) evli erkekler aldatır.
4-hiç bi sebep yokken sırf o.çocuğu olduğu için aldatır

zaten zayıfım sadece vücüdumdaki ödem olduğunu düşünüyorum ve 2-3 gündür beslenmeme dikkat etmedim ne olur ne olmaz diyet yapayım dedim illa yağ tulumu olmak gerekmiyor diyet yapmak için yada zayıflamak isteyen insanlar kendini birine beğendirecek diye bir kural yok malum fazla kilo sağlık bozar
1 haftada 5 kilo vermek ne kadar saglıklı, istersen bunu da Bi araştır..

Back
X