Ben çamaşır kokusuna takık vaziyetteyim.Hanimlar merhaba bazi insanlarin evine girer girmez muhtesem bir yumusatici kokusu vardir tum esylarina sinmistir o koku hatta yikadiklari camasirlarda bile vardir yaninizdan gecerken kiyafetinden gelir o koku sanki damla sakizi gibi yogun bir yumusatici kokusu.ben hangi marka yumusatici ve deterjan denediysem yakalayamiyorum o kokuyu.birakin yakalamayi ben camasiri kurutunca 1 damla koku kalmiyor.bana yardimci olurmusunuz ben nasil o kokuyu yakalarim.
Vallahi evi oyle kokanlara da sordum dandik dundik yumusaticilar kullaniyorlar onlarda bilmiyor nasil olduğunu hayretBen de hep merak etmişimdir bunu iyiki konu açmışın canım bilenler varmı bakalım
Aynen o kokuyu istiyorum ya arkadas kizima cocuhunun kuculmus kiyafetini verdi giydi onu kizim suan buyun ev o kokudan kokuyor soruyorum vallahi ozel bisey yapmıyorum bilmiyorim diyor nasil olusuyor o koku vernel yumos bingo dalin peros viking hepsini kullandim omo ariel vs hepsini denedim yok.yok olmuyorBen çamaşır kokusuna takık vaziyetteyim.
Çamaşır yıkamakla meshurum zaten
Normalde her yumuşatıcı denedim.simdi dolabını açınca hemen kokular yayılır etrafa.
Çamaşır asarım balkona diğer komşuların balkonuna kokular yayılır.
Günlerce yumuşatıcı kokusu olur amma velakin eve girer girmez o koku gelmez.mutfak daha yakın yemek kokusu yada deterjan kokusu yayılır.
Sen çamaşır kokusu mu istiyorsun evin öyle lokmasını mi
Bende evde kurutuyorum ama kuruyunca hem camasirdan hem evden gidiyor kokular sinir oldum takinti geldi kac marka yumusatici var evde makinaya boca ediyorum olmjyor sanki boyle damla sakizi gibi bir kokuÇamaşırınızı kapalı alanda kurutursanız öyle yoğun koku kalıyor. Bende sizler gibi kokuyu çok seviyorum odada kurutuyorum ve yumoş sprey sıkıyorum.
Şimdi benim şuan kullandığım yumuşatıcı haftalarca kalıcı.Aynen o kokuyu istiyorum ya arkadas kizima cocuhunun kuculmus kiyafetini verdi giydi onu kizim suan buyun ev o kokudan kokuyor soruyorum vallahi ozel bisey yapmıyorum bilmiyorim diyor nasil olusuyor o koku vernel yumos bingo dalin peros viking hepsini kullandim omo ariel vs hepsini denedim yok.yok olmuyor
Benim merak ettigim bu kokuyu yakalayanlar sprey falan kullanmadan sadece yikayarak elde ediyor hayret ediyorum nasil oluyor dayanamsdim gittim makinayi bile degistirdim yine olmadiLcw 'nın kendi mağazasına sıktığı kokuyu almış halam. Çok güzel kokuyor halılarına koltuklarına sıkıyormus kıyafetlerine sıkıyormuş
Hamgi marka yumusatici yumos ise onuda denedim camasir kurur kurumaz koku kayboluyor gecen gun dolaplarda ve hurclarda nekadar camasir varsa indirip yikadim dolap iclerini bile.yumusaticili suyla silip yerlestirdim yine olmadi bayilicam artik bildiginjz damla sakizi gibi bir kokuŞimdi benim şuan kullandığım yumuşatıcı haftalarca kalıcı.
Kış başı yazlıkları yıkadım kaldırdım.gecen dolapları temizledim yazlıklar hala aynı yumuşatıcı kokuyor.
