Bu zamanlar geçer merak etmesin . Yarın bir gün kendine uygun biri karşısına çıkar ve bu yaşadığını hepten unutur . Ona hayat bizi bir yerden üzüyorsa eğer başka bir yerden hediyeleriyle gelir deyin . Bu sözü kendi hayatınızdan örneklerle destekleyin . Hemencecik toparlanır .
Öğrencilerimde kullandığım en etkili yöntem bu bence . Denemeden düşük alınca bile hayattan hediye bekliyorlar
Maalesef o yaş grubu biraz acımasız olabiliyor .
+1Bazen darbelere ihtiyaç vardır. Böyle böyle öğrenir. Hep iyi insanlarla yaşayınca da hayatı toz pembe sanıyoruz. Sonra düşüşümüz sert oluyor. Bu da bir tecrübeydi. Durmak yok yola devam.
Ya kimse dört dörtlük değil tabi ama öyle bi kötülüğünü görmedim. Sporla ilgilendiği için yapısı vs. iyi. Eli yüzü düzgün. Ama karşı cinse karşı özgüveni düşük.Neyseki çok güzel kalpli bir yengesi varmışErkekler ergenlik döneminde kızlara göre daha çirkin görünüyor ani fiziksel gelişimleri olduğundan ama birkaç yıl sonra yirmili yaşlarda onu beğenmeyen kız on kilo makyajla güzelleşmeye çalışırken o bir sakal bıraksa vücudunu toplasa ki vücut geliştirmeye de çalışıyormuş onun gibi kızların dönüp dönüp bakacağı bir delikanlı olacak. Tabiki önemli olan sadece dış görünüş değil fiziğimiz yüzümüz bozulur düzelir karakter baki… anlattığınıza göre delikanlı efendi çok düzgün bir çocuk ama kız tam bir karaktersiz.
Özgüveni yüksek olsa o kız o lafı söyleyemezdi alacağı karşılıktan korkardı ya da çocuk bunu çok takmazdı. Abisi de destek olsun konuşsun. Bir de diğer üyelerin dediği gibi böyle böyle öğreniyoruz hayatı o da öğrenecek kendine güvenmeyi bilecek.Ya kimse dört dörtlük değil tabi ama öyle bi kötülüğünü görmedim. Sporla ilgilendiği için yapısı vs. iyi. Eli yüzü düzgün. Ama karşı cinse karşı özgüveni düşük.
Aman takmasın . Ortaokuldayken yarmagül diyorlardı bana. Çok çirkin erkek gbi görüyorlardı. İşimede geliyordu yani sonra üni bitti bir yere işe girdim. İşte ilkokulda ki bu arkadaşlardan biriyle karşılaştım bildiğni kur yapıyor. Ben sizi tahıyorum dedim. Aman ben size tanısam unutmam falan dedi. Aynı okulda aynı sınıftaydım dedim. Şok geçirdi. Popüler kızlardan bir kaç isim saydı hayır dedim. Ben şuyum dedim hatırlıyamadı bile. Bir yakın arkadaşımın adını söyledim. Şunun yakın arkadaşıydım deyince şaka mı yapıyorsun o olamazsın dedi. Lisedekilerde görünce tanıyamazdı. Muhabbeti uzatmadım iyi günler dedim. sonra iş yerimden bir kıza uygulama ile ulaşmış muhabbet kurduktan sonra benim numaramı istemiş çok hoşlandım demiş. Kız ben hayatımda böyle birşey gömedim ben bana yürüyor sandım mesajlara bak dedi . Güldük geçtik . Acayip dalga konusu oldu. Yani lise ortaokul da insanlar aynı kalmıyor . Evrim gerçek . Malesef akran zorbalığı insanları çok etkiliyor belli etmesede.Kocamın kardeşi lise son sınıf öğrencisi bi delikanlı. Çok ama çok efendi, kibar bi çocuk. Öz kardeşim gibi severim. Bi kızdan hoşlanmış, haber göndermiş. Ama kız, hiç aynaya bakmıyor musun gibisinden bir şeyler söylemiş.
Bizde otururlarken öyle bi konusu açıldı. Haklı kız dedi ya. Ben de dedim ne demek haklı? Ee çok çirkinim yenge, zaten biliyordum olmayacağını gibisinden bir şeyler dedi.
Ben de kızdım, fırçaladım. Dedim ağzından bir daha öyle çirkin mirkin duymayım.
Ben 30' uma merdiven dayadım ama o yaşlardan biz ge geçtik. Kimseye öyle bir şöz kullanmadım. Ya insan bahane filan uydurur. Söylenir mi bi insanına öyle bir şey?
Özgüveni de fena sayılmaz kıck boks ile ilgileniyor ama yüzünden, gözünden belli oluyor ne kadar üzüldüğü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?