Bazı İnsanları Anlamak Mümkün Değil !

littlecoffeedoc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
2.290
6.348
158
Bir yere lazer epilasyona gidiyorum. Geçen hafta gittim seansa. Ben adetim erteleyelim dedikçe zorladılar, gelin siz seansa girin o bölgeye yapmayız siz daha sonra gelirsiniz tamamlarız diye. Neyse ısrarla sordum şu saat boş mu ben tam zamanında geleceğim ve acelem var işimi bitirip çıkacağım, tamam boş gelin dediler ve gittim o gün randevuma, tam saatinde... Oturun bekleyin dediler. Yalnız acelem var çabuk biter değil mi bir yere yetişmem lazım dedim. Yok yok kısacık bekleteceğiz dediler. Neyse... Bekledim, 10dk... 20dk... Dedim ki ya uzun sürecekse ben gidiyorum çünkü işim var ve zamanında gelmeme rağmen 20 dakikadır bekliyorum, ki benim işim 20 dakika sürmeyecek. Yok şimdi bitiyor içerideki seans lütfen bekleyin çok az kaldı. Neyse dedim ya sabır bekliyorum... 30dk oldu ve 40 dk oldu ben artık sinirimden patlayacağım ki içeride ne seansı varsa artık şükür bitti!

Neyse dedim içimden sakin ol, bak sıra sana geldi ve bitecek birazdan... Derken çalışan kız demesin mi "şu hanımefendinin seansı çok kısa onu önce alalım sizi sonra alırız" sinirim tepeme çıktı ve başladım içimde 40 dakikadır birikenleri söylemeye. "ben buraya randevu aldığım saatte geliyorum ve gelmeden de müsait misiniz çünkü bekleyecek zamanım yok diyorum bana boş diyorsunuz ama ben buraya tam zamanında gelmeme rağmen 40 dk bekletiliyorum, tam sıra bana gelmişken başka birini öne alıp beni daha da mı çok bekleteceksiniz acelem var demiştim" dedim. Böyle diyince tamam hanımefendi sizi önce alalım dediler....

Bugün yarım kalan seansa uygun saatte randevu almak için aradım. Randevu vermek istemediler resmen. Parayı aldılar ya kıvırıp durdular, boş yer yok müsait değiliz bayramdan sonra konuşalım vs vs diye. Kıvırdıklarını da nereden biliyorum: dedim ki yarın da mı yok bugün de mi hiç yer yok sabah erkenden gelsem o saatte genelde boşluk oluyor o zaman da mı yok dedim, yanındakiyle bir şeyler konuşmaya başladı sonra bana döndü bi iptal varmış yarın saat 12de gel dedi. Tamam ben saat 12de geleceğim ama kesin boş değil mi dedim, iptal var dedim ya! Yoksa niye boş diyeyim dedi. Ben geçen sefer geldiğimde boş dediğiniz halde ve tam zamanında geldiğim halde 40dk bekledim de o yüzden soruyorum dedim. İyi günler x hanım! dedi ve suratıma kapattı. Hem parasını aldığı hizmeti vermekten erinecek hem de bana ağız yapacak oldu! Ne pişkin insanlar var ya....

Parayı alıp kaydı yaptırana kadar paçadan ayrılmıyorlar, sonra bahsettikleri kalitenin yüzde yirmi beşinde bir hizmet sağlıyorlar, her yerde böyle. Abiye elbisesinden tut da, lazer epilasyonuna kadar.
Aynen öyle. Parayı almasını biliyorlar hizmete gelince yan çiziyorlar yok ya...

Nasil bir yere lazere gidiyorsunuz? Tavsiyem hastanelerde lazer epilasyona gitmeniz.
Güzellik merkezi. Ucuz fiyata tav oldum malesef keşke başlamasaydım buraya cidden insanı deli ediyorlar.

Okurken aşırı sinirlendim :kızgın:yerinde olsam gitmezdim bidaha neden bu israr
Baştan bi taahhüt gibi bir şey imzaladım. Fiyat ucuz diye hoşuma gitti. Böyle göstermediler başta kendilerini, gayet kibar ve ilgililerdi. Seanslar başladı bi tuhaf olmaya başladılar. Her geldiğinde ödeme yaparsın dedikleri laftan, bir ay gecikmeli gidince defalarca arayıp "bu ayın ödemesini yapmadınız ister seansa gelin ister gelmeyin o parayı bize ulaştırmanız lazım avukata veriliyor" diyerek döndüler!

Bizim ülkede hizmet sektörü bu halde işte.

Köprüyü geçince sizi dayılık mertebesinden indirmişler. Parayı cukkaladılar nasılsa..
Aynen... Ah o imzayı atmayacaktım. Ödeme bitene kadar gitmek zorundayım malesef. Ödeme bitince de ücretsiz gelmeye devam edebilirsiniz tüyler tamamen bitene kadar dediler, yersen! Ödemeler bitsin bi daha çok giderim oraya. Hoş beni "bitti zaten daha fazla gelmeyin bu kadardı" diyerek almayacaklarını düşünüyorum da neyse :işsiz:

Kötü bir yere denk gelmissiniz cidden hem güzellik merkezi hem de hastanede lazere gitmis biri olarak (halen devam ediyorum) iki yerden de memnun kaldim. Aksine hastanede daha az para dokuyorum ve daha iyi bir ortam. Lazer oyle zaten paketlerle bitecek sey degil. Yillar suruyor ve ciddi oranda azalma oluyor buna da degiyor.

Aynı siniri kuaförde yaşıyorum. .
Benden sonra gelip, ben önce geldim diyen yalancı kadından nefret ediyorum. .:KK34:
Bari önce ben olur mu de mübarek . .:KK67:
Ayy ne dolmuşumm bu konuda . .:KK30:
Randevu önceden vakit anlaşması. .:stop:
Kızıyorum . .:sopa:
Kızıyoruz . .:sinirli:
Kızmakta haklıyız bence . .:duduk:

Adetin öncesi ve sonrasındaki haftada bile yapmıyor bizimkiler. Hormonlarla alakalıymış.

Kötü bir yere denk gelmissiniz cidden hem güzellik merkezi hem de hastanede lazere gitmis biri olarak (halen devam ediyorum) iki yerden de memnun kaldim. Aksine hastanede daha az para dokuyorum ve daha iyi bir ortam. Lazer oyle zaten paketlerle bitecek sey degil. Yillar suruyor ve ciddi oranda azalma oluyor buna da degiyor.
Yıllar sürüyor derken nasıl ya ???

Okurken aşırı sinirlendim :kızgın:yerinde olsam gitmezdim bidaha neden bu israr
Parayi vermis ..
Gitmesin mi??
Bixim bu ulkede insanlari yolmayi cok iyi biliyorlar var ya .
Bir tl 2 tl nasil yolsak diye ugrasiyorlar..
Iste haram helal bilmeyince sonuclar ortada..
Durust insan bulmk cok zorrr artikk..

Back
X