- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Aynen öyle. Parayı almasını biliyorlar hizmete gelince yan çiziyorlar yok ya...Parayı alıp kaydı yaptırana kadar paçadan ayrılmıyorlar, sonra bahsettikleri kalitenin yüzde yirmi beşinde bir hizmet sağlıyorlar, her yerde böyle. Abiye elbisesinden tut da, lazer epilasyonuna kadar.
Güzellik merkezi. Ucuz fiyata tav oldum malesef keşke başlamasaydım buraya cidden insanı deli ediyorlar.Nasil bir yere lazere gidiyorsunuz? Tavsiyem hastanelerde lazer epilasyona gitmeniz.
Baştan bi taahhüt gibi bir şey imzaladım. Fiyat ucuz diye hoşuma gitti. Böyle göstermediler başta kendilerini, gayet kibar ve ilgililerdi. Seanslar başladı bi tuhaf olmaya başladılar. Her geldiğinde ödeme yaparsın dedikleri laftan, bir ay gecikmeli gidince defalarca arayıp "bu ayın ödemesini yapmadınız ister seansa gelin ister gelmeyin o parayı bize ulaştırmanız lazım avukata veriliyor" diyerek döndüler!Okurken aşırı sinirlendimyerinde olsam gitmezdim bidaha neden bu israr
Aynen... Ah o imzayı atmayacaktım. Ödeme bitene kadar gitmek zorundayım malesef. Ödeme bitince de ücretsiz gelmeye devam edebilirsiniz tüyler tamamen bitene kadar dediler, yersen! Ödemeler bitsin bi daha çok giderim oraya. Hoş beni "bitti zaten daha fazla gelmeyin bu kadardı" diyerek almayacaklarını düşünüyorum da neyseBizim ülkede hizmet sektörü bu halde işte.
Köprüyü geçince sizi dayılık mertebesinden indirmişler. Parayı cukkaladılar nasılsa..
Philips Lumia kalıcı azaltıyor muBırakın oyle bir yeri alin philips lumia mis gibi evinizde yapın
Yapmana bağlı 250binlik zaten ömürlük hep elinin altinda olucak çıkarsa yaparsınPhilips Lumia kalıcı azaltıyor mu
Yıllar sürüyor derken nasıl ya ???Kötü bir yere denk gelmissiniz cidden hem güzellik merkezi hem de hastanede lazere gitmis biri olarak (halen devam ediyorum) iki yerden de memnun kaldim. Aksine hastanede daha az para dokuyorum ve daha iyi bir ortam. Lazer oyle zaten paketlerle bitecek sey degil. Yillar suruyor ve ciddi oranda azalma oluyor buna da degiyor.
Yıllar sürüyor derken nasıl ya ???
Parayi vermis ..Okurken aşırı sinirlendimyerinde olsam gitmezdim bidaha neden bu israr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?