- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
ben sokakta ne kadar kedi bulursam toplayıp belediyelerin veterinerlik işlerine götürüp kısırlaştırıyorum. keşke insanlar için de aynı imkan olsa.Böyle insanlardan birlikte tiksinelim o zaman.
Sen sazimenti kisirlastirmissin ancak bence bu işlem o bazı insanlara yapılmalı ki böyle kişiler anne baba olup çocuk yetistiremesinler.
Iste sonra da toplumca ay bu canileri kim yetistiriyor nerede bunların anası babası diye söyleniyoruz.ben sokakta ne kadar kedi bulursam toplayıp belediyelerin veterinerlik işlerine götürüp kısırlaştırıyorum. keşke insanlar için de aynı imkan olsa.
bir insan çocuğuna nasıl bir canlıya zarar vermeyi öğretebilir, aklım almıyor.
anlıyorum, teşekkür ederim.Keşke insanlar hayvanlara verdiği ilğinin yarısını gercekten ihtiyaç duyan çocuklara verse :
Sizide tebrik ediyorum lafım size değil
Keşke insanlar hayvanlara verdiği ilğinin yarısını gercekten ihtiyaç duyan çocuklara verse :
Sizide tebrik ediyorum lafım size değil
hep şuna inanırım, bir hayvana eziyet edebilen bir insanın diğer bir insana eziyet etmemesinin tek nedeni yanına kar kalmayacağını düşünmesidir.Iste sonra da toplumca ay bu canileri kim yetistiriyor nerede bunların anası babası diye söyleniyoruz.
ha işte al bir tane daha aklıma gelmeyen örnek.Geçen bir çocuk gördüm sanırım 4 yaş civarıydı. Parkta güller açmış beyaz beyaz, annesi babası ıdısı vıdısı fotoğraf çekiniyorlar. Çocuk gülleri kopardı yapraklarını savurdu ve öyle fotoğraf çektiler, bir de gülüyorlar. Yani o fotoğraf çekinen koca sülale çöp, içlerinden bir kişi bile hop ne yapıyorsunuz demedi.
Başka canlılara bile isteye cahil cühela hareketlerle zarar veren bütün insanlardan tiksiniyorum, oksijen israfları.
Hayır yani ne kazandın kopartınca?ha işte al bir tane daha aklıma gelmeyen örnek.
üniversitedeyiz, sınıf arkadaşımla konuşuyoruz, çit olsun diye de çalı yetiştirmişler. konuşurken çalıları tutup tutup koparıyor. sonunda dayanadım "yav yapma yazıktır, canlıdır" dedim.
"onun sinir sistemi yok ki acı hissetmez" dedi
ben de "ama benim sinir sistemim var" diye karşılık verdim.
yav yemiyoruz, korunmuyoruz, acı çekiyor ya da çekmiyor niye öldürüyoruz, ne istiyoruz yani.
deli oluyorum böyle insanlar gördükçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?