Çamaşır yikadigim gün boyu ev yumuşatıcı kokuyor.marka vermek yasak değilse vereyim bence dene.ama birde şu var dolabın çocuğunu o kokuyla yikarsan devir daim oluyor.
Birde evin ferah kokması için Üç harfli markette satılan beyaz sabunlu yüzey temizleyici var onu dene mutlaka.hamam gibi kokuyor ev
Bende ona hayret ediyorum 2 arkadasim var hicbisey sıkmazlar haliyi yumusaticiyla silmezler ama evlerinde o malum koku CildiricamYani çamaşır yıkayıp serince ev öyle kokuyor, dolaptan alip giydiğimiz çamaşır da yumuşatıcı kokuyor ama evi sarmıyor kokusu. Çamaşır yikanmadigi zaman evde yumuşatıcı kokmuyor. Evin yumuşatıcı kokmasını istiyorsunuz sanırım. Aslında çok güzel de olur ama onun için halıları koltukları falan yumusaticiyla silmek gerekir. Ama her hafta da silinmez ki. Mesela perdeleri yikadigimda kullanırım yumuşatıcı mutlaka, birkaç gün kokar o zaman ev.
Ay ona ben de bayılıyorum. Mis gibi temizlik kokuyor resmen. Cocuklugumdaki banyo kokusu diyorum.Şimdi benim şuan kullandığım yumuşatıcı haftalarca kalıcı.
Kış başı yazlıkları yıkadım kaldırdım.gecen dolapları temizledim yazlıklar hala aynı yumuşatıcı kokuyor.
Çamaşır yikadigim gün boyu ev yumuşatıcı kokuyor.marka vermek yasak değilse vereyim bence dene.ama birde şu var dolabın çocuğunu o kokuyla yikarsan devir daim oluyor.
Birde evin ferah kokması için Üç harfli markette satılan beyaz sabunlu yüzey temizleyici var onu dene mutlaka.hamam gibi kokuyor ev
Doktorum kapalı alanda çamaşırlarımı kurutmamam konusunda uyarmıştı. Sentetik kokular ciğerlerimize inanılmaz zarar veriyormuş. Bilginiz olsunÇamaşırınızı kapalı alanda kurutursanız öyle yoğun koku kalıyor. Bende sizler gibi kokuyu çok seviyorum odada kurutuyorum ve yumoş sprey sıkıyorum.
Yok benim kokum damla sakızı değilHamgi marka yumusatici yumos ise onuda denedim camasir kurur kurumaz koku kayboluyor gecen gun dolaplarda ve hurclarda nekadar camasir varsa indirip yikadim dolap iclerini bile.yumusaticili suyla silip yerlestirdim yine olmadi bayilicam artik bildiginjz damla sakizi gibi bir koku
İşte onunla evi siliyorum zaten 2 gün kesin kalıyor o koku.birde kalıcı kokulu yumuşatıcı kullanıyorum 2 yıldır oda her kıyafete sindi.artik ferah ferah kokuyor heryer.Ay ona ben de bayılıyorum. Mis gibi temizlik kokuyor resmen. Cocuklugumdaki banyo kokusu diyorum.
Çok fazla kimyassl oldugunda kokar o kokular bence, boşverin çamaşırlarımız yıkandıktan sonra yeterınce havalanmıs olsun heryerden yeterınce vücudumuz kimyasalları alıyor zaten en azından çamaşırlarımızdan minimum gecsın kokmayıversin nacizabe fikrimHanimlar merhaba bazi insanlarin evine girer girmez muhtesem bir yumusatici kokusu vardir tum esylarina sinmistir o koku hatta yikadiklari camasirlarda bile vardir yaninizdan gecerken kiyafetinden gelir o koku sanki damla sakizi gibi yogun bir yumusatici kokusu.ben hangi marka yumusatici ve deterjan denediysem yakalayamiyorum o kokuyu.birakin yakalamayi ben camasiri kurutunca 1 damla koku kalmiyor.bana yardimci olurmusunuz ben nasil o kokuyu yakalarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?