Bazı insanlar neden başkalarının özel hayatını merak eder?

Bu birazda yasanilan ulkenin kulturuyle alakali bence. Biz Turkler merakliyiz bu konulara. Ben yurtdisinda yasiyorum. Su an calistigim iste 2. yilimi doldurucam. Daha bir kere ne zaman evleneceksin veya erkek arkadasin var mi gibi soru soran olmadi. Ben de hala kim evli, kim bekar, kimin kac cocugu var, kim kac yasindaymis bilmem. Hicbirinin sosyal medya hesabini arastirmadim, internetten aratmadim. Bilmem yani. Bazi samimi olduklarim elbette var ama onlarinda cok ozellerini bilmem. Bilmekte istemem. Hic merak etmedim. Merak etmem boyle seyleri. Zaten herkesin herseyi merak ettigi bir ortamda calisamam. Mesafeli olmak cok guzel birsey. Sadece isimizi yapiyoruz.
Darısı başıma

Özellikle henüz tanıştığınız insanlar neden bekarsın, hayatında hiç kimse olmadı mı, kazancın ne vb. sorular soruyor.
Belki kimisi normal karşılar ama bana göre rahatsız edici. Yani yakından tanımak niyetiyle mı yoksa başka işleri olmadığı için mi başkasının hayatını kurcalıyorlar? Bu tarz sorulardan yildim. Ne cevap vereceğimi şaşırdım. Siz bu tarz cevap vermek istemediğiniz kişilere ne dersiniz?
Büyük dert değil tabi ancak kendimi artık ezdirmek istemem.
E neden olacak beni hayatına dahil etme kaç kurtar diyen cinsten olduğunu belli etmek istedikleri için hiç hayatınıza dahil etmeyin kaçın kurtarın kendinizi hiç sevmem böyle insanları

İnsanlar haddini bilmedikleri için.. evlenmezsin ne zaman evlenicen,evlenirsin ne zaman çocuk yapıcan yaparsın 2.ci ne zaman bla bla yani var böyleleri malesef

Ooo ben 30 yasinda ogrendim bunlara nasil cevap verilecegini.
Ben gayet saf bir sekilde ay beni merak ediyor da soruyor saniyordum,halbuki safi dedikoduymus.

Ne cevap vereceksin?

Iste kader, kismet, bakalim ya, ben bilmem beyim bilir, yarina cikacagimizin garantisi yok,...
Boyle tum kliseleri tek bir seferde soyleyeceksin, sonra da ay bir cay koyup icek mi diyeceksin :olamaz: :KK47:

Hadsiz oldukları için. Birisi bana mezhebimi sordu oha dedim ya. O kadar kendini bilmez insan var ki.
Eğer karşı cins ise bunları soran hemen diyaloğumu kesiyorum.

Özellikle henüz tanıştığınız insanlar neden bekarsın, hayatında hiç kimse olmadı mı, kazancın ne vb. sorular soruyor.
Belki kimisi normal karşılar ama bana göre rahatsız edici. Yani yakından tanımak niyetiyle mı yoksa başka işleri olmadığı için mi başkasının hayatını kurcalıyorlar? Bu tarz sorulardan yildim. Ne cevap vereceğimi şaşırdım. Siz bu tarz cevap vermek istemediğiniz kişilere ne dersiniz?
Büyük dert değil tabi ancak kendimi artık ezdirmek istemem.
Bu yakından tanımak değil bence seviyesizlik. Ben arkadaşlarıma bile neden bekarsın, ne kadar kazanıyorsun diye sormuyorum.
Bana sorulursa da napcan koca mi bulcan derim, demişliğim de vardır.

Çocuk istemiyor musunuz u unutmayalım lütfen.
Alıyım canım ordan bi tane şölee mavi gözlü olsun

Hayırlısı falan diyip geçiştirin. Bu tarz insanlar heryerde. Herkesin konuşurken karşısındakinin ne hissedeceğini düşünmesi lazım..

Back
